Ова четири хороскопска знака имаће најгоре љето

ГС
Ова четири хороскопска знака имаће најгоре љето

У току је многима омиљено годишње доба до којег се одбројава цијеле године. Ипак, иако смо увјерени како нас чека најљепши период без много стресова и проблема, нису сви те среће.

Наиме, због одређених ће астролошких дешавања неки знакови Зодијака мрвицу испаштати када је потпуно уживање у питању, па сазнајте јесте ли међу њима.

Рак

Раковима би ово љето могло бити тешко јер Венера ретроградно пролази кроз њихову другу кућу новца и вриједности. Осјећај недостатка могао би их преплавити 22. јула.

Можда ће се осјећати као да су вам ресурси исцрпљени, али оај ће им период открити да су спремни поновно потврдити своје вриједности и кренути за ониме што заиста желите.

Дјевица

Дјевице као перфекционисти не воле када ствари не иду онако како су планирали, а тога би могло бити прилично на љето 2023. године. 10. јула, агресивни ће Марс ући у њиховукућу идентитета због чега ће се вјероватно често осјећати љутито. Уз то, недостајаће им самопоуздања и бићете рањиви због љубоморних и огорчених људи.

Водолија

Почевши од 22. јула, Венера ће ретроградно ући у њихову кућу партнерства и дати им прилику да виде шта не функционише у њиховим односима. Овог ће љета почети преиспитивати своје везе, поготово оне љубавне и суочити се с њима очи у очи. Шта заправо желе? Јесу ли у љубави тражили погрешне ствари? Неке старе навике више им не доносе радост?

Треба да размисле и открију, кажи које име жеље и дајту простора свом партнеру да учини исто.

Риба

Изазови овог љета инспирисаће их на начине које још не знају. Сатурн, планет одговорности, креће се кроз њихову прву кућу, представљајући им стварност онога што јесте.

Можда мисле да су потпуно одрасли, али Сатурн каже да има још тога за учинити. Обузеће ихс нови осјећај самосвјесности, самооткривања и самопоуздања, али тек након што преузму радикалну одговорност за себе и своје поступке.

Вјероватно ће се осјећати исцрпљено са Сатурном на овом положају јер су оптерећени послом и присиљени суочити се с неуспјехом и несигурношћу. Али то су само нуспојаве Сатурнове амбиције и дисциплине, пише портал Радио Сарајево.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана