Ова четири хороскопска знака ће највјероватније варати своје партнере

ГС
Foto: Илустрација

Ови знакови су најсклонији невјери.

1. Вага

Вага се изнутра увијек осјећа празно и ​​нејасно, јер превише емоционално зависи од свог партнера. Највјероватније ће варати само како би стекли емоционалну сигурност која недостаје њиховој тренутној вези. Људи овог хороскопског знака су разиграни и отворени. Одувијек су били у центру пажње због свог несташног карактера, због којег се не устручавају изнова да преваре свог партнера.

2. Близанци

Ноншалантна личност Близанаца обично их доводи у искушење да испробају нешто. Њихове импулсивне особине посвећују се ирационалним одлукама, због чега се боре са преданошћу. Склони су одржавању дистанце од партнера јер су помало неодлучни. Особе са овим хороскопским знаком носе променљив модалитет, због чега пролазе кроз промјене расположења и динамичност.

3. Јарац

Будући да су прагматични и рационални, Јарци вјерују да дуготрајне романтичне везе након неког времена могу да постану досадне. Како би се заштитили од досадних вибрација, њихови тајновити разиграни духови увек су у покрету што их тера на експериментирање са својим партнерима. Због своје загонетности и приватности постају стручњаци у изолацији својих веза.

4. Ован

Овнови су познати по својим страственим и интензивним осјећањима, али понекад могу да буду и исхитрени и брзоплети. Будући да су ова бића себи приоритет у животу, могу радити све како би испунили своје чежње. Чак и ако су у озбиљној вези, настављају да траже друге партнере и могу лагати не размишљајући о посљедицама. Кад би се некоме приближили, не би оклевали да флертују. Варање за њих није проблем.

Покушајте да будете опрезни када се налазите у близини горе наведених знакова Зодијака. Они могу преварити било кога својим невиним очима, али срце им је испуњено прикривеним и кривотвореним осећањима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана