Ова 3 знака се неће лијепо провести у фебруару, улазе у тежак период у животу

Агенције
Ова 3 знака се неће лијепо провести у фебруару, улазе у тежак период у животу

Звијезде им никако неће бити наклоњене па ће им се најкраћи мјесец у години чинити дуг као вијек.

Добра вијест је да ће осталих 9 знакова имати релативно миран и стабилан мјесец. Лоша вијест је да ће га преостала три памтити као тоталну катастрофу. Биће нервозе, фрустрација и емотивних ломова на све стране. Али колико год хаотично и тешко било, преживјеће и тих 29 дана.

Ован

Фебруар је врло буран мјесец за вас, посебно на личном и пословном плану. Очекују вас разне изазовне ситуације и изненађења. Због тога удахните дубоко, станите на лопту и потрудите се да одолите личном импулсу и жељи за промјеном и напретком. Сасвим је извјесно да вам се у глави врте добре нове идеје за зараду и посао и зато би радо изашли из постојеће рутине, али још се увијек нису стекли сви потребни услови и не журите са одлукама. Обратите пажњу да не излећете са својим свежим идејама вашим ауторитетима да их неко не би искористио и сам побрао признања.

Што се љубави тиче, заузете Овнове чекају промјењиве струје и ветрови и зато су могућа одређена емотивна разочарења. Присутан је осјећај самоће и недостатак интезивне повезаности са партнером. Ово у ствари није ништа друго него ваш лични осјећај, настао услед ваше тренутне претеране потребе за пажњом и љубави. Период "кризе" партнер неће приметити као необичан уколико успијете да се уздржите од потребе за расправом, свађом и убијеђивањем. Без обзира на то, у овом периоду интензивираће се и ваш сексуални живот са партнером, јер ће вам либидо бити врло јак. Слободним Овновима је у претходном периоду неко запао за око. Е баш те особе неће бити у вашој близини и ваше срце ће тужити и онда када сте сами са собом, размишљаћете о томе.

Иако вас енергија због бројних недаћа неће напустити, изузетно ћете се трошити. Обратите пажњу на кичму, кољена, генерално кости и зубе, јер све до 15. фебруара овдје би се могао појавити проблемчић. Такође, посебну пажњу обратите на хигијену свог интимног дијела тела, јер услијед учестале сексуалне активности могу се појавити потешкоће.

Дјевица

Драге Дјевице, иако ћете бити пуни позитивне енергије и спремни да се ухватите у коштац са свим изазовима, мораћете да избјегавате било какве савјете од појединаца из ваше непосредне близине у пословном окружењу. У ствари, само ћете се са њима исцрпљивати, беспотребно сукобити и губити живце…

У фебруару ће се надвити непријатељски настројене планете над вашим пољем љубави и дјеце. Зато је овај период за вас врло изазован и пун тензија и фрустрације. Они које су нови у вези, сада могу да окусе страсну фазу емотивног односа. Као и свака страст, присутни су моменти изузетног задовољства и они врло горки моменти, гдје се меша љубомора, посесивност, контрола… Ове опасне игре с ватром могу вас одвести у прекид везе, са поновним мирењем и честим осцилацијама. Представници знака који су дуже времена у емотивној вези мало ће лакше да преброде период кризе и нестабилности. Добар савјет би могао да гласи: потрудите се да изградите већу узајамну отворености и умијеће показивање својих осјећања. Међутим, овај мјесец је најтежи за Дјевице у браку. Они су ушли у фебруар доста замрзнутих осјећања, пали у замку брачне магле, гдје се више јасно не виде и гдје се увукло међусобно неповјерење. Ваља што прије изгладити односе и пронаћи се на духовном нивоу да ствари не би отишле предалеко. Ако сте слободан припадник овог знака, нећете имати посебну жељу да пронађете сталног партнера за себе, јер ћете бити много заокупљени послом, а и врзмаће вам се у глави стара љубав. Како то обично бива, ви ћете призвати стару љубав поново у ваш живот. Епилог је крајњи занос, страст и суочавање са проблемом због ког сте се већ једном растали….

Иако сте у пуној сте снази и форми, међутим много се исцрпљујете на послу и врло сте нервно напети. Такође би било корисно да мање проводите вријеме за компјутером.

Вага

У односу на претходна 2 знака, вама неће бити тотална катастрофа што се посла тиче, али то се не може рећи и за љубавне односе и здравствено стање. Боравак планете Марс у вашем другом пољу новца буди ваше амбиције, а отварање изврсних прилика за баратање туђим новцем из осмог поља, изазива у вама уснуле, практичне таленте за материјално. Планетарна подршка и млад Мјесец упућују вас на нови почетак гдје тек треба да једноставно покажете умјетничку вештину манипулације новцем.

Заузете Ваге, што се поља љубави тиче, имају сложену ситуацију. Они који су браку осјетиће емотивне трзавице, жалиће се да нису довољно вољени, не схватајући да ни сами нису довољно присутни у браку. Односи се могу изгладити ако вам партнер купи прикладан поклон или вам се не конфронтира. Посебну пажњу обратите на једног члана породице, који пролази кроз тежак период. Оне Ваге који су већ дуже у вези могу да овај период означе као нестабилан, услијед личног доживљаја емотивне кризе. До овога је дошло услијед учесталих конфликата, љубоморе и осјећаја недовољне љубави. Могући су трајни прекиди односа, вјенчања се одлажу, а и неко нови може постати предмет обожавања. Све у свему, један узнемирујући мјесец је пред вама и зато покушајте да нађете баланс у другим стварима. Уздржите се од конанчних одлука, не драматизујете, већ стрпљиво сачекајте да бура прође. Слободне Ваге имају објективне шансе да нађу партнера било преко друштвене мреже, било на један необичан начин. На примјер, на планинарењу. Неко потпуно нов пробудиће у вама пажњу и страст. Ипак, овога пута врло сте опрезни, можда и зато што вам се дешава филмска прича или зато што је све дошло тако нагло. Опустите се. Допустите, да вам и вријеме да понеке одговоре и помогне у процјени ситуације. Уосталом, зар баш љубав није ваше природно стање.

У току фебруара, чувајте се вируса и прехладе. Подложни сте инфекцијама, коју лако можете зарадити од најближих или у свакодневном контакту. Рачунајте да ће све бити атипично и да вам лијекови, сем за смањење температуре, не могу много помоћи. Хроничне здравствене тегобе јавиће се код оних који већ имају проблема са ногама или стопалима (артритис или реума).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана