Ова 3 знака имаће среће током зиме: Цвјетаће љубав, убираће плодове свог рада, а новчани проблеми биће заборављени

ГС
Foto: localgrapher

Ко су ти срећници, према астролошким предвиђањима?

Бик

За припаднике овог знака долази период који треба да максимално искористе и да без страха ризикују, сада или никада. Тренутак је и да размисле о прошлости и шта су из ње научили, а што их је промијенило. То ће им пружити нове погледе на живот и свијет око себе и омогућити им да изаберу оно најбоље за себе у блиској будућности.

Овај знак ће највише успеха имати на послу, а биће добар период и за дружење и бољу комуникацију. Бикови ће бити мање усамљени, упознаће дивне људе и склопиће пријатељства. Зима им доноси и узбуђење на љубавном плану, више оптимизма и динамике. Бикови који су у везама имаће више разумијевања и подршке партнера, и то ће веома цијенити.

Јарац

Припадници овог знака напокон ће спровести у дјело оно што су прижељкивали током претходних мјесеци који су били веома турбулентни за њих. Нови изазови, напредак, улагање у будућност… Јарчеви ће знати тачно шта желе и како да то остваре.

Пред њима су мјесеци пуни оптимизма и позитивне енергије. Квалитетно ће се повезивати са другим људима, али ће одвојити вријеме и за себе, знајући колико су значајни такви моменти.

Дјевица

Дошло је вријеме да Дјевице буду заслужено награђене за сав свој труд, а током зиме ће њихове способности посебно доћи до изражаја. Људи ће их хвалити више него иначе, а на њима је да комплименте прихвате јер то и заслужују.

Припадници овог знака плијениће страшћу и аутентичношћу, а расположење ће им бити на врхунцу. Њихова иновативност би могла да покрене значајне пословне преокрете. Самци ће се ове зиме опорављати од бивших љубави. Свакако би требало да знају да ће потези које сада праве на љубавном плану, сигурно дати резултате у будућности. Дјевице које су у вези, решиће старе несугласице са партнером и фокусираће се више на оно позитивно код вољене особе, пише Жена.Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана