Ова 3 знака хороскопа ће бити у проблемима до јануара - у послу, али и љубави

ГС
Foto: Илустрација

Од 30. октобра, Марс је кренуо ретроградно, а према астролозима тај ће пут трајати до 12. јануара 2023. године.

Овај транзит планета могао би довести до великих несугласица, а посебно ће утјецати на поједине хороскопске знакове.

Марс ће се кроз Близанце наставити кретати до 26. марта 2023. године, због чега ће у овом дијелу хороскопа провести неуобичајено дуго раздобље.

С обзиром на то да је Марс планет акције и мотивације, његов ретроградни ход донијеће губитак мотивације, а 'удар' ретроградног Марса посебно ће погодити рођене у знаку Овна, Близанаца и Шкорпије.

Ован

Сљедећа два и по мјесеца Марс, ваш владајући планет, биће ретроградан. Будући да Марс влада вашом животном снагом, сигурно ћете осјетити ретроградност на дубокој разини.

Можда ћете се осјећати мање надахнуто или стимулирано. Можда ћете се понекад борити сами са собом, као да ништа не задовољава ваше интелектуалне интересе.

Ова ретроградност могла би довести до неколико жестоких расправа у којима се ништа не може ријешити. Не заборавите мудро бирати ријечи јер вам свађе могу узроковати више стреса него што је потребно.

До завршетка ретроградног Марса, боље ћете разумјети како своје емоције комуницирати с другима.

Близанци

Нико ову ретроградност не осјећа интензивније од оних рођених у овом знаку. Мораћете проћи кроз нека озбиљна путовања личног развоја и излијечити свој однос с таштином.

Пролазите кроз неке унутрашње немире и проблеме с дубоко укоријењеним бијесом. Све те потиснуте фрустрације које сте држали накупиле су се током година, али запамтите - љутња може бити невјеројатна покретачка снага.

Допустите ретроградном Марсу у Близанцима да вас научи како каналисати свој бијес на начин који ће на вас дјеловати здраво и оснажујуће, а не штетно.

Шкорпија

Будући да вама влада страствени Марс, ова ретроградност ће сигурно драстично утицати на вас. Током овог раздобља, жудите за интимношћу једнако интензивно колико је се и бојите, пише Стори.

Ова ретроградност може вас натјерати да преиспитате начин на који поштујете и постављате емоционалне границе.

Међутим, ако осјећате да не добивате оно што требате, можда ћете то још више жељети. У живот вам се могу вратити бивши љубавници или колеге с посла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана