Ова 3 хороскопска знака треба да се спреме за љубавну катастрофу у марту

Агенције
Ова 3 хороскопска знака треба да се спреме за љубавну катастрофу у марту

Март ће дефинитивно бити узбудљив и интензиван мјесец, али прошаран са пуно ризика и замки.

Јупитер је главна планета у марту. Смештена у Девици, Велика срећа формира два значаја аспекта: тригон с Плутоном из Јарца, који се формира 16.3. и квадрат са Сатурном из Стрелца, који се формира 23.3. Оба аспекта имају велики утицај током цјелог мјесеца, и њихов утицај је доста контрадикторан.


Јупитер – Плутон тригон говори о обнови, поновној изградњи и успостављању равнотеже снага, о правди, већем повјерењу и добробити. Са друге стране, Јупитер – Сатурн квадрат доноси раздор, интензивне политичке сукобе, неуспјеле сарадње и дипломатске преговоре, раскид савеза и уговора, ограничења, жалбе, емотивне потешкоће. То значи да ће ствари ићи врућим и хладним током. Неки од нас осјетити ће снажније позитиван утицај, док ће други снажније осетити негативан утицај. Чини се да је овај негативан утицај снажнији, па ћемо га свеједно ту и тамо осјетити.

Јупитер је главна планета марта и због тога што је владар Риба. Исто тако, 8. марта имамо и проблематично помрачење Сунца у Рибама која доноси сукобе. Имајте на уму да Марс улази у Стрелца и опасно се приближава Сатурну и оно што се одиграва у Риба, активира опасан Т-квадрат, којег чине Марс – Сатурн (у Стрелцу), Јупитер (у Дјевици) и Нептун (у Рибама). Укратко, март је узбудљив и интензиван мјесец, али прошаран са пуно ризика и замки.

БИК

Ако се компликације нису појавиле у периоду јануара и фебруара, сигурно је да ће се појавити током марта. Ово је осјетљив период за Бикове. Марс, владар куће парова Бика, је ретроградан од марта све до септембра 2016. године. Креће се од и кроз кућу парова Бика и 8. соларну кућу, гдје је смештен Сатурн и ту улази Марс 6. марта. Могуће су емотивне блокаде, периоди изолације или емотивне дистанце, потешкоћа, раскола узрокованог због спољних утицаја, проблеми који утичу на партнера, кризе и финансијска ограничења. Савјет је да скупите унутрашњу снагу, дјелујте смирено и имајте пуно стрпљења.

БЛИЗАНЦИ

Ово је компликован период. Са Сатурном и Марсом у кући веза Близанаца, током марта, налазите се на опасном тлу! Више од године дана, Сатурн отежава односе са другима. Сада му се придружује Марс, који је ретроградан и налази се у кући парова Близанаца, између 6. марта и 27. маја, затим између 2. августа и 27. септембра. Мораћете да се поставите дипломатски како не би, ви или ваш партнер, узроковали земљотрес. Узрок томе може бити и то што ћете заједно, раме уз раме, пролазити кроз низ проблема или ваш партнер може да има проблема (здравствених, пословних и тако даље) који ће утицати на вас. У сваком случају, атмосфера неће бити нимало опуштајућа.

ВАГА

Све до 12. марта 2016. године Венера је у кући љубави и страсти Ваге. Ово је одличан период који би требало да искористите, јер након тог периода ствари неће бити тако сјајне. 12. марта Венера улази у неповољну кућу, те очекујте бриге и обавезе. Овдје се љубав не развија слободно и љубавне везе Вага аутоматски се повезују с послом и обавезама. Марс, владар куће веза Ваге, улази у Стрелца 6. марта и ту остаје до краја марта 2016. године. У овој позицији Марс има проблем: близу Сатурна је, који исто тако, има везе са одговорности, блокадама и ограничењима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана