Ова 3 хороскопска знака су најгора у сексу

fokus.ba
Ова 3 хороскопска знака су најгора у сексу

Када је секс у питању, постоји превише различитих укуса и сензибилитета. Људи упражњавају секс како би обострано уживали, дjелили интиму, љубав или само задовољавају сексуалну глад.

Међутим, звијезде нам откривају која три знака су најгори у сексу!

Близанци

Ово је један радознао и покретљив знак у сваком смислу. Многи Близанци умију да користе и мозак за вријеме секса, што не може да одмогне. Мушкарци у овом знаку воле да се хвале и сами су врло спремни на акцију, али када дође до тог тренутка, одустају или се фолирају.

Код њих секс траје око два минута, а истински безгранична себичност Близанаца се види приликом њиховог понашања у кревету. Са друге стране, већина женских припадника овог знака добре су у кревету, осим уколико имају тенденцију за вјечном предигром.

Стрелац

Карактеристика код мушких припадника знака Стрелца је по правилу авантуризам и експериментисање, а код женских баш напротив – традиционализам без много експериментисања. Дакле, никакви сексуални односи овде произилазе из превелике жеље једних за нечим новим, перверзним и узбудљивим и претеране жеље ових других, углавном жена, за класичним, здравим, али конвенционалним односом.

Када им то није по вољи, Стрелчеви гледају да се што прије све то заврши, а онда побјегну главом без обзира. Они типичнији једноставно оду и за вријеме самог секса. Такође, теоретисање је претјерано или напротив тотално непомињање теме, а гола пракса је оно што овдје, не увијек, али јако често фали. Не брините, нисте ви најгори у сексу, има још један гори!

Рибе

Многи астролози одбијају да набрајају као овај, иначе јако емотиван, дубок, сензуалан и сексуалан знак, у оне који су лоши у сексу, али и у љубави. Женске Рибе гризу и провоцирају више и од агресивне женске Шкорпије или Овна, а садистички призивају садизам, јер су у суштини мазохисти.

Подбацивање у сексу им је као и у многим другим стварима – виктимизам. Они све униште, јер је то знак који највише ужива, али и пати у "сексу са емоцијама" и то важи за оба пола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана