Ова 3 хороскопска знака очекује велика срећа у љубави током октобра

Агенције
Ова 3 хороскопска знака очекује велика срећа у љубави током октобра

Откријте да ли се налазите међу овим срећницима.

Иако у октобру звијезде генерално неће бити наклоњене већини припадника Зодијака када је љубав у питању, постоје три изузетка. Један од њих може очекивати сусрет са особом са којом би могао да оствари дугорочан однос, другоме се враћа стара љубав док ће трећем овај месец протећи у знаку сензуалности и страсти.


Лав

Са Сунцем, владарем Лава, смјештеним у истом знаку гдје и Јупитер (Велика Срећа), октобар је срећан мјесец за Лавове на пуно поља и неће заобићи поље љубави. Комуникација и путовања доносе обнову старих веза, али и стварање нових. Током октобра Лавови улазе у посебан период. Венера, планета љубави, 18. октобра улази у кућу љубави и страсти Лава. Доноси испуњење душе, срећу и остварење жеља у љубавном животу. Ријечи, писане или изговорене, дјеловаће као афродизијак на вас и, исто тако, можете их и ви користити како би заводили.

Водолија

Сунце, владар куће парова Водолија, већину октобра је уз Јупитера (Велика Срећа) и уз ведрог и знатижељног Меркура. Имаћете осјећај да је ваша душа млада и да вам требају широке пустоловине и експерименти. Ово је одличан мјесец за романтична путовања, духовна путовања са вољеном особом или за откривање нових спознаја. Ако тражите љубав, нову особу могли би упознати током путовања или кроз неко окружење са заједничким интересима, културолошко, духовно и слично. С том особом могли би да остварите чврсте споне и ваш однос би могао бити дуготрајан. Током октобра могли би привући славне особе или неког из виших кругова или са посебним талентима.

Близанци

На дан 9. септембра, Јупитер, Велика Срећа, закорачио је у кућу љубави Близанаца и обећава годину дана сензуалности и страсти. Срећа вам долази током октобра. Уз Јупитера, важан утицај има Сунце, симбол виталности и енергије и Меркур, владар Близанаца. Уз овакву конфигурацију, ваша душа је жедна за искуством снажних осјећања, а тијело за уживањем. Љубав вам може доћи у било којем тренутку. Ако узмемо у обзир чињеницу да 18. октобра Венера, планета љубави, улази у кућу парова Близанаца, слика наредног периода поприма интензивније и заводљиве боје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана