Откријте кога чека брак, а кога развод: Ова три хороскопска знака доживјеће љубавни хаос у другој половини јула

ГС
Откријте кога чека брак, а кога развод: Ова три хороскопска знака доживјеће љубавни хаос у другој половини јула

Суштина је у томе што је Плутон најинтензивнија и најдоминантнија енергија, док је Венера планета љубави и хармоније. Овај месец може донијети догађаје који ће натјерати парове да донесу брзе одлуке, од брзог развоја односа до наглих прекида.

Венера ће створити све услове да потпаднете под моћ невјеројатне страсти. Плутон може донијети у ваш живот утицајну и моћну особу која ће вас буквално увући у вртлог осјећања. Можда ће њена професија бити једна од оних које обично припадају Шкорпијама (хирург, војник, тренер, спортиста, банкар) или може бити прилично директна и емотивна особа.

Шкорпија

Владар вашег знака, Плутон, биће у опозицији са Венером. То значи да можете дубоко да се заљубите, али за породичне Шкорпије може доћи до распада везе. На примјер, ваш партнер можда неће жељети да мијења своје планове за каријеру и мораћете да донесете тешку одлуку - да ли да се преселите или да потпуно трансформишете однос. Ипак, успјећете да остварите свој циљ. Плутон је сила са којом је тешко изаћи на крај.

Водолија

Може доћи до потпуне буре у вашој вези. Чини се да ће неко ући у ваш живот и потпуно промијенити вашу судбину. Изненадна заљубљеност или неочекивани излив осјећања могу вам пореметити ум. Ипак, Водолијама које су у браку, предстоји невјеројатан преокрет. Вјероватно ћете бити погођени екстремном љубомором.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана