Откријте ко су сродне душе, а ко најгори парови према хороскопу

ГС
Foto: Илустрација

Да ли и ви одмах гледате у хороскоп када се заљубите, надајући се добрим аспектима?

Најгори парови

Јарац и Ован

Ништа горе него кад се укрсте рогови. Као прво оба знака су јако тврдоглава у сматрају да су увијек у праву. Јарац је традиционалан, воли породичне вриједности, врло конзервативан. Са друге стране, Ован је импулсиван, често крши правила, иде главом кроз зид. Једном Јарцу ће тешко поћи за руком да га укроти, а посебно ће га нервирати Овнова неодговорност.

Водолија и Бик

Ако сте Бик у хороскопу, а допада вам се једна мистична и харизматична Водолија, имајте на уму да се вјетар не може везати. Док Бикови воле мирну луку, Водолија је увијек у потрази за авантуром, често одсутна у мислима, чак и када је физички присутна. Бику ће то сметати, док ће Водолију јако нервирати потреба једног Бика да је „спусти на земљу“. Оно што им је заједничко јесте љубав према луксузу у којем ће заједно уживати.

Близанци и Дјевица

Практична Дјевица, воли да је све по правилу, организовано и уређено, док Близанац проводи цијели живот импровизујући. Близанац има обичај и да запоставља кућне обавезе, јер га одвуку неке забавније и занимљивије ствари, што ће Дјевицу јако нервирати. Она има испланирано шта све треба завршити у току дана, па ако остане времена, може мало и да се релаксира. Са друге стране, опуштеног Близанца ће отјерати константно звоцање било да је њихов партер у праву или не. Једина заједничка ствар им је интелект и планета Меркур која влада код оба знака.

Водолија и Рак

Њежни Ракови цијелог живота сањају о љубави и топлом породичном гњезду. Док је Водолији потребна слобода, без које не могу да замисле живот. Рак ће сједити код куће и патити за својим партнером, док се Водолија проводи са друштвом, посвећује својим хобијима или једноставно ради неке ствари које су јој интересантније. Такође Водолија умије да буде понекад и хладна, а Раку је неопходно да му се покаже љубав.

Шкорпија и Лав

Лаву је потребан неко да му се диви. Шкорпија то не жели. Она умије да пружи њежност свом партнеру, али не пада јој на памет да иде за неким и хвали сваки његов покрет. Шта више, нервира је наметљивост једног Лава. Биће ту и надметања за доминацијом у вези, Лав ће иритирати Шкорпију и наводити је да прави љубоморне сцене. На крају крајева Лав је ватрени знак, Шкорпија водени, а ватра и вода ријетко кад иду заједно.

Најбољи парови

Рибе и Рак

Два емотивца која најбоље допуњују једно друго! Обоје су њежни, пружиће свом партнеру подршку када му је тешко, дијелиће заједно срећне тренутке. Баш онако како једна лијепа веза и треба да изгледа. И Рак и Рибе су породични типови, који маштају о дјеци, кућици у предграђу и породичном псу који трчи по дворишту. Такође, ради се о знаковима који нису склони превари. Заиста идеалан пар.

Водолија и Близанци

И једном и другом је тешко да остваре стабилну везу, баш због тога јер су нестални као особе, а то ће ријетко ко трпити. Међутим, када се Водолија и Близанац удруже, они разумију једно друго, разумију потребу да партнеру треба понекад дати мало слободе, а у међувремену и сами се посвећују неким својим хобијима и обавезама. Љубитељи су путовања, излазака и екстремних спортова, па имају и пуно тога заједничког.

Бик и Дјевица

Оба знака су разумна и приземна, знају када је вријеме за озбиљност, а кад за забаву. Што је такође битно, и у кревету се фино слажу. Јер ма колико дијеловали хладно и озбиљно, кад се угасе свјетла, оба знака се претварају у живу ватру. Интима је врло битан дио сваке везе и код Дјевица и код Бика. Заједно могу постићи велики успјех, не само у љубави, већ и на свим пољима, па се овим паровима слободно препоручује да се упусте у предузетничке воде.

Ован и Водолија

Ован умије да буде хладнокрван у вези, да не придаје много пажње догађајима као што су рођендани или годишњице. Водолија то неће узети за зло, јер је и сама у свом свијету. Њој су потребна дјела, не ријечи, а Ован ће јој наклоност свакако показати кроз разна дјела. Овај пар највише спаја љубав према авантурама, спорту, путовањима, и то неконвенционалним.

Лав и Стријелац

Стријелац ће Лаву пружити узбуђење за којим трага, учинити да се осјећа посебно. Да не говоримо о страсти која се јавља између два ватрена знака. У вези је само битно да Лав не буде склон драматици и да не притиска свог Стријелца, на примјер, на брак или неке ствари на које још увијек није спреман. Обоје имају доста пријатеља, врло су харизматични и воле да излазе, пише Супержена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана