Осуђено на пропаст: Нема горих комбинација за везу од ових хороскопских знакова

ГС
Осуђено на пропаст: Нема горих комбинација за везу од ових хороскопских знакова

Због различитих особина, неке комбинације знакова једноставно нису једно за друго. Оне су токсичан спој који би могао пући и прије него што је почео. Ево које је знакове боље избјегавати...

Сви знамо да није добро бити у нездравој и токсичној вези. Физичко насиље, манипулативно понашање, агресивна комуникација, претјерана контрола… Међутим, често се догоди да жртва ни не примијети да се налази у токсичној вези те реагује тек кад понашање партнера постане неподношљиво.

Да би веза била успјешна, потребно је разумијевање, поштовање и искреност. Пар се у одређеној мјери мора слагати у погледима на будућност и другим важним питањима. У супротном, то постаје мука и 'отрован' спој. Ови хороскопски знакови једноставно не иду заједно и нађу ли се у вези, тешко да ће потрајати. Личности им се 'сударају'.

Ован и бик

Ован и бик могу бити сјајни пријатељи, али су грозан спој у романтичним везама. Овнови, као ни бикови, не воле да им неко соли памет. Тврдоглави су и настоје бити доминантни. Воле давати савјете, међутим баш и не воле критике. Нађу ли се ова два знака у вези, то би могла бити токсична комбинација јер ће тешко попустити и наћи се 'на пола пута'. Прекину ли, бик би могао бити упоран у тражењу објашњења и тешко ће прихватити да је све готово.

Бик и близанац

Бика и близанца тешко је задовољити. И док је бик стрпљив и нигдје му се не жури, близанац трага за промјеном и новим узбуђењем. Једноставно често нису компатибилни јер им се личности превише разликују. Постоје шансе да близанац на крају одлучи прекинути с биком јер схвати да то није 'то' што значи да су обоје потратили вријеме.

Близанац и јарац

Близанци су неспутани и воле забаву, док су јарчеви поуздани и промишљени. Кад такве двије особности 'проходају' велике су шансе за катастрофу. Јарци не воле спонтаност, а близанци управо то траже стога би им могло бити тешко договорити чак и мале ствари попут ресторана за ручак, али и неке озбиљније ствари. Јарац би брзо могао изгубити живце и за све кривити овог другог.

Рак и водолија

Ракови као да су програмирани за свађу с водолијама. Рак презире кад га неко опомиње и исправља, а водолија воли исправљања. Водолија жуди за независношћу, док рак цијени породични живот и заједничко вријеме – па ће тако рак радије гледати Нетфликс, а водолија пожељети отићи на камповање. Могли би се често сукобити због различитих жеља и погледа на живот те је ову комбинацију боље избјегавати.

Лав и шкорпија

Постоји ли лошији спој за лава од шкорпије? Вјеројатно не. Док шкорпије воле проводити дане фокусирајући се на велика животна питања, лавови желе партнера који ће се фокусирати искључиво на њих! Лавови сматрају да заслужују пуно пажње и похвала, док шкорпије нерадо дијеле похвале. Не добије ли довољно пажње, лав ће то потражити негдје другдје (од других људи) што би могло излудити љубоморну шкорпију. Зато је лавовима и шкорпијама боље да не улазе у везе.

Дјевица и рибе

Рибе су осјећајне, прави сањари и на исто ће покушати натјерати дјевицу. С друге стране, дјевице ће дати све од себе како би увјериле рибе да им је глава 'у облацима'. Судар снова и стварности могао би узроковати честа препирања и свађе јер су наше жеље некад далеко од реалности, а свијет није савршено мјесто. То је рибама тешко прихватити.

Вага и дјевица

И вага и дјевица велики су брбљавци, међутим тешко им је јасно и гласно рећи шта им смета. Обома ће бити јасно да нешто није у реду, али неће скупити храбрости за рећи у чему је заиста проблем. Ова два знака више воле трачеве него истину и то би могао бити проблем. Због премало искреног разговора, пар би се могао често свађати, а свакодневица би им могла бити 'натегнута' и неугодна.

Шкорпија и лав

Лавови су рођене вође, а да би постигли доминацију, понекад су арогантни. Ароганција неће добро сјести шкорпији па би то могло резултирати сталним сукобима. Они би могли бити једни од оних који се свађају у јавности – чак и кад се ради о ситници.

Стријелац и рибе

Риба јако дуго замјера, док стријелац јако брзо опрашта. Зато би се риба могла сјетити свађе отприје три мјесеца и покренути свађу око тога. Стријелцу то никада неће бити јасно. Ова комбинација тешко рјешава сукобе, а то је предуслов здраве везе.

Јарац и вага

Иако оба знака воле секс, овој комбинацији знакова најчешће недостаје сексуалне хемије. Могли би ући у везу из пријатељства, али онда схватити да недостаје 'оно нешто'. Уз то, јарац и вага тешко ће наћи заједнички језик што резултира препиркама.

Водолија и бик

Нађу ли се у вези, бик ће 'тјерати' водолију да му да пажњу и да остане с њим што ће водолију довести до фрустрације. Спонтана водолија не воли осјећај обавезе, а бик баш инсистира на томе. Резултат? Некомпатибилност и несрећна веза.

Рибе и ован

Рибе не воле да им неко говори шта да раде, док ован воли изигравати вођу. Ситуација се лако може отети контроли јер је једна страна преосјећајна, а друга 'тврда' и својеглава. Зато нису предодређени за успјех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана