Особе рођене у ова три хороскопска знака врло вјероватно ће се заљубити на јесен

ГС
Особе рођене у ова три хороскопска знака врло вјероватно ће се заљубити на јесен

Опуштено љетно вријеме идеално је за проналажење партнера и љетне авантуре И док неки кроз љетне дане уживају у врућим загрљајима с драгом особом, други нису те среће Али, с доласком јесени ће љубавна срећа помазити ова три хороскопска знака .

Како се љето полако ближи крају, а јесен ће ускоро закуцати на врата, многи самци почну прижељкивати везу. Док тoком љета уживамо у вечерњим изласцима, мору и плажи (уз све договорене обавезе), на јесен се све некако мало утиша и чешће остајемо код куће. Зар не би било лијепо имати некога с киме бисмо могли уживати у тим тренуцима? Имамо добре вијести за особе рођене у ова три хороскопска знака: јесен 2023. бит ће у знаку љубави, а данима самоће долази крај...

Близанци

За близанце ће се већ у августу захуктати ствари: Венера је у знаку лава и обећава чисту страст. Искре фрцају на све стране, али мале љубавне везе обично заврше једнако брзо као што су и почеле. Тек пред крај рујна ће се појавити нетко тко има пуно потенцијала за нешто дугорочно. Та би веза могла бити врло посебна, стога се потруди направити нешто од ње!

Дјевица

У јесен 2023. ће љубавна срећа у потпуности помазити особе рођене у знаку дјевице. Будући да ће овај хороскопски знак бити обавијен посебном ауром и прштат ће од самопоуздања, потенцијалних кандидата неће недостајати. Једна особа ће одмах осјетити више од пуких лептирића у трбуху, а и ти ћеш осјетити дубоку повезаност и блискост коју је тешко описати ријечима. Велике су шансе да ћеш бити јако сретна с особом која је рођена у воденом знаку (рак, шкорпион, рибе). 

 

Јарац

Премда је познато да је јесен прилично сива и туробна, унијеће шаренило у љубавни живот жена и мушкараца који су рођени у знаку јарца! Овај хороскопски знак добиваће понуде са свих страна и у готово свакој прилици склапаће нова познанства. Али, баш кад ћеш се најмање надати, упознаћеш једну особу која ће ти од почетка јасно дати до знања да те чека нешто више од једне вруће ноћи. Љубавне звијезде су ти сјајне, па чак ни изненадно вјенчање није искључено!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана