Опасни срцоломци: Рођени у ова четири знака су најсуровији, њихова љубав боли

Срна
Опасни срцоломци: Рођени у ова четири знака су најсуровији, њихова љубав боли

Да ли се пловите бурним водама љубави и веза? Астрологија је дуго била водич за разумевање особина личности, тенденција и потенцијалних исхода у различитим аспектима живота, укључујуćи и љубав.

Овом приликом улазимо у царство астрологије да бисмо открили четири хороскопска знака која воле да сламају срца.

Шкорпија

Шкорпије су познате по својој интензивној страсти и магнетним личностима. Међутим, њихове дубоке емоције понекад могу довести до љубоморе, посесивности, па чак и манипулације у односима. Они жуде за лојалношćу и сами могу бити жестоко одани, али свађа са Шкорпијом може ослободити њихов отров.

Близанци

Близанци су шармантни и прилагодљиви, али њихова двојна природа може их отежати за откривање. Они цене слободу и разноликост, што се понекад може претворити у страх од посвеćености или склоност да им лако досади у везама. Њихова неодлучност и немирна енергија могу довести до тога да се њихови партнери осеćају емоционално занемареним или неиспуњеним.

Ован

Овнови су страствени и енергични али такође могу бити импулсивни и склони брзим темпераментима. Њихова жеља за узбуђењем и авантуром може их навести да дају приоритет својим потребама у односу на потребе својих партнера, узрокујуćи сукобе и неспоразуме. Ватрена природа Овна може запалити интензивне љубавне везе, али може довести и до ватрених раскида.

Рибе

Рибе су саосеćајне и емпатичне душе, које често траже дубоке емоционалне везе у својим односима. Међутим, њихова осетљива природа може их учинити рањивим на манипулацију и превару. Склоност Риба да идеализују своје партнере може их довести до тога да занемаре црвене заставице или остану у нездравим везама предуго, што на крају доводи до сломљеног срца, наводи Астро Талк

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана