Они су савршен спој према хороскопу:

Агенције
Они су савршен спој према хороскопу:

Турбулентне везе, набијене емоцијама, али и честим свађама, најчешће се завршавају причом о правим људима у погрешно вријеме. Међутим, постоје и срећници чији однос пролази кроз разна искушења, наилази на препреке, чак и до растанка дође али су они доказ да права љубав заиста побјеђује све јер им је хепи енд суђен.

Лудачки се воле, још се луђе не подносе у одређеним фазама, заклињу се себи како свом (бившем) пару неће опростити ово или оно али невидљиве нити које их повезују никада не пукну у потпуности. Могу они и једно без другога, али заједно су непобедиви и могу да се боре против цјелог свијета. Откријте које су то љубавне комбинације у Зодијаку који и поред бројних компликација увијек остану заједно.

ДЕВИЦА – ВОДОЛИЈА

У овој комбинацији Водолија је та која прва западне за око Девици. Она смишља тактику како да јој привуче пажњу, јер код педантних Девица све је у планирању и прорачунима. Од свих оружја којим располаже најбоље ће упалити Девичина духовитост, јер Водолија увијек пада на богатство душе а не авионе и камионе који јој се нуде.

Овај астро спој је прилично необичан, јер су прилично различити по својим погледима на свијет, али хемија која постоји између њих је толико јака па као да све то брише. Њима није потребно превише времена да би се заљубили једно у друго до коске, али најчешћи камен спотицања је у томе што је Водолија готово лудачки неустрашива док је Дјевица та која процењује какав би ризик ако би послушала Водолију. С друге стране, Дјевица има тенденцију да попује јер сматра да је попила сву памет овог свијета и својим пасивно- агресивним наступом убијеђује Водолију како је она искључиво у праву.

Водолија ће јој то толерисати у зависности колика је јачина емоција које гаји према ”паметњаковићу ”, што ће Дјевица схватити ко сигнал да је успјела у својој намјери. Кад схвати да је у заблуди, приговара јој да је самовољна и да то више неће да трпи, а Водолији ће дозлогрдити њена мушичавост па ће им разлаз изгледати као једино рјешење. И мислиће да је то заувијек. Њих двоје су у стању да не буду у контакту мјесецима, чак и годинама али да се често у мислима враћају једно другом.

Водолија је у стању да самује и да се у потпуности посвети унапређењу осталих аспеката свог живота док ће се Дјевица задовољити да јој је у животу све мање -више исто, али ће повремено улетати у авантуре. Међутим, особе које јој уђу у живот послије Водолије неће бити ни њена блиједа сенка. Колико год да јој сметају Водолијини атипични погледи на свијет, недостајаће јој њено разумијевање, помало блесаво понашање и показивање осјећања на крајње неуобичајене начине. Пошто су обоје тврдоглави, питање је ко ће од њих двоје први остварити поновни контакт. Иако ће извесног фемкања код обије стране сигурно бити, кад се коначно опет нађу и споје то ће бити једном за свагда.

СТРИЈЕЛАЦ – РИБЕ

Још један астро пар који је на први поглед спој неспојивог. Стрелац је прави освајач ког не занимају друштвена правила већ се потпуно неконвенционално понаша док Риба која робује многим предрасудама и истовремено машта о љубави из бајке. Док је она повучена, он без блама показује своју наклоност и жели да што прије дође до конкретизације њиховог односа.

Он је више чулан, страствени тип којем треба времена да открије сву дубину осјећања која у њему постоје, али га Риба неодољиво привлачи због своје, готово детиње, романтичне представе о животу. Она у њему види ослонац и некога би могао да је води кроз живот. Њему ће се то у прво вријеме веома допадати али временом ће почети да га гуше њени велики и озбиљни планови у животу, јер не заборавите да он сматра да може да ради шта му се прохте и да дође и оде кад пожели.

Ако у том моменту Стријелац упозна неку особу која га више узбуђује и покреће на акцију од Рибе, он неће имати проблем да јој то и каже, јер он је увијек сурово искрен. Рибе су, пак, преосетљиве и његов оштар језик ће јој нанијети велике ране на души које ће сматрати неопростивим. Чак и кад нема треће особе, Стрелац може да западне у таква душевна стања када ће сматрати да је излаз из те везе једини спас за њега. Убијеђиваће Рибу да или није довољно добар за њу или ће је набједити да му ради иза леђа са неким другим.

Њихови растанци су више него бурни, не остају њихова интима већ о томе обоје причају на сва уста, тражећи подршку јавности за своју одлуку. Када прође први налет негативних емоција, обоје су у стању да веома пате једно за другим али слабо комуницирају.

Чак и када су у контакту, то обома доноси више штете него користи и тада се обоје заричу да је то дефинитивно крај и да немају шта да траже једно са другим. Како вријеме што више одмиче, Стријелац нема потребу да показује своје шармерске способости и да доказује себи како му је одлично са самим собом. Риба, иако дубоко повређена, покушава да настави свој живот, чак и улази у површне везе, али дубоко у себи зна да са сваком новом особом тражи онај осећај који је имала поред Стрелца. Колико год ствари између њих биле компликоване и наоко непоправљиве, на крају је Стрелац тај који решава да да шансу њиховој причи. Риба као да то једва чека, јер никада уистину није ни дигла руке од њих. Можда ће бити потребно времена да се ускладе, али када се коначно договоре око тога шта су циљеви којима обоје стреме, њихов однос постаје нераскидив.

ЛАВ – ВАГА

Овај спој је карактеристичан по томе што их везује дубоко пријатељство на које ни једно ни друго не заборављају чак ни у моментима када очима не могу да се виде. Лав је велики освајач који сматра да не постоји особа која не може да подлегне његовом шарму, али кад наиђе на Вагу схватиће да мора да промијени приступ.

Зато ће се према њој опходити прије свега заштитнички и пријатељски. Биће му потребно више времена али ће успети да освоји Вагино срце и сматраће да је ту крај, а заправо најзнанимљивије тек тад почиње. Пошто је он експлозивне природе и врло често самовољан па сматра да му је све дозвољено, Вага ће се често наћи у улози његовог гласа разума и саветодавца да застане и дубоко удахне. Иако је Вага смиренија, и она ће имати своје епизоде у којима не може да се избори са Лавовим темпераментом.

Када он осјети да му Вага није стопостотно посвећена и да постоји могућност да је изгуби, покушаће да је придобије скупоценим поклонима или изузетно добро осмишљеним изненађењима. Вага није имуна на луксуз који јој Лав нуди, а њему је неопходан, али то њој није довољан разлог да пређе преко његове пренаглашене театралности која је више иритира него што је забавља. Иако им циљеви у животу нису идентични, они се држе заједно али у њиховом односу почиње прилично да шкрипи када Лав примети пренаглашено флертовање Ваге са другима, ма колико оно безазлено било. Такође, ако се не осјети довољно вољеним и потребним њему не треба пуно да нађе особу која ће га посматрати са дивљењем. Свађе између Лава и Ваге су више него жустре и експлозивне.

Колико год се чинило да Вага ” уста има, а језик нема”, она се у оваквим ситуацијама приказује Лаву у потпуно другачијем свјетлу. Зато је током њихових расправа она главни говорник док он, зачудо, више слуша него што износи контрааргументе. Он ће прије да се покупи и оде јер Вага од њега захтјева да смањи доживљај са посесивношћу и нетолеранцијом него што ће остати да истерају све на чистац. На тај начин јој оставља вријеме да размисли о свему, али и теши себе да на њихову причу дефинитивно није стављена тачка. Та међуфаза у њиховом односу никад није кратког даха па обоје покушавају да се навикну на живот без оног другог. Чак им и не иде лоше, али увијек има оно нешто што их подсјети и врати у време кад је између њих било све складно.

Углавном је Лав тај који иницира покушај да се све ”испегла” и покајнички обећава сумњичавој Ваги да ће се променити и да ће убудуће све бити савршено. Вага га, наравно, толико добро познаје па не поверује у сваку ријеч али пристаје да се њихова прича настави. То не значи да у њиховом односу неће више бити турбуленција, али су превише везани једно за друго да би уопште могли да замисле да трајно остану без своје друге половине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана