Они су најромантичнији мушкарци хороскопа: И страст и емоције у сваком тренутку

ГС
Foto: Илустрација

Свака дјевојка воли да се осјећа вољено и да поред себе има правог мушкарца. Међутим, у свијету наглих промјена и брзог темпа живота, свима нам је потребан онај мали тренутак у коме ћемо се склонити у руке вољене особе.

Бик

Бикови представљају један од најстабилнијих и најразумнијих знакова Зодијака. Они су веома мирни партнери који ће вољеној особи дати пуно њежности и топлине. Мушкарци Бикови су сврсисходни и сигурни у своје способности, па од жена очекују само искрену љубав, подршку и поштовање.

Земљаном знаку попут Бика је потребна физичка перцепција, па су врло често представници овог хороскопског знака тактилни људи. Бикови се на послу понашају веома уздржано и не показују емоције. Међутим, поред своје вољене, они ће бити најљубазнији и неће вас пустити из загрљаја.

Јарац

Мушкарци у овом хороскопском знаку ће бити сензуални партнери чији је језик љубави додир.

Представници овог знака ће најчешће изразити своје емоције кроз понашање, као што је на пример грљење и држање за руку у тешким тренуцима.

Наравно, њихов ефекат се не манифестује само у тактилности. Јарчеви ће такође веома пажљиво слушати и трудити се да учине све што је могуће како би усрећили своју вољену.  Мушкарци Јарчеви увијек знају да одаберу праве ријечи које ће истопити срце сваке жене.

Рак

За представнике воденог елемента, интимност је саставни дио односа. Ракови имају тенденцију да дуго посматрају свог партнера и никада неће урадити ништа непромишљено или драстично.

Међутим, временом, њихова срца подлежу женским чарима, а онда мушкарци овог хороскопског знака постају прави породични мушкарци. Они ће радије остати у кући са својом женом, него да оду у клуб са мушким друштвом.

Ракови дамама говоре много комплимената и пријатних ријечи и врло радо ће покушати да изненаде своју драгу. Увијек ће прискочити у помоћ јер имају добро срце, а ова искреност и сензуалност се манифестује на свим пољима, пише Лепота и здравље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана