Омиљени фетиши хороскопских знакова

Blic.rs
Омиљени фетиши хороскопских знакова

Сексуалне потребе људи се разликују, а те варијације у сексуалним интересима могу да се препознају и према хороскопским знацима.

 Астрологија има своје виђење ко ужива у страсним пољупцима, ко у употреби секс играчака и разним сексуалним играма. Једно је сигурно, поглед на фетише хороскопских знакова указује да на том пољу Рибе, Ракови и остали знаци себи дају највише слободе. 

Шта ко воли у сексу,  показује и астрологија

1) ОВАН

Овну је увијек потребно да осјети андреналин. Велико задовољство му  причињава јутарњи секс, а ужитак му је још већи ако га  партнер током секса повуче за косу.  

Од мириса га сексуално највише мотивише мошуш.  

2) БИК

Ако желите да Бику приредите прави ватромет у кревету, љубите га снажно, и то највише по врату који је његова ерогена зона. Обавезно имајте при руци чоколаду коју прирадници овог хороскопског знака обожавају и која на њих дјелује попут афродизијака.

3) БЛИЗАНЦИ

Близанце највише узбуђује орални или брзи секс. Међутим, нису имуни ни на голицања и употребу сексуланих  играчака. 

4) РАК

Рак обожава да га партнер додирује по грудима или  стомаку. Ужива у преузимању сексуалних улога, а највећи ужитак му пружа секс у хотелској соби.

5) ЛАВ

Лав је прави егзибициониста. Узбуђују га љубавни уједи, гребање, секс на плажи и наравно, комплименти које му даје партнер.

Лавовима увек прија када их људе хвале.

6) ДЈЕВИЦА

На другим пољима одмерена,  Дјевица у сексу себи даје одушка, она обожава bondix.  Често користи повез преко очију, а не устручава се да употреби лисице. Секси доњи веш је за њу неизоставан део сексуалног чина.

7) ВАГА

Ерогена зона Ваге је задњица, и она ужива у додирима  по  овом дијелу тијела. Поред тога Вага радо облачи разне сексуалне костиме.  

8) ШКОРПИЈА

Шкорпија ће се без размишљања одлучити за секс у води или на јавном месту.  

Она воли да испроба разне ствари, па јој је примамљива и мистерија, зато често лице прекрива маскама.

9) СТРИЈЕЛАЦ

Авантура је Стрјелчево средње име, па  то важи и за његове фетише. Он ће се без задршке одлучити за секс на јавном месту.  Предложите му било коју сексуалани игру и он ће  пристати на њу.    

10 ) ЈАРАЦ

Јарац машта о сексу на  “висини”.  Вјероватно сте помислили на разне могућности, али ако желите да свом партнеру рођеном у овом знаку причините највеће задовољство, имајте са њим секс на планини.  

  1. ВОДОЛИЈА

За Водолију је иделан сајбер, групни и  телефонски секс, односно вођење безобразних разговора.    

Припадницима овог знака нису стране ни секси играчке.

12) РИБЕ

Рибама су ерогена зона стопала, посебно прсти на њима. Међу Рибама има и љубитеља војаризма, као и оних који воле да снимају своја сексуална искуства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана