Огромне промјене за пет знакова у септембру

ГС
Огромне промјене за пет знакова у септембру

Септембар је мjесец припрема за октобарски Коридор помрачине, што значи да можемо осjетити ветар промене у нашим животима. Будући да је млади Мjесец у Дjевици 15. септембра повезан с темом посла, многи људи могу доживети глобалне промене у својим каријерама па чак и професијама. О да, јесен ће бити врућа! Упркос кишама, чекају нас три ватрена мhесеца – нећемо моћи да се сакријемо.

У септембру 2023. ћемо имати последњу прилику дубоко да удахнемо ваздух у плућа – у октобру почиње Коридор помрачине, који ће бити парадоксално моћан због рада двије осе одједном: Ован-Вага и Бик-Шкорпија.

Ово је озбиљна тврдња за потпуну трансформацију свачијег живота, али захваљујући младом Мјесецу 15. септембра у Девици, можемо се припремити за велике промене у нашим животима. Млад Месец 15. септембра у Девици биће повезан с вашим радним тимом, шефом и тимом у целини, јер је астролошки ова констелација одговорна за посао. То значи да ће све што се догоди у септембру у вашој каријери довести до снажних догађаја у октобру и новембру.

Дјевица

Почевши од августа, Девице постају главни ликови у тиму - све су очи упрте у вас. У септембру вам се може понудити нови чин – млад Месец ће бити у вашем знаку па можете добити нови ангажман или статус у фирми. Можете се одлучити и на промену посла, јер се пун Месец у Овну 29. септембра јавља у вашем сектору кризе и трансформације - можете отићи у нову фирму јер ће вам бити понуђена велика плата. Такође ћете одлучити да промените имиџ, купити више пословних и квалитетних ствари. Ретроградни Меркур у августу могао би вам помоћи да смршате и вратите се неком стилу који вам је био релевантан пре неколико година.

Вероватно ћете након физичке промене схватити да је време да освежите и сопствену каријеру.

Лав

Снажне промене у каријери за ваш знак првенствено су повезане с новом ситуацијом с платом. Највероватније ће вам порасти већ 15. септембра због раста ваше активности – можете почети подучавати друге људе или ћете захваљујући новим тренинзима успешно повећати цену својих услуга.

Такође је вероватно да на послу можете имати вођу који ће вас "подићи" за степеницу више. Покровитељство ће вам помоћи да постигнете велике висине и финансијски раст.

Пун Месец 29.9. у Овну догађа се у вашем сектору образовања – можете добити диплому или ћете имати учитеља који ће утицати на ваш професионални развој до 2025. године. Дружење с том особом (или кроз обуку) прошириће вашу каријеру, као и променити ваш поглед на живот у просперитетнијем и финансијски успешнијем смеру.

Стријелац

Млад Месец 15. септембра је у вашем сектору каријере и статуса – можда ћете имати новог шефа или ћете сами постати вођа и добити нову позицију. Ако сте већ дуже време незапослени, онда ће управо у септембру ваши разговори уродити плодом – понудиће вам се квалитетан посао с добром канцеларијом и пријатним распоредом. Такође у септембру ћете радити на односима с управом. Вероватно сада имате два водитеља и могли бисте се уморити од прилагођавања свакоме. Највероватније ће ово питање бити решено средином септембра. А до 29.9. можете направити први корак у покретању сопственог посла.

Ован

Цео месец обећава да ће бити најважнији што се тиче посла - Млад Месец 15. септембра донијеће вам нови уред, тим или доброг запосленог. Уопштено, осећа се како управа има све већу потребу за вашим активностима - слободно тражите повишицу! Већ 29.9. наступиће пун Месец у Овну и добићете титулу, статус, стећи популарност у свом тиму.

Свемир је наклоњен расту и вашег ауторитета и прихода – не оклевајте, тражите већу плату, канцеларију и асистенте

Рак

Захваљујући успешним преговорима у септембру, можете добити добру обуку и доста напредовати у неким вештинама. Млад Месец 15. септембра у Девици може вам донети ново образовање, мајсторски курс, напредну обуку – све то није случајно и покреће вас према великом напретку. Успут, у септембру можете купити неку врсту опреме за рад, што ће вам на крају донети повећање прихода.

Пун Месец у Овну 29. септембра донеће вам састанак - догађај ће се догодити у вашем сектору каријере, од тога дефинитивно не можете побећи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана