Од игнорисања до неконтролисаног бијеса: Како се свађа сваки хороскопски знак

ГС
Foto: Илустрација

Рибе једва чекају да свађа заврши, док Близанци уживају у свађи..

Ован

Борили би се ‘до смрти’, чак и ако је у питању само нека друштвена игра. Гласни су, страствени, ватрени и ратоборни, али нису злонамјерни нити жељни свађе. Свађе су велике, али краткотрајне и обично су спремни брзо да крену даље.

Бик

Способни су да створе хладну, непробојну тишину која може да траје годинама, против оних за које сматрају да су им учинили неправду или их изневјерили. Нису зли нити ужасни, и треба им пуно времена да досегну тачку кључања, али када се то догоди, заиста постану бијесни и љути. Након тога, настаје само хладна тишина. Могу да отпишу друге лакше од већине.

Близанци

Некако уживају у свађи и то је врло често оно што им се мота по глави. Други често морају двапут да размисле прије него што их нападну вербално, јер су брзе, исцрпљујуће и паметне особе које говоре све паметне ствари. Другима се свађа с њима чини се као да им неко држи лекцију.

Рак

Воле да прећуте своје праве мисли и осћања чешће него што ће нешто да кажу, али ако их неко доведе до те мјере да полуде, онда ће му заиста и рећи све што мисле. У десет минута могу да прођу кроз десет различитих расположења.

Лав

Воле да су вољени и свиђају се свима, па су увијек шокирани што се неко противи или се не слаже с њима и то их вријеђа. Повријеђени Лавови нападају и бјесне. Ако су узнемирени, то ће и узвратити. Али онда, попут типично ватреног знака, љутња их прође и поновно желе да буду пријатељи.

Дјевица

Расправа с Дјевицом може да чинити као издржавање дуготрајне судске расправе, гдје вам они износе прецизне аргументе. Свађа с њима је исцрпљујућа јер никада не заборављају грешке и нападају све недосљедности. Не воле личне и емоционалне испаде, па само износе чињенице и приговоре.

Вага

Ваге мрзе сукобе и конфликте. Они су мајстори тактика и дипломације, и могу учинити да свађа изгледа као да сте управо имали пријатељски, или неки угодни разговор, а истина је заправо потпуно другачија.

Шкорпија

Треба избјегавати свађу с овим знаком. Шкорпије ће се послужити свим потребним средствима како би побиједили у свађи, односно како би они били у праву. Њихова жудња за осветом је велика. Легендарна је њихова способност да играју стрпљиво и чекају прави тренутак за напад. Могу бити немилосрдни и окрутни.

Стријелац

Стријелци су природни филозофи па се већина аргумената може да чини идеолошким или рационалним, а они воле да размишљају о широј слици. Свађају се, као што раде и све друго, с гуштом и ентузијазмом, чинећи то понекад прилично забавним.

Јарац

Ако њихов говор постане суздржан и хладан, онда их је неко вјеројатно разљутио, а тишина је смртоносна. Јарац је јако осјетљив и узимају ствари к срцу, до сржи. Зафрканција није добра идеја јер их шала на рачун њихових мана или особина неће насметати. Замкерке могу да трају годинама, и они заиста никада не заборављају и не опраштају.

Водолија

Поприлично уживају у вербалном препуцавању и свађи. Они увијек проналазе ширу слику, истину или радикалну опцију на коју нисте рачунали. Водолије су велики мислиоци и свађају се на велик начин.

Риба

Рибе ће вјероватно плакати током свађе јер стварно не воле лоше вибрације, стрес или сукобе. Могли би пристати на све како би то престало. Ипка, они памте и оставиће траг на вашем карактеру због ћете се на крају осјећати лоше због себе. С Рибом треба све на лијеп начин и не смијете их спуштати. Они ће ваш осуђивати због вашег лошег понашања и некако вам наметнути осјећај кривице који не желите, пише Супержена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана