Од данас се снови остварују за три хороскопска знака

ГС
Од данас се снови остварују за три хороскопска знака

За три хороскопска знака данашњи дан, 15. децембар, означава почетак периода манифестације - све што пожеле остварује се.

Ако им је до сада било изазован перод, напокон ће моћи да се опусте. Ови срећни хороскопски знаци од 15. децембра улазе у период интензивне манифестације када ће моћи да остваре све што пожеле. Манифестација није само у усклађивању ваших мисли - треба имати и храбрости за остварење тих снова. За ова три хороскопска знака, данашњи дан је почетак ере манифестације. Припремите се за остварење свих својих снова, корак по корак.

ОВАН

Иако сте добри у томе да се ствари догоде, нисте увијек фокусираниколико бисте морали да бисте остали досљедни. Лако будете ометени, пребацујући фокус са једног сна на други. Та промјена фокуса је оно што вас спречава да постигнете своје циљеве. 15. децембра почиње ваша ера манифестације тако што ћете своју пажњу усмјерити на само један или два остварива циља. Фокусирајући своју моћ, много је већа вјероватноћа да ћете манифестовати живот о коме сте сањали.

БИК

Иако имате снове о бољем или испуњенијем животу, тешко вам је да заиста направите кораке ка том сну. На крају крајева, шта ако се испостави да вам се не свиђа ваш нови живот? Или ћете можда пропасти прије него што стигнете тамо? Ти страхови вас држе чврсто закључаним у вашој зони удобности, али то не мора бити тако. 15. децембра дајте обећање да ћете учинити све што је потребно да остварите своје снове. Наравно, то би могло значити да вам буде мало непријатно, али ви сте особа који то у потпуности може да поднесе, пише mondo.rs.

ЈАРАЦ

 Можда ћете бити изненађени када видите себе на овој листи. На крају крајева, није вам потребна ера манифестације да бисте себи направили живот какав желите. Ви сте један од најсрећнијих и најврједнијих знака зодијака. Али зар се не уморите од претјераног рада? Иако оваква ера значи више радити за неке знакове, за вас значи управо супротно. 15. децембра почиње ваша ера манифестације тако што ћете себи дозволити да се мало опустите и вјерујете процесу. Ако вјерујете да ћете стићи тамо гдје треба да идете, дозволићете животу да вас води тамо, умjесто да увијек морате да будете на сједишту возача.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана