Од 15. септембра ретроградни Меркур удара све знаке: Ево шта треба да радите, а шта не

Pink.rs
Foto: Ilustracija

Ретроградни Меркур обично свим знацима помрси конце, зато пажљиво прочитајте слиједеће смјернице уз које ћете лакше поднети његов најјачи утицај од 15. септембра.

Ретроградни Меркур, како сматрају астролози, од 15. септембра улази у своју најјачу вазу, спреман да свим знацима донесе важне лекције. Људи који нису склони да воде рачуна о себи и свом здрављу, биће веома озбиљно на удару, јер ће почети да траже свуда кривце у налету енергије коју не знају како да искористе и каналишу.

Имаћете осјећај да руши све ствар пред собом, као и да вам сваки план поремети. Чини ће вам се као да живот не зависи од вас, већ од ове планете. Али, овај период вас усмјерава да се окренете ка себи и да ради на својим гр је само усмјерен на окретање унутра, ради на грешкама, озбиљно анализирајући своје поступке, мисли и осјећања. Прихватите своје слабости и претворите их у корисне предности. Меркур је одговоран и за наш говор, размишљање. Сходно томе, на њих се морамо концентрисати.

Шта никако не смијете радити?

1. Немојте лагати, прије свега, себе

Покушајте да будете што искренији према себи и живите у складу са својим жељама. Немојте друге кривити, ако вам нешто не иде од руке, већ вриједно радите како бисте испунили своја очекивања.

2. Не нападајте друге људе

Ако неко изазива у вама негативност и бијес, онда је важно разумјети зашто се то дешава. Зашто тако реагујете? Шта вас мучи и шта тако храбро покушавате да сакријете обрушавајући се на ближње. Уколико будете то игнорисали, не преиспитујући себе, још више ћете ићи у негативу и почети да примећујете само лоше око себе. Нека свако ради шта хоће и може.

3. Не ширите гласине и не оговарајте

Окрените се ка себи, и радите на својим манаме, немојте да водите рачуна о туђим животма. Јер, ако сте незадовољни собом, то вам неће поправити слику о вама, напротив


Шта треба да практикујете током овог перидоа?

1. Гледајте своја посла

Посветите се својим интересовањима. Одредите шта је заправо ваша снага, шта вас испуњава енергијом.

2. Шалите се више и дружите са духовитим људима

Такве особе увијек пријају да се опустите и наоружате позитивном енергијом која ће вам дати снагу за даље борбе.

3. Читајте добре књиге и гледајте поучне филомве

У овом периоду боље је читати књиге за развој, гледати добре филмове са важним порукама који је повољно утицати на вас.

4. Тренирајте памћење

За почетак, доведите ствари у ред глави. Ако са собом носите искуства из прошлости, на која се ни на који начин не може утицати, онда то пренесите на папир. Ослободите простор за мисли и инспирацију. Затим додајте у своје памћење нешто корисно што вас импресионира. Покушајте да погледате себе објективно у овом тренутку. Све што ће се сада десити захтијева вашу велику пажњу и директно учешће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана