Нумеролошка прогноза за зиму 2023/24: Које проблеме можете да очекујете?

Г.С.
Нумеролошка прогноза за зиму 2023/24: Које проблеме можете да очекујете?

Нумеролошка прогноза за зиму 2023/24. говори шта нас то чека од децембра до краја фебруара. И то важи за све.

Нумеролошка анализа за децембар, јануар и фебруар није баш најсјајнија. О много тога морамо повести рачуна ако хоћемо да избјегнемо велике проблеме. Припремите се на вријеме.

Нумеролошка прогноза за децембар

Са опште прихваћене тачке гледишта, сваки децембар је предвечерје свима омиљеног празника. Међутим, за нумерологе, сваки календарски период је ризница информација које се могу протумачити тако да разумију како нас универзум контактира. Децембар увек носи вибрације 12. Аркане (Објешени човјек), постајући период „замрзавања" и преиспитивања. 12. Аркана нас увек тјера да успоримо или престанемо да журимо, преноси Лепота и здравље.

Многи ће рећи: „Шта је са децембарском вревом, када треба да обавите хиљаду ствари прије Нове године?" Универзум има одговор на ово. Поред Објешеног човека, децембар садржи енергију 7. Аркане, познате као Кочија. Ова нас провоцира на сујету, бесконачна премјештања, путовања, селидбе са мјеста на мјесто.

Галамимо се да бисмо касније стали, одморили се, размислили о години која је прошла и сагледали догађаје у години из друге перспективе. Ово је саставни дио децембра и са тим се треба помирити.

Децембар 2023. обећава да ће бити превише нервозан, јер га карактерише енергија свих платних картица која указује на кретање, путовање и вреву. 

Зато ћемо у наредних неколико недеља буквално морати да се натјерамо да се крећемо и бринемо. Међутим, немојте се обесхрабрити: ово може бити веома успјешан месец за постизање циљева на послу или за обављање ствари које никада раније нисте успели да урадите.

Покушајте да се у децембру фокусирате на своју каријеру: ако сте суочени са задатком да постигнете успјех на послу, почните да се крећете ка свом циљу, јер сада универзум помаже, а нумеролошке калкулације директно указују на напредовање, лидерство и управљање. Поред тога, децембар може бити обиљежен дешавањима у правној области и раду са документима, интеракцији са државним органима и структурама.

Свака веза са мушкарцима биће неуспјешна: очевима, шефовима, браћом и пријатељима. Током цијелог мјесеца може доћи до неспоразума, очеви се не слажу са вашим поступцима или идејама, а пријатељи се не слажу са вашим поступцима, због чега ће сигурно доћи до сукоба. Шефови такође можда неће одобрити вашу кандидатуру за нову функцију, иако сте, на примјер, дуго чекали унапређење. Сфера живота повезана са мушкарцима у почетку не доноси задовољство и радост, па ће се ту уочити озбиљни проблеми.

Нумеролошка прогноза за јануар 2024.

Јануар 2024. је мјесец за љубав и везе, укључујући и партнерства, и зато треба обратити пажњу и фокусирати се на ову област. Романса ће почети изненада и градиће се само на страсти. Пазите само да не будете на мети неком коме је само стало да вас финансијски искористи. Ако је све у вези отворено и искрено, онда се позитивна енергија може остварити кроз заједничку забаву. Моћи ћете да приуштите луксуз, почећете да трошите новац на задовољство.

Међутим, требало би да будете на опрезу са новим љубавницима. Универзум упозорава да ће се манипулације и скривене махинације у вашем правцу и даље манифестовати, пошто је одговарајућа енергија присутна у новим нумеролошким прорачунима.

Још један важан тренд мјесеца је правни сектор. Неки ће се наћи ухваћени у судским процесима док се други баве бирократским послом захтјева, докумената и хартија од вриједности. Међутим, комбинација енергија мјесеца може да доведе и до непријатне ситуације. Почеће превара и манипулација у правном пољу, где неко фалсификује чињенице, понаша се непоштено, свети се тужбама, лукав је и тражи максималну корист за себе.

Нумеролошка прогноза за фебруар 2024.

Фебруар 2024. на посебан начин истиче правну област. Многи ће се наћи у ситуацијама када је потребно обратити пажњу или на судске спорове, или на подношење докумената државним органима. Или на поравнања у сектору стамбено-комуналних услуга. Мјесец ставља нагласак на праведност онога што се дешава око вас. Све ове ситуације ће вас подстаћи да преиспитате своје окружење и размислите о мотивацијама за поступке одређених људи.

Фебруар ће открити цијелу истину: тајне, обмане и било какве скривене ствари неће изаћи на најлепши начин. Будите опрезни када комуницирате са људима. Не вјерујте никоме и увек двапут провјерите папире, бројите новац, постављајте питања о свему што вам изазива и најмању сумњу.

Астролози овај ефекат називају „ефекат црног мјесеца" – период када се открива цијела истина и зле намјере. Чувајте се немарног односа према новцу: упркос чињеници да мјесец пружа могућности за добру зараду, неки могу имати жељу да „све потроше на леп живот". Неопходно је штедјети новац.

Неповољна подручја за овај мјесец укључују и односе. Могу настати свађе и спорови око заједничког буџета: ко је гдје потрошио, зашто и за шта, ко коме дугује и зашто не враћа. Ако желите да уђете у везу, боље је сачекати до следећег мјесеца, иначе ћете стално сумњати у исправност свог избора. Умјесто тога, усмјерите пажњу на оно што мјесец фаворизује – посао и правну област.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана