Ново помрачење Мјесеца ће посебно осјетити четири хороскопска знака

Г.С.
Ново помрачење Мјесеца ће посебно осјетити четири хороскопска знака

Коридор помрачења наставља да добија замах – промјене у животу сваке особе ćе кулминирати помрачењем Мјесеца у Бику, које ćе се догодити 28. октобра

Четири знака зодијака посебно ће осетити утицај помрачења, доживјеће драматичне промјене у својој судбини, а у наставку сазнајте да ли сте међу њима.

Дјевица

У тренутку помрачења Венера ће бити у вашем знаку, што значи да можете имати више успеха него раније. Очекује вас колосална срећа, а може бити повезана са побољшањем вашег финансијског живота због повећања плате, као и правним спором који добијете. Помрачење ће се такође дотакнути питања вашег учења и погледа на свет.

Образовање може повећати ваш новчани ток, па слободно повећајте трошкове својих услуга. Ако планирате да комуницирате и радите са међународном компанијом, онда ће вам то донијети велики успјех.

Ован

Помрачење ће наступити у вашем финансијском сектору, што значи да можете изненада добити велику суму новца или уплату од пореских органа (или осигурања), или ћете моћи да отплатите кредит, хипотеку и измирите важне дугове. Такође, биће ријешено важно питање у спору са партнером у вези са вашим финансијама, највјероватније ће вам бити враћен дио дуга. Што се тиче ваше каријере, ваш менаџер вам може дати важно покровитељство и унаприједити вас у тиму на лидерску позицију. Међутим, моћи ћете да у потпуности почнете да зарађујете ову титулу у прољеће 2024. године.

Лав

Догађајући се на највишој тачки ваше карте рођења, помрачење може изненада донијети нови статус, титулу или позицију. Ако сте у новембру 2021. почели да развијате пројекат, сада ћете добити важне и очигледне резултате, који ће на крају утицати на ваше финансије. Осим тога, неку врсту титуле можете добити захваљујући међународном пројекту или покровитељству особе са којом сте у романтичној вези. Генерално, захваљујући овом помрачењу, ваш лични живот би могао да се побољша, јер ће Јупитер, владар сектора среће, бити у кући статуса и донијети вам успјешног партнера.

Вага

Помрачење се дешава у вашем сектору великих финансијских улагања и новца вашег партнера, тако да ћете балансирати инвестиције, кредите, могућу хипотеку или добити насљедство. Ситуација се може односити и на вашу браћу и сестре - они ће имати тешку ситуацију и мораћете да им помогнете финансијски. Што се тиче ваше каријере, Мјесец ће, као владар сектора професије, бити у кући трансформације, па ћете можда одлучити да промијените парадигму каријере. На примјер, лична криза ће вас приморати да преиспитате сврху свог живота. Вјероватно ћете успјешно сарађивати са психологом и донијети важну одлуку до помрачења.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана