Новембар је мјесец преокрета: Ова три знака очекује вртоглав пословни успјех, ваљаће се у парама

ГС
Новембар је мјесец преокрета: Ова три знака очекује вртоглав пословни успјех, ваљаће се у парама

Новембар је месец преокрета и најважније је што ће особе које су рођене у ова три знака имати јако велике могућности да пословно напредују. То су Шкорпије, Овнови и Јарчеви.

У новембру је владавина Шкорпије и самим тим Сунце у знаку Шкорпије доноси јако велике могућности за све људе који су рођени у овом знаку, посебно ако се баве приватним послом или послом који је везан за иностранство. Посебно ће бити важан период од 10. новембра па надаље када су могући јако добри преговори и могућности пословних путовања. За Шкорпије ће бити важно да поштују пословну страну са којом преговарају јер им то доноси највише могућих финансијских ријешења. 

Када су у питању Овнови, енергија Марса је на високом нивоу које треба позитивно искористити. Ово се нарочито односи на оне особе које раде у партнерству или су део великог тима јер ће енергија транзитног Марса бити веома доминантна и важно је све то организовати на прави начин.

Што се тиче Јарчева њихова пословна ситуација је веома нестабилна већ неко вријеме посебно због чињенице да се Плутон вратио у знак Јарца. То је допринијело неких проблемима из прошлости који се не могу тек тако разријешити. У наредних мјесец дана Јарчеви ће бити усмерени на пословну сарадњу са другим људима и то све може да уроди плодом до краја године. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана