Новчани хороскоп за јул: Некоме стижу велике паре

ГС
Новчани хороскоп за јул: Некоме стижу велике паре

Јупитер, планета среће и благостања, налази се у Бику, што је повољно, тако да имамо потребу да ширимо бизнис, али и паметније да улажемо новац. Како у том знаку борави и Уран, јасно је да ће многи финансијски потези дјеловати ризичније него иначе.

Сазнајте какав је ваш новчани хороскоп за јул у завиности од хороскопског знака:

ОВАН

Како је пред вама мјесец у којем ће Венера кренути ретроградно, треба да очекујете да ће друга половина јула да буде неповољна за новац. Имаћете шансу преко Бика да остварите профит, али ћете имати утисак да морате да ризикујете.

БИК

Јупитер у вашем знаку вас чува, па било какве негативне ситуације на крају ипак испадају повољне. Ипак, Меркур у Лаву условиће веће трошкове због породице и стана, тако да очекујте да ће вам родбина потраживати новац.

БЛИЗАНЦИ

Сунце у Раку доноси вам велику зараду. О новцу током предстојећег мјесеца нема потребе да бринете. Ипак, ако имате намјеру да уложите у некретнине, боље је да сачекате август.

РАК

Венера у Лаву доноси вам вриједне поклоне током јула. Ипак, када она крене ретроградно, знајте да не треба да позајмљујете новац у другом дијелу мјесеца. Ипак, Сунце у вашем знаку неће дозволити да останете без пара.

ЛАВ

Марс 10. јула улази у друго поље, па вам доноси велику зараду. Уколико имате занатску радњу, идеалан је период године да профитирате. Лавови који се баве медицином такође ће бити у одличној позицији за зараду.

ДЈЕВИЦА

Венера у Лаву доноси вам зараду из тајних извора. Могуће је да нећете бити пријављени за посао који радите, али ћете зарађивати. Ретроградна Венера донијеће вам успоравање исплата од 23. јула, тако да се припремите за кризни период.

ВАГА

Очекујете новац преко пријатеља, али ћете у јулу схватити да он не може да стигне оним каналима којима сте мислили. Због тога ће новац стизати из тајних извора финансирања. Венера креће уназад крајем мјесеца, па је савјет да не улажете новац.

ШКОРПИЈА

Јупитер у Бику вам одговара, па ћете остварити одлично пословно партнерство за новац. Бик вам је одличан партнер у послу за зараду. Одличан је период за зараду преко интернета.

СТРИЈЕЛАЦ

Сатурн у Рибама јесте назадан, па се мучите да зарадите новац, али гради аспекат са Јупитером па је вријеме да добијете нешто што вам по заслузи припада. Бићете награђени за свој труд.

ЈАРАЦ

Наглашено пето поље доноси вам могућност да хоби претворите у бизнис. У наредном периоду можете да спојите лијепо и корисно. У сваком случају ћете бити финансијски стабилни.

ВОДОЛИЈА

Због Сатурна у Рибама сматрате да не зарађујете онолико колико вредите. То значи да сте на тесту на послу, па морате изнова да се доказујете. Новца ће бити али он неће стизати преко "ноћи".

РИБЕ

Због Сатурна у вашем знаку учите како да штедите и имате утисак да колико год да зарадите није довољно. То вам замара јер сматрате да залужујете више. Уколико имате пословно партнерство за новац, од средине јула ће бити на танком леду, пише novi.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана