Новчани хороскоп од 15. до 21. јула: Ево кога чека велики успјех

GS
Foto: Ilustracija

Узимајући у обзир препоруке астролога ову нед‌јељу можете учинити профитабилном и веома успјешном.

Меркур је главни финансијски "елемент" ове нед‌јеље. Ова планета, баш као и Венера је у веома доброј позицији и даје нам много снаге. Марс је слаб, али Меркур то компензује. Може се рећи да нас очекује поволне промјене и обежавају прилике у ових седам дана.

Они који желе да приону на посао могу да се фокусирају на проналажење додатних прихода и прикупљање новца. Моћни финансијски токови донеће много профита вредним људима

Ован

Са савезницима као што су Венера и Меркур, не морате да се плашите ничега: ово ће бити добра помоћ у постизањању финансијских и радних циљева. Астролози савјетују Ововима да се поставе храбре циљеве и фокусирају се на професионални раст. Срећу, новац и промене ће привући моћ мисли. Сада је најважније право време за решавање најтежих проблема.

Бик

Планете ће помоћи Бику да се отарасе финансијских баријера у својим условима. То ће им помоћи да постану продуктивност и сигурнији у будућност. Планете и звезде ће указивати Бику на најважније ствари које треба наставити и довести до њиховог логичног завршетка. Ако се не разбацујете неважним стварима, недељу дана ће бити довољно да завршите све најважније ствари. Највише ће моћи да зараде представници креативних професија.

Близанци

Сви Близанци који су заглибљени у финансијским проблемима и недостатку новца треба да обрате пажњу на помоћ споља. Меркур и Венера ће ове недеље удружити снаге како би помогли Близанцима да реши финансијске проблеме. Планете и звезде ће подстаћи самокритичност. Можда ћете морати новцем помоћи некоме око себе. Боље је не позајмљивати велике суме на неодређено време, како не бисте упали у финансијску рупу.

Рак

Да би се ријешиле финансијске и пословне ствари, Ракови би требало да се отарасе опсесивних мисли и анксиозности. Настављају се повољна времена, током којих су поремећаји у плановима веома мали. Ракови ће моћи да повећају приходе и оптимизују трошкове, заслужују поштовање својих претпостављених и колега. Одлучност ће им бити плус, али само ако је оправдана. Можете сигурно радити у тиму.

Лав

Лавови треба да обрате пажњу на посебне знакове Универзума. Они ће бити важни у било којој области живота - не само у финансијској. Лавови са амбициозним плановима морају бити изузетно опрезни. Можда је сада боље да одлучну акцију одложе за касније. Меркур ће вам дати срећу у новим подухватима и учиниће да се финансијски послови одвијају мирније. Можете посветити време куповини ако желите.

Д‌јевица

На позадини активних и позитивних планета, Девице могу знатно побољшати своју концентрацију. Уз његову помоћ можете лако преузети све потешкоће и решити све финансијске и радне проблеме. По жељи Девице могу да се одморе од посла, смишљају планове и потроше део свог времена и новца на воље, на свој дом и хобије. Ово је повољан период да побољшате своје вештине и стекнете нове вештине. Финансије су важне, али не заборавите на друге области живота.

Вагe

Венера и Меркур ће обавити свој посао, омогућавајући Ваги да реши важне проблеме и постигне стабилност у финансијској сфери. Друга половина недеље биће најпродуктивније време у целом месецу. Биће могуће преузети најтеже случајеве и задатке и доносити важне одлуке. За викенд ће бити корисно отићи у куповину, почастити се новим стварима или направити непланирано изненађење за вољену особу.

Шкорпија

Под окриљем позитивног Меркура, неки важни догађаји могу започети да се дешавају у животу Шкорпије. Астролози саветују да оставите по страни страхове и бриге ако желите да успете у послу и финансијама. Ако имате неке важне ствари које треба да урадите, ове недеље је време да почнете да их радите. Ако наставите да их одлажете за касније, то може довести до значајних финансијских губитака. Сада ће Шкорпионима бити потребна пажња на детаље и мало могућности.

Стријелац

Стрелци су често спремни на све како би постигли своје циљеве у послу и финансијама. Ове недеље, ни у ком случају не би требало да „идите преко главе“ зарад новчаног успеха. Ово је преплављено великим проблемима у будућности. У послу и послу, Стрелцу ће бити потребни унутрашњи инстинкти. Астролози саветују да слушате себе не само при доношењу важних одлука, већ чак и при обичним куповинама. Стручњаци такође саветују да новац и радне планове делите са вољенима.

Јарац

Венера и Меркур ће ове људе учинити финансијски успјешним и јаким, али ће им истовремено послати нове непријатеље и злонамјернике. Ове недеље Јарчеви ће морати да се бори за своје место на сунцу, што би могло да резултује значајним повећањем прихода. Важно је да се не препустите негативним емоцијама, да вјерујете у свој успјех и да не бацате новац. Стручњаци саветују и да се не преоптерећују активностима и послом. Важно је наћи времена за остављање.

Водолија

Не покушавајте да све држите под контролом. Водолије треба да почну да импровизују. Звезде и планете позивају се на нове ствари, учење, почетак новог пута, промену окружења, па чак и промену животног тока. Бик не треба да одбија примамљиве понуде: неко или нешто ће свако предложити пут ка финансијском успеху, указујући на добро плаћену позицију и раст у каријери.

Риба

Мора се имати на уму да је тренутни положај планете погоднији за успјех у стварима које захтевају кретање, активност и одлуку. Они који воле да заврши посао него што је потребно могу да рачунају на повишицу и додатно слободно вријеме. Ово је одлично вријеме за куповину и медицинске трошкове - одлазак код лекара, узимање тестова и тако даље, преноси Еспресо.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана