Новац стиже за четири хороскопскa знака: Ево ко ће добити паре до 5. августа

GS
Foto: Arhiva

Ретроградна Венера је кренула, па се придружила Нептуну, Сатурну и Плутону, тако да је планетарна ситуација неизвјесна, а то се итекако осјећа и на финансијском плану.

Многи планови су на чекању, али су астролози сагласни да ће поједини знакови имати више среће на финансијском плану него остали.

Међутим, како су многе планете ретроградне, а иде и пун Мјесец у Водолији, треба да напоменемо да је битно да не будемо исхитрени са улагањима.

Играмо још један звјездани рулет, а знакови који ће имати новац до 5. августа су: Јарчеви, Лавови, Ваге и Овнови.

ЈАРАЦ
Повољни аспекти Урана у Бику указују да је добар период за ризик. Улагање у нешто што вам је досад био хоби може да вам се исплати у наредном периоду. То значи да можете да спојите лијепо и корисно.

ЛАВ
Марс и Меркур у другом пољу доносе вам новац и то из два извора. Уколико се бавите занатским послом, идеалан је период за зараду.  У сваком случају нећете морати да бринете о новцу.

ВАГА
Марс у Дјевици доноси вам новац из тајних организација. То уједно може да буде прилика да зарадите додатни новац од посла за који нећете бити званично пријављени.

ОВАН
Иако је Венера ретроградна, па вучете старе дугове, Јупитер и Уран не дозвољавају да останете без новца. Особа у знаку Бика може да вам буде одличан партнер за зараду новца. У наредном периоду ризик итекако може да вам се исплати, преноси Информер

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана