Новац до 2. марта стиже за ова четири хороскопска знака

Агенције
Новац до 2. марта стиже за ова четири хороскопска знака

Јуче је био пун Мјесец у Дјевици, а планете у Водолији доносе судбинске промјене које ће се одразити и на финансијско стање хороскопских знакова.

Пун Мјесец у Дјевици симболизује крај једног животног циклуса, па је због тога важно да се не залијећете са било каквим одлукама, а нарочито да будете опрезни са улагањима новца.

Планете ће појединим знаковима бити више наклоњене за новац него осталима.

Уколико се питате ко ће имати новац до 2. марта одговор је: Рибе, Водолије, Стријелчеви и Лавови.

РИБЕ

Сезона вашег знака вам доноси пуно дешавања, али и прилику за додатну зараду. У наредном периоду много тога зависи од личне иницијативе. Није искључено да ћете добити нову пословну понуду за више пара.

ВОДОЛИЈА

Са Плутоном у вашем знаку паре се лијепе за вас и без да се много трудите. Сунце, Меркур и Сатурн у Рибама доносе вам одличну зараду јер имате могућност да радише више послова истовремено.

СТРИЈЕЛАЦ

Сатурн у добром аспекту са Јупитером доноси вам новац који сте заслужили. Оно о чему треба да размишљате јесте зарада од куће. Нешто што можете да радите код куће може да вам донесе зараду.

ЛАВ

Меркур у Рибама доноси вам располагање туђим новцем, што значи да је могуће да добијете спонзорство. Исто тако можете да чујете за неко насљедство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана