Новац ће им "падати са неба": Знакови који ће до краја године бити прави срећници

GS
Новац ће им "падати са неба": Знакови који ће до краја године бити прави срећници

За знакове Зодијака ће све бити интензивно до краја 2024. године, а пет хороскопских знакова имаће највише среће. Да ли сте међу њима?

Сазнајте којим знаковима хороскопа ће до краја године све ићи као по лоју. Они ће бити незаустављиви у сваком сегменту живота.

Бик

За вас долази раздобље духовног испуњења. Које су ваше најдубље жеље? Сада можете да започнете пројекте о којима сте само сањали.

Свака идеја, чак и ако се чини изузетно рискантном, сада има прилику да се оствари. Подршку вам пружају звијезде на пољу образовања па би било идеално у августу и септембру, уписујете курс или полажете испите.

Што се љубави тиче, стижу добре вијести.

Очекујте насљедство од породице или поклоне од партнера.

Близанци

Ви сте под заштитом Јупитера – имате пуно среће с новцем и у љубави.

Финансијски сектор је у процвату и сада можете да штедите, инвестирате или отплатите дугове. Јесен је повољна за промјене посла.

У љубави можете очекивати ​​признања емоција, било од партнера или особе која вам се свиђа. Добро је вријеме за почетак нове везе.

Вага

Пред вама су мјесеци емоционалног и духовног раста. Проналазите себе и водите се својим вриједностима.

Откривате да сте заборавили неке важне ствари за своју душу. Врло је добро вријеме за започињање хобија и страсти. Све активности у које уложите своју енергију имаће изванредне резултате.

Што се тиче посла, имате предност у разговорима с надређенима и преговорима о платама. Такође, ако је у вашој породици било сукоба, у августу, септембру и октобру имате прилику да рашчистите ствари.

У љубави вас очекује помирење с особом из прошлости.

Стријелац

Звијезде вам иду на руку и добијате пуно погодности на свим нивоима.

Ако имате пројекат који морате да завршите на послу или желите повишицу, имате добре шансе да добијете било шта, само треба да тражите.

Осим тога, поље комуникације је најповољније па доноси важне расправе које сте у прошлости одгађали.

Видљиво ћете побољшати комуникацију с партнером и моћи ћете да постигнете компромис око важног питања везаног за ваш однос.

Ако сте слободни, октобар је мјесец који доноси нову љубав, могли бисте да се заљубите.

Рибе

Касно љето и јесен ове године за вас су пуни радости јер вас чекају професионални успјеси. Такође, донијеће и повећање прихода.

Могуће је да ћете донијети одлуке везане за сектор некретнина, попут пресељења или реновирања куће.

Ако сте у вези, астролози вам препоручују да на одмор одете крајем августа или почетком септембра, када је љубавни сектор изразито наклоњен.

Страст ће бити на врхунцу.

У истом раздобљу можете да упознате своју сродну душу, пише Атма.хр.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана