Пун Мjесец створиће им пакао: Овим знаковима пријети раскид везе 19. августа

Г.С.
Пун Мjесец створиће им пакао: Овим знаковима пријети раскид везе 19. августа

Пун месец у Водолији биће под утицајем Плутона, планете која значајно утиче на животе људи, мјењајући све аспекте њихових живота

Према астролозима, одређени знакови Зодијака могли би се суочити са раскидима током пуног мјесеца у Водолији 19. августа 2024. године.

Овај период може донијети крај за неке парове, јер су шансе за раскид током пуног мјесеца прилично високе. Међутим, можда то и није тако лоше као што на први поглед изгледа.

Пун мјесец у Водолији биће под утицајем Плутона, планете која значајно утиче на животе људи, мјењајући све аспекте њихових живота. Плутон ће сада фокусирати наше снове, амбиције и планове, што може довести до неизбјежних промјена које ће, у ствари, допринијети нашем развоју.

Лав

Пун мјесец се појављује у вашем партнерском сектору, што значи да ће односи бити у првом плану, посебно они који су у кризној фази. Ако ваша веза није стабилна, можда ћете одлучити да је прекинете. С обзиром на то да се пун мјесец дешава када Плутон прелази из Водолије у Јарца, биће потребно да одлучите да ли ћете наставити заједно или ће ваши путеви заувијек кренути различитим правцима. До новембра ће бити важно да донесете ову одлуку.

Вага

Пун мјесец се јавља у вашем љубавном сектору, што значи да ће Универзум жељети да преиспитате своју срећу. Важно је да ставите своју радост као приоритет. Ако ваш емотивни партнер не пружа подршку и одузима вам енергију, можда ће бити најбоље да прекинете везу. Драге Ваге, ускоро ћете схватити да је то најбоља одлука за вас, преноси Ало.

Шкорпија

Пун мјесец се дешава у вашем сектору дома и породице. То може значити да ћете одлучити да се одселите од партнера, промените локацију или генерално промијените структуру свог породичног живота. Иако за неке Шкорпије пун мјесец може донети позитивне промјене у личном животу, најчешће ће бити под вашом контролом. Плутон, ваш владар, жели да промијени начин вашег живота, што значи да ће се многа питања промијенити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана