Недjељни хороскоп за новац, од 23. до 29. октобра: Овог срећника очекују велике паре

ГС
Недjељни хороскоп за новац, од 23. до 29. октобра: Овог срећника очекују велике паре

Недјеља која је пред нама је прилично изазовна за све знакове зодијака на финансијском плану, али неки ће ипак имати среће у зарађивању новца.

Ован

Да не бисте подлегли финансијским проблемима, важно је да редовно спавате и одмарате, како бисте могли да постижете добре резултате на послу и доносите исправне одлуке. Покушајте да се боље организујете.

Бик

Немојте да касните на посао и састанке и мање времена проводите на друштвеним мрежама, а више радите. Посао сада треба да вам буде на првом месту. Радите на себи, усавршавајте се, како бисте остварили већи успјех.

Близанци

Остварићете корисне пословне контакте, па је боље не потцјењивати значај комуникације. Путем интернета или друштвених веза можете нац́и бољи посао који ће вам донети више новца. Крајем недјеље будите опрезни, тих дана можете бити мање концентрисани и расејани, па пазите да не направите грешку.

Рак

Рјешавате брзо финансијске и пословне проблема, а можете имати и неку већу куповину. У томе нема ничег лошег, али пазите да вам не промакну неки детаљи. Посветите се хобију који вам може донијети доста новца.

Лав

Ако желите да добијете повишицу или бољу пословну позицију, искористите сав свој шарм, али само то нец́е бити довољно, већ ћете морати да будете одговорни и да прихватите све радне задатке које добијете. Претерано причање о вашим достигнуц́има може довести до зависти колега, па се не хвалите.

Дјевица

Биће вам тешко да кренете ка остварењу новог циља. Пажња и опрез нец́е шкодити. Само припазите да се не преморите јер то може ослабити вашу пажњу и ефикасност на послу. Не остављајте скупе ствари и новчаник без надзора на јавним местима.

Вага

Неки финансијски проблеми би требало да буду ријешени до викенда или нека већа куповина коју планирате. Немојте да гомилате задатке и пребацујете своје обавезе на друге. Што мање то радите, боље ће бити за вас.

Шкорпија

Имаћете изазовну недјељу када је ријеч о новцу, односно бићете забринути због неког дуга. Првоплатите рачуне, па отплаћујте дуг. На послу морате да пронађете рјешење за проблем који вас мучи већ дуже вријеме.

Стријелац

Није препоручљиво да ове недјеље купујете скупе ствари, већ припазите на трошкове. Можете ићи на разговоре за посао, али не очекујте одмах одговор. Флексибилност ће вам помоћи да одржите финансије стабилним и не одете у минус.

Јарац

У овом тренутку боље је не планирати скупе набавке. Ако морате да потрошите новац или прођете кроз неке потешкоће у процесу рада, не паничите, већ све детаљно анализирајте. Тако ћете успјети да избјегнете неуспјех и несугласице са колегама.

Водолија

Приликом куповине не журите, добро размислите да ли вам је нешто заиста потребно. У радни време се концентришите на посао. Не избјегавајте да своје пословне обавезе да вам се то не би обило о главу.

Риба

Не бацајте паре на глупости. Посебно могу бити штетне одлуке које се тичу новца, а доносите их импулсивно. У овом периоду ће вам бити тешко да распоређујете свој новац тако да имате довољно до сљедеће плате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана