Недјељни хороскоп Павела Глобе: Кога ће Универзум гурати напријед

ГС
Недјељни хороскоп Павела Глобе: Кога ће Универзум гурати напријед

Павел Глоба је један од најпознатијих астролога у Русији. Његове прогнозе помажу вам да се ријешите невоља и да се у било ком тренутку припремите за успјех. Сазнајте шта људи вашег или било ког другог знака могу да очекују од 22. до 28. јула.

Енергија звијезда током ових седам дана биће изузетно повољна. Постоји још једно повећање позитивне енергетске позадине, тако да ће сви проблеми бити рјешиви. Само не треба да сједите беспослени.

Ован

 Самопоуздање ће помоћи Овну да привуче оно што жели у свој живот. Оптимизам и самопоуздање увијек су испред вјештина и способности, али они не могу у потпуности да раде без ових посљедњих. Са великом вјероватноћом, снови представника овог хороскопског знака ће се остварити, посебно они који се односе на личну и љубавну сферу. Само треба да запамтите да не треба превише радити или се одмарати - златна средина је важна у свему. Период је повољан за куповину и тражење новог посла.

Бик

Бик може да учи или да се урони у креативност. Биће корисно промијенити окружење око себе и отићи на путовања. Можете ажурирати своју гардеробу, промијенити фризуру. Морамо да почнемо активно да идемо напријед. Ово је прилично романтично вријеме у којем можете склапати састанке и упознати се. Они који нису заинтересовани могу се фокусирати само на посао и важне ствари.

Близанци

Ова недјеља биће вријеме снаге за Близанце, најповољнији дани јула. У тешким ситуацијама боље је слушати своју интуицију. Ове недјеље можете и треба да вјерујете блиским рођацима и пријатељима. Независност и самодовољност - то је оно чему астролози савјетују да тежите, али не треба пропустити прилику да сазнате истину кроз спољну подршку.

Рак

Ракови би требало да предузму акцију и да буду активнији. Поента је да ће њихов ум бити отворен за све ново. Могу се појавити нове идеје. Ово је магично вријеме када се могу десити најневјероватнији догађаји. Универзум жели да помогне Раковима да се извуку из рутине, чинећи њихов живот свјетлијим и богатијим утисцима. Посебан успјех може чекати представнике креативних професија. Чак и ако рад не захтијева креативност, можете је показати.

Лав

Лавови, као и Ракови, могу бити креативни у рјешавању уобичајених проблема. Ово ће значајно смањити вријеме доношења одлука. Окружени ће бити пажљивији према Лавовима, па би требало чешће показивати дружељубивост и, ако је могуће, пружати узвратну помоћ. Ово ће помоћи Лавовима да се отарасе лошег низа у животу. Недјеља је повољна за љубав и забављање. Требало би да комуницирате што више на интернету, на послу, на разним догађајима.

Дјевица

Дјевице треба да посвете што више времена сложеним пословима, као и стварима које више не могу да одлажу за касније. Тек након што успијете да се извучете из окова ових проблема, моћи ћете да се фокусирате на нешто лично - забаву или хобије. У потрази за сродном душом, срећа се може осмјехнути. Идеална сродна душа може се сакрити било гдје - морате бити спремни на чињеницу да ће ова недјеља постати оријентир у том погледу.

Вага

Недјеља ће бити веома продуктивна за Вагу, али морате се придржавати неких правила. На примјер, астролози и стручњаци са сајта deilihoro.ru савјетују вам да пратите рутину, чешће се одмарате и не комуницирате са непријатним људима. Не говори никоме о својим плановима. Важно је преузети одговорност и направити помирење са вољенима, пријатељима и сродном душом. Вагама ће бити лакше да одржавају добре односе са људима.

Шкорпија

Шкорпије треба да воде рачуна о кућним пословима. Нема потребе да се плашите своје кућне рутине ове недјеље. Биће корисно започети нешто ново. Ово су најпозитивнији, најпродуктивнији и најповољнији дани за Шкорпије. Сва могућа ограничења ће нестати. Планете ће помоћи да се превазиђу љубомора, малодушност и страх. Можда ћете такође бити у искушењу да потрошите нешто новца. Важно је запамтити здрав разум и одмјерити предности и недостатке приjе доношења било какве одлуке.

Стријелац

Стријелац ове недјеље може мало да ограничи комуникацију са презахтјевним људима. Изузетак су родитељи и шефови. Постоје ситуације када једноставно не можете да одбијете - у овом случају само то треба да прихватите. У будућности ће то резултирати побољшаном кармом. Од 22. до 28. јула Стријелцу ће бити лакше да се орасположи, управља својим временом и смјењује рад и одмор.

Јарац

Јарчеви ће моћи да се отарасе негативних мисли и искустава. Примјећује се максимални позитиван утицај Венере и Меркура, па је ово добро вријеме за потрагу за љубављу. На послу прво морате да разумијете своје одговорности и одговорне задатке. Креативност у љубави и послу је веома важна, али не треба да је користите стално.

Водолија

Водолијама ће бити лакше да превазиђу апатију и менталну слабост. Моћи ће много чешће да размишљају о нечему пријатном – мисли ће им помоћи да се подесе на право расположење. Ако се самци Водолије заљубе, треба да буду активни и да не чекају вријеме поред мора. Астролози препоручују откривање својих осјећања људима ако су пријатна. Бити мистериозан ове недјеље неће помоћи Водолији да привуче више пажње.

Рибе

 Дошло је вријеме да се направи витешки потез. Рибе треба да крену у офанзиву, да буду активне и сврсисходне. Морате себи поставити важан задатак и постићи његово рјешење. Звијезде ће бити најкреативније, па ће вам се расположење поправити. Не плашите се нових ствари и брига. Ове недјеље треба чешће да се одмарате и не журите са одлукама. Мјерење и способност одмјеравања сваког корака су кључ успјеха, преноси glossy.espreso.co.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана