Недјељни хороскоп од 7. до 13. октобра

ГС
Недјељни хороскоп од 7. до 13. октобра

Јесте ли спремни за недјељу која вам долази?

Ован

Ова недеља доноси изазове на послу због Марса у Раку, који вас оптерећује бригама, али нудите прилике за нове пројекте. У љубави, слободни могу упознати занимљиву особу, док заузети требају посветити више пажње партнеру како би избегли несугласице. На здравственом плану, обратите пажњу на своје ментално здравље.

Бик

 Венера у Шкорпији доноси вам потешкоће на послу, гдје избегавате проблеме уместо да их решавате. Стабилност је кључна у љубави; слободни могу тежити дугорочним везама, док заузети уживају у хармонији. Здравље вам је стабилно, али будите пажљиви.

БлизанциОчекујте активну недељу с нагласком на комуникацију и повезивање с људима, што ће вам донети успјехе на послу. У љубави, разговори с партнером су кључни, а слободни могу доживјети флерт и нова познанства. Ваше здравље је добро.

Рак

Марс у вашем знаку вас мотивише да се докажете на послу, али будите опрезни с наглим одлукама. Емоционална сигурност ће бити важна, а слободни могу осјећати носталгију за прошлим љубавима. Здравље захтјева пажњу на ментални склоп.

Ла

Ова недјеља доноси вам центар пажње на послу, с могућим приливом новца, али и непланираним трошковима. У љубави, сјајни тренуци и изласци су на видику, а посебно ће вас привући Шкорпије и Близанци. Здравље је добро.

Девица

Очекујте изазове у организацији на послу, али ваша посвећеност ће донети резултате. У љубави, комуникација може бити тежа, па будите стрпљиви. Слободне Девице би се могле посветити личном развоју, а здравствено пазите на пробавни систем.

Вага

Помрачење Сунца доноси преломне тренутке у вашем знаку, с фокусом на односе. У љубави, дубље повезивање с партнером је кључно, а слободне Ваге могу бирати између више партнера. Здравље може бити слабије.

Шкорпија

Могућност напретка на послу је висока ако се фокусирате на циљеве. У љубави, страствен период доноси дубље емоционално повезивање, а слободне Шкорпије могу очекивати неочекиване везе. Ваше здравље је добро.

Стрелац

На послу, размислите о могућностима путовања и учења нових вештина. У љубави, слободни могу развити везе кроз пријатељства, док заузети осећају потребу за слободом. Здравље је солидно.

Јарац

Фокусирајте се на каријеру с могућим новим приликама и већим одговорностима. У љубави, будите пажљиви према партнеровим потребама, а слободни могу доживети флерт с пријатељем. Обратите пажњу на болове у костима.

Водолија

Ова недеља доноси инспирацију и нове идеје на послу, а спремите се за промене у тиму. У љубави, слободне могу упознати некога ко дели њихове вредности, док заузете требају радити на комуникацији. Здравље је стабилно, али обратите пажњу на циркулацију.

Рибе

Ослоните се на интуицију при доношењу одлука на послу, док изазови у комуникацији могу бити присутни. У љубави, дубље емотивно повезивање ће бити важно, а слободне Рибе могу имати романтичне снове о прошлим везама. Здравље захтева пажњу на ментално стање.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана