Недјељни хороскоп од 28. августа до 3. септембра: Плави пун Мјесец савјетује да се ријешимо свега што нас успорава

GS
Foto: Arhiva

Период ретроградног Меркура у Девици, неочекивано, неће бити тако страшни за Дjевице. Они ће успjети да доведу послове у ред, а Близанци ће моћи понове неки прошли успјех.

Плави пун Мjесец у Рибама 31. августа ће имати позитиван утицај на Рибе и Ракове. Иако се пун месец иначе јавља једном у мjесецу, у августу ће ово бити његово друго појављивање. Два пуна мjесеца су знак да је дошло вријеме да се ријешимо свега што нас спречава да наставимо даље у животу. Шкорпије, Бикови и Водолије ће посебно жељети да преиспитају своје животе.

Овај пун Мјесец ће бити добар за постављање нових циљева за Стрелчеве, Јарчеве и Лавова. Стријелчеви ће се фокусирати на друштвену реализацију, Јарчеви на професионалну сферу, а Лавови на романсе и везе. Током овог периода психотерапија и езотеричне праксе ће бити веома ефикасне. Јачање интуиције ће бити корисно за многе представнике знакова.

Ован

Овнови ће почетком недјеље имати проблеме у сфери односа. Већина представника знакова ће донијети тешку одлуку да прекине контакт због губитка интересовања или недостатка среће- На професионалном плану, очекују вас позитивне промене крајем недјеље. Здравље ће бити стабилно ако будете обратили пажњу на исхрану и здрав сан.

Бик

Бикови ће већи дио недеље тражити решења. Међутим, излаз из немогуће ситуације ће се појавити тек након 31. августа. Ипак, најбоље је да своје планове почне да остварује тек након 15. септембра јер ће га звезде тада довести до жељених резултата. Финансије ће се побољшати током викенда, а здравље ће подсјетити на себе са психосоматским симптомима.

Близанци 

Ова седмица ће бити поприлично стабилна на финансијском плану, а створиће се и могућност за напредовање на професионалном плану почетком недјеље. Романтична сфера ће такође бити стабилна јер ћете цијенити оно што имате. Здравље ће бити добро.

Рак

За Ракове се спрема романтичан и емоционалан период. Пун Мјесец ће донети сензуална открића онима који су недавно ушли у озбиљну везу. Са друге стране, они који су сами ће имати занимљиве сусрете ове недеље. На професионалном и финансијском плану ће све бити стабилно. Здравље ће зависити од психичког расположења.

Лав 

Лавови ће бити посебно сналажљиви средином недјеље. Налет енергије и снаге ће помоћи Лавовима да се носе са послом и бригама који су се нагомилали. На професионалном плану ћете морати да испробате нове приступе или да направите реорганизацију. Здравље и љубав ће бити одлични.

Дјевица 

Дјевице ће бити заузете прилагођавањем на нов циклус живота. Многе Дјевице ће направити прерасподелу планова за достизање циља. Финансије ће се побољшавати како се викенд буде ближио, док ће на романтичном плану доћи до преиспитивања. Здравље ће бити добро и напокон ће достићи хармонично стање.

Вага

Вагама ће нејдеља проћи у миру. Ово нарочито важи за оне који су у браку или озбиљној вези. Професионална сфера ће бити задовољавајућа и донијеће низ нових пројеката. То ће резултирати добрим финансијама што ће ријешити њихове досадашње проблеме. Чувајте се преједања и алкохола.

Шкорпија 

Оно што вас је оптерећивало ће полако почети да нестаје. Међутим, суочаваћете се са лаганим психолошким сломовима током цијеле недјеље, али ако се окружите позитивним људима лако ћете прећи преко тога. На професионалном плану среди побољшање, док ћете у сфери односа жељети да се дистанцирате.

Стрелац

Стрелчеви ће недјељу посветити себи, проучавајући свој унутрашњи свијет. Неће баш сви представници знака  бити одушевљени оним што открију о себи. Међутим, у другој половини седмице, представници овог знака ће се друштвено активирати. Финансије и здравље ће бити стабилно.

Јарац 

За Јарчеве ће ово бити активна недјеља, па ће имати мало времена за хобије. Привредници ће започети нове пројекте које ће од њих захтијевати целодневно ангажовање. Они који су уроњени у процес учења ће осетити недостатак времена за припремање испита. Здравље ће бити добро.

Водолија 

Водолије ће бити заузете материјалним проблемима и питањима. Велики број представника знака ће кренути у реновирање и побољшати свој лични простор. На романтичном плану ћете бити врло одлучни, али ће вам то донијети користи. На професионалном плану ће све бити мирно, а здравље ће зависити од емоционалног стања.

 Рибе 

Рибе ће током ове недјеље бити загледане у себе. То ће јако утицати на друге сфере живота. Због тога су могући неуспјеси на пословном плану и неспоразуми са партнером због немогућности да објасните своје емотивно стање. Након 31. августа, њихово расположење ће се поправити, преноси Љепота и здравље

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана