Недјељни хороскоп од 19. до 26. августа: Некоме љубавне авантуре, а некоме велики новац

ГС
Недјељни хороскоп од 19. до 26. августа: Некоме љубавне авантуре, а некоме велики новац

Нова недjеља доноси нове прилике, изазове и могућности за раст и напредак. Сваки знак Зодијака суочиће се са различитим енергијама које ће обликовати њихове дане, било да је реч о љубави, каријери, здрављу или личном развоју.

Овај седмични хороскоп вам пружа увид у кључне аспекте који ће обиљежити вашу седмицу, уз савјете како најбоље искористити планетарне утицаје. Без обзира на то што вас очекује, будите спремни да отворите своје срце и ум за промјене које долазе.

Прочитајте свој хороскоп и сазнајте шта вам звијезде поручују!

ОВАН

Овонедjељни пун мјесец би вас могао приморати да се суочите са неким тешким истинама о пријатељству, вашим заједницама или чак дугорочним циљевима према којима сте градили свој пут. Иако ћете ове недјеље вјероватно примијетити потребу да се повежете са другима, можда ћете схватити да вам неко коме вјерујете заправо не држи леђа као што сте мислили. Са друге стране, можда ћете примијетити да неко иза сцене ради против вас у вези са вашим идејама, комуникацијским пројектима или уговорима и мораћете брзо да контролишете штету. Вјерујте да ћете на крају ипак побиједити уз вриједан рад и труд.

БИК

Ваш ум је дубоко фокусиран на професионални свијет, амбиције и каријеру ове недјеље. Иако би овонедјељни пун мјесец обично могао да донесе узбудљиве вести о унапређењу, конкурентној понуди посла или великој прилици, можда ћете уместо тога морати да радите више да бисте се доказали у овом тренутку. Са друге стране, ова недјеља показује да би ситуације око новца могле бити тешке. На примјер, могли бисте да сазнате да вам пријатељ неће вратити новац или да вам финансијска средства која су вам потребна за постизање значајне прекретнице могу захтијевати више него што сте очекивали.

БЛИЗАНЦИ

Иако ћете вјероватно осјетити налет узбуђења и потребу да протресете ствари и закорачите на нову територију ове недјеље, можда ћете се заправо суочити са неким препрекама на путу. Овонедјељни пун мјесец ствара разне врсте пустошења за вас и можда ћете открити да доводите у питање своје планове, циљеве и увјерења. Очигледно је осјећате потребу за експанзијом, растом и новим почецима, али изгледа да је на вашим раменима тежак терет када је у питању ваш професионални живот и каријера.

РАК

Иако Мјесец влада знаком Рака, те када је у својој пуној мијени обично доноси добре ствари, овога пута то не мора нужно бити случај. Овонедјељни пун мјесец за Ракове је попут вреле лаве; водиће вас или ка растави или ка неком новом договору. Са друге стране, ово вам може донијети фокус на ствари као што су каријера и новац, па можете очекивати значајан финансијски прилив. Ослоните се на своју интуицију јер неко "иза сцене" покушава да вам подвали и успори вас у остваривању циљева.

ЛАВ

Овонедјељни пун Мјесец би обично донио узбудљиве вести о везама, али можда умјесто тога покрене супротан ефекат. Потрудите се да са стрпљењем и саосјећањем истрајете кроз ово, посебно ако вам је дубоко стало до свог партнера. Са друге стране, можда ћете примијетити изазове око пријатељства, вашег друштвеног круга и новца. На примјер, немојте сада некоме да позајмљујете новац - или ако јесте, могли бисте открити да неко нема намјеру да вам врати.

ДЈЕВИЦА

Не дозволите да вас анксиозност надвлада – уместо тога, покушајте да удахнете стрес и усредсредите се на рјешења уместо да бринете о томе шта можете, а шта не можете да контролишете. Посебно, ова недјеља показује сукоб између ваше каријере, јавне личности и амбиција, било да је то у послу или у љубави. На примјер, могли бисте да осјећате жељу да се уздигнете више у својој каријери, али ваш љубавник вам не пружа подршку - или док тражите помоћ да кренете ка својим следећим циљевима, пословни сарадник вам не чува леђа.

ВАГА

Партнер би могао да се понаша ван карактера и изазове експлозивну свађу. Најбоља ствар коју треба да урадите је да знате да можете да се носите са овим и да то не мора да буде смак свијета. Уз посебну напомену, ова недјеља ће од вас захтијевати да будете флексибилни око свог радног живота, пројеката у каријери, богатства или физичког здравља. Водите рачуна и себе увијек ставите на прво мјесто, посебно ако је у питању здравље.

ШКОРПИЈА

За Шкорпије такође слиједи не тако сјајан период. Рачунајте на то да ћете морати да се нађете породици или члановима фамилије на располагању услијед потенцијалних проблема, али не брините, и то ће проћи. Ваш партнер вас може иритирати ирационалним трошењем новца и различитим размишљањем о финансијама од вашег. Неочекивани трошкови могу да слиједе ове недјеље.

СТРИЈЕЛАЦ

Ове недјеље Стријелчеве очекује напетост на послу. Комуникација са колегама можда неће бити на завидном нивоу, па се наоружајте стрпљењем и толеранцијом како бисте избегли беспотребне расправе и све пројекте који вас очекују до краја недјеље изнијели како треба. Не дозволите да породица трпи због посла, те се више посветите активностима које подразумијевају провођење времена са најмилијима у топлини свога дома.

ЈАРАЦ

У овој недјељи пун мјесец Јарчевима доноси нове каријерне изазове који подразумиевају напредовање и веће новчане приливе. Сада није најбоље вријеме да се фокусирате на љубав и будете емотивни, већ је идеалан тренутак да испуните све своје амбиције и будете максимално продуктивни, а на крају ћете уживати у плодовима свога рада.

ВОДОЛИЈА

Узбудљив период очекује Водолије у наредној недјељи, нарочито оне слободне. Излазите, учествујте у друштвеном животу и упознајте се са новим људима, јер никад се не зна када ћете упознати особу која би ваш живот могла да промијени из корена. Идеалан је период за флерт и летну љубавну авантуру, која потенцијално може да прерасте у нешто више. Трошићете доста новца али на ситна задовољства због којих вам неће бити ни најмање жао.

РИБЕ

Ова недјеља отвориће Рибама неке нове хоризонте. Могуће је да ћете добити понуду за неко узбудљиво путовање или друштвено окупљање, што никако не смете одбити. Ширите своје видике и будите што могуће активнији, а то ће вам уједно повољно утицати и на ментално здравље са којим бисте ових дана могли да имате проблема уколико се затворите у себе, пише Glossy.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана