Недjељни хороскоп од 17. до 23. јула: Тригон Сунца и Нептуна доноси свадбене прилике

GS
Foto: Pixabay

Ако сте се надали да коначно станете на луди камен, 20. јул је погодан датум. Погледајте шта доноси недjељни хороскоп од 17. до 23. јула.

Недjеља пред нама почеће младим Мjесецом 17. јула у сазвјежђу Рака, што ће донети много позитивних ствари, пре свега представницима овог воденог знака. Ракови ће бити пуни оптимизма и одлучности, многи од њих ће показати тенденцију да ревидирају планове како у професионалној сфери, тако и у односима. За Шкорпије и Рибе јулски млад Месец ће донијети појачану интуицију и промене у породичном животу, али ће имати слаб утицај на емотивну позадину.

Квадрат Меркура и Јупитера почетком недјеље неће имати најбољи ефекат на интелектуалну активност, а такође ће имати негативан утицај на токове информација. У професионалној сфери може доћи до потешкоћа са организационим питањима за Близанце, Вагу и Водолију. Током овог периода не би требало да доносите важне одлуке, потписујете документе, обављате трансакције. Стрелац треба да обрати пажњу на своје здравље.

Тригон Сунца и Нептуна 20. јула ојачаће креативност, машту и интуицију, а те предности треба искористити у професионалној сфери. Рибе, Стрелац и Лав могу са сигурношћу да се ослоне на ове квалитете приликом планирања пословних путовања, састанака, дискусија о радним питањима, конференција за штампу. Здравље у овом периоду се обично побољшава чак и код оних који имају хроничне проблеме. За почетак љубавне везе, тригон Сунца и Нептуна је такође повољан, нарочито за оне који су у потрази за “сродном душом“.

20. јул је одличан дан за венчања или вјеридбе, породичне прославе, стамбена и имовинска питања. Опозиција Марса и Сатурна у последњој трећини недјеље може да изазове кризе у послу и каријери Овна, Ваге и Јарца. У периоду опозиције представници ових знакова неће бити нарочито уздржани емоцијама, склони су бијесу и раздражљивости. Други ће ипак оставити депресиван утисак. Зато вриједи минимизирање броја пословних контаката, одлагање посета надлежнима, фокусирање на “папирологију”.

Недељни хороскоп од 17. до 23. јула: Тригон Сунца и Нептуна доноси свадбене прилике

Ован (21. март – 20. април)

Код Овна постоји убрзање догађаја везаних за посао, професионалну активност. Ован који се бави бизнисом имаће прилику да привуче нове инвестиције, а запослени ће направити још један корак на лествици каријере. Динамичан и активан начин живота карактеристичан за Овна у наредној недељи може неповољно утицати на надбубрежне жлезде. Зато они представници ватреног знака који имају потешкоће или хроничне болести треба да буду посебно пажљиви према свом начину живота, фокусирајући се на адекватан сан и добру исхрану. Што се тиче романтике, док слободни Ован има све шансе да се заљуби, и то обострано, и они који су већ у вези, највероватније, планираће свадбено славље.


Недељни хороскоп од 17. до 23. јула: Бик (21. април – 20. мај)

За Бика ће недјеља протећи прилично неравномерно, када ће се “напади” активности наизмјенично мијењати са летаргијом. У већини случајева, ове разлике неће донети озбиљне проблеме у професионалној и финансијској сфери, али у личним односима могу настати тензије. Неће сви ближњи реаговати са разумијевањем и стрпљењем на тако нестабилно емотивно стање, а Бик ће тада морати дуго да објашњава разлоге свог понашања. Здравље Бика зависиће од емоција, па се многи симптоми болести могу приписати психосоматским манифестацијама. Занимљиви пројекти у професионалној сфери могу се појавити до краја недјеље. А ово у донекле стабилизује емотивну страну представника овог земљаног знака.

Близанци (21. мај – 20. јун)

Близанци ће имати склоност ка урањању у свој унутрашњи свијет. С једне стране, ово ће мало успорити кретање у бизнису, професији и пословима, али, с друге стране, стратешки ће имати важан утицај на прилично велики период будућег живота. Пошто су схватили своје склоности, истинске емоције и жеље, Близанци могу направити значајан помак у послу, а неки од представника овог ваздушног знака ће се чак потпуно преоријентисати на другу професију, промјенити циљеве и планове. Добро здравље пратиће Близанца током цијеле недеље, али ће ризици од повреда остати, па појачан опрез током вожње и бављења спортом неће нашкодити Близанцима.

Рак (21. јун – 22. јул)

Активан и динамичан начин живота омогућиће да урадите много тога. Продуктиван период у раду задовољиће Ракове значајном материјалном наградом до краја недјеље, коју ће радије потрошити на своје најближе. Породични Ракови ће овог викенда учествовати у прославама рођака или пријатеља, а ова комуникација ће донети доста пријатних емоција и, могуће, нових корисних познанстава и веза. Здравље може да се погорша код Рака склоних прехлади, као и код представника овог знака који су осетљиви на промељиво време. Прилика да испуните неки стари сан појавиће се за Ракове рођене крајем јуна, преноси љепотаиздравље.рс

Лав (23. јул – 22. август)

За Лава ће скоро цијела недјеља бити окупирана кућним пословима и проблемима. Наводно, Лавови ће морати да посвете више пажње својим рођацима, да учествују у њиховим животима и пруже помоћ. Лав ће имати добру перспективу у послу или професији. Финансијска страна живота неће изазвати проблеме Лаву, а здравље може да подсјети оне представнике на овај ватрени знак који имају историју ендокриних болести. Романтична сфера Лава биће стабилна.

Дјевица (23. август – 22. септембар)

За Дјевицу ће недјеља бити стабилно, када ће задовољство резултатима рада бити замијењено задовољством пријатног одмора или сусрета са пријатељима. Дјевица која још увијек није у вези имаће прилику да промјени живот на боље. Финансије и здравље Дјевица биће стабилни, што ће им омогућити да воде активан начин живота, троше новац на задовољства и праве пријатне куповине крајем недјеље. Дјевица рођена у септембру може да добије занимљиве понуде за промену посла, а ове понуде треба схватити озбиљно.

Вага (23. септембар – 22. октобар)

Вага ће бити помало лијна у првој половини недеље и избјегаваће доношење било каквих одлука везаних за личне односе, рођаке или породицу на све могуће начине. Вагу ће на послу карактерисати и одуговлачење, али у дозвољеним границама – то неће утицати на тајминг и квалитет рада. Средином недјеље Вага ће успијети да се сабере  и изађе из своје зоне комфора. Занимљива познанства крајем недјеље могу бити почетак нове романтичне везе за још увијек слободне представнике овог ваздушног знака.

Шкорпија (23. октобар – 21. новембар)

За Шкорпије ова недјеља обећава да ће бити веома срећна и занимљива. Успјех у пословању и превазилажење потешкоћа биће у првом плану, нарочито ако је ово друго повезано са креативношћу, преговарању, образовањем и тимским радом. Материјална сфера Шкорпије биће просперитетна, а многи представници овог знака ће чак моћи значајно да повећају свој ниво прихода. Сада имате прилику да упознате занимљиву, пристојну и енергичну особу. Весеље и позитиван став утицаће на здравље Шкорпије на најбољи начин, омогућавајући им да воде активан начин живота чак и за оне који имају хроничне здравствене проблеме.

Стрелац (22. новембар – 21. децембар)

За Стрелца ће недјеља обиљежити креативност, инспирација и остварење сопствених талената и способности. Укусна храна, лијепа одјећа и пријатно друштво пружиће Стрелцу посебно задовољство и одвратити пажњу од малих проблема крајем недјеље. Пословна активност Стрелца биће на високом нивоу током цијеле недјеље. Ово ће омогућити да се заврше сви раније започети пројекти и да се обрати пажња на нове могућности за зараду. Здравље ће захтијевати пажњу на пробавни систем у другој половини недјеље. Стрелчевима се савјетује да се држи дијете, а не да се преједа, као и да смањи унос алкохола. Финансијска сфера остаће стабилна.

Јарац (22. децембар – 19. јануар)

Јарчеви ће се суочити са препрекама у спровођењу својих планова, а те сметње ће бити повезане са неким обесхрабрењем, страхом од губитка или менталном анксиозношћу. Јарчевима ће посебно бити потребна емпатија и психолошка подршка од вољене особе. Они представници овог земљаног знака који добију помоћ од пријатеља моћи да се изборе са тешким унутрашњим стањем. До четвртка ће активност Јарчева почети да се повећава, као и самопоуздање, позитиван став и добар дух. Јарчеви који раде у области финансија, логистике и канцеларијског рада биће веома цијењени од стране менаџмента и запослених. Финансијска ситуација Јарчева ће бити стабилна, што ће вам омогућити да потрошите новац на задовољство и забаву.

Водолија (20. јануар – 18. фебруар)

Водолије ће морати да траже ненапуштене приступе и рјешења за стандардне свакодневне проблеме. Истовремено, већина Водолија ће бити у искушењу да превари или сакрије нешто пред другима. Зато представници овог ваздушног знака треба унапред да израчунају могуће посљедице својих манипулација. У другој половини недјеље, Водолије ће имати тенденцију да одуговлаче, избјегавају гужву и гужву и само иду са протоком. Током овог периода, веома је важно да не дијелите своје планове и наде ни са ким. Добро здравље ће одушевити Водолију током цијеле недјеље. Финансијски сектор ће вам омогућити да улажете у сопствени имиџ, побољшавајући свој изглед и гардеробу.

Рибе (19. фебруар – 20. март)

Недјеља ће за Рибе испуњена спонтаним акцијама, необичним догађајима и авантурама. Радознале ситуације донеће неочекиване преокрете у животу Риба, нарочито на пољу романтике и односа. Материјални успјех пратиће Рибе рођене крајем фебруара. Пословна активност Риба ће се смањити у другој половини недјеље, у овом периоду не би требало да доносите важне одлуке у послу, препоручљиво је смањити активност на послу, и обратити више пажње на своје здравље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана