Недјељни хороскоп од 16. до 22. априла: Рибама се смијеши нова љубав, овај знак треба тражити повишицу

Г.С.
Недјељни хороскоп од 16. до 22. априла: Рибама се смијеши нова љубав, овај знак треба тражити повишицу

Биковима ће концентрација бити одлична, што значи да ће бити сналажљиви и брзо реаговати у напетим ситуацијама.

 Шкорпије ће пак често бити напете и немирне, те ће патити од несанице.

Ован

Посао: Комуникативношћу и сналажљивошћу одушевљаваћете надређене, али и људе из конкурентних фирми. Заголицаће вас нова понуда, а на вама је да одлучите да ли сте спремни за промјене.

Љубав: Све на шта сте дуго чекали почеће да вам се испуњава. Осамљени Овнови имају прилику да пронађу своју сродну душу, а заљубљени ће уживати у њежностима и пажњи вољене особе. Могли бисте да добијете брачну понуду, објавите вјеридбу или планирате трудноћу.

Здравље: Подложни сте повредама. Суздржите се од икаквих потенцијално опасних радњи, а физичку активност ограничите на лагану шетњу. Не заборавите на добар провод с пријатељима, чије ће вас друштво енергетски пунити.

Најбољи дан: 18. април

Најлошији дан: 16. април

 

Бик

Посао: Концентрација вам је одлична, сналажљиви сте и брзо реагујете у напетим ситуацијама. Ријешићете замршене односе и својим способностима напредовати. Овладаћете новим знањима и технологијама.

Љубав: Бикови ће уживати у љубавним освајањима. Предстоји вам познанство које би брзо могло да прерасте у нешто дубље, а нову симпатију упознаћете међу пријатељима. Везани, отвореним разговором рјешићете давне несугласице и унапредити љубавни однос.

Здравље: Сунце је у вашем знаку и оно је заслужно за вашу добру виталност. Издржљиви сте и многе ваше тегобе су се повукле, али имате проблема с расположењима, па знате да будете дрски према људима.

Најбољи дан: 20. април

Најлошији дан: 18. април

 

Близанци

Посао: Близанци, организујте се! Непланско пословање створиће збрку и утицати на мањак времена. Сарадници неће бити сусретљиви. Будите опрезни у комуникацији – “ловиће” вас за сваку изговорену ријеч.

Љубав: Венера у вашем знаку неке ће нагнати да се преко ноћи вежу брачним спонама, вјере или заљубе, а друге да озбиљније размисле о љубавним промјенама које им се нуде. Привући ће вас особа по свему супротна вама, али ћете се јако добро надопуњавати.

Здравље: Чувајте здравље јер алкохол, цигарете и неспавање могу вас и те како ослабити. Лоше ћете се носити са стресом. Умјесто да негативну енергију потискујете у себи, истрошите је трчањем или вожњом на бициклу.

Најбољи дан: 22. април

Најлошији дан: 17. април

 

Рак

Посао: Раковима ће се пружити прилика да понове нешто у чему се раније нису исказали, можда разговор или путовање. Односи са сарадницима биће подстицајни, а ваша способност логичког закључивања ненадмашни.

Љубав: Сумњаћете у партнерова осјећања, иако без разлога. Не кварите непотребно однос који се добро развија. Прихватите позив за излазак и забаву јер је на помолу занимљиво познанство, а могуће и љубавна веза која ће вас надахнути.

Здравље: Развијајте самодисциплину и почните да се држате давно донесених одлука о рјешавању порока који вам угрожавају здравље. Исцрпљује вас Марс у вашем знаку, али остале планете су на вашој страни, па добро подносите стрес и напоре.

Најбољи дан: 16. април

Најлошији дан: 19. април

 

Лав

Посао: Лавове очекују застоји и нејасноће. Мораћете да уложите више концентрације и енергије да бисте отклонили новчане проблеме. Неке колеге разочараће вас својим поступцима, па се мање ослањајте на тимски рад.

Љубав: Неће вам бити досадно. Бурне свађе с партнером завршиће се страсним помирењем, а ако сте самац, припремите се на узбудљиве тренутке и занимљива познанства на најнеобичнијим мјестима. Неко се заљубљује у вас, у шта ћете се ускоро увјерити.

Здравље: Осјећаћете се уморно и нервозно, па ћете слободно вријеме најрадије проводити у самоћи. На тренутке ћете осјећати потребу за акцијом, да бисте се већ у слиједећем повукли. Припазите на своје хроничне тегобе!

Најбољи дан: 18. април

Најлошији дан: 21. април

 

Дјевица

Посао: Искористите своје потенцијале за помаке - сада вам је тај пут олакшан. Пословање с иностранством или удаљеним мјестима ће Дјевицама донети добит. Могле би и да похађају поучан курс или семинар.

Љубав: Венера у Близанцима подстиче вас на свађе, раздражљиве примједбе упућене партнеру и потребу да буде по вашем. Могли бисте да се упустите у везу с особом која ће бити јако заљубљена у вас, али не и ви у њу. Но с временом и ваша осјећања ће се пробудити.

Здравље: Ваше здравље се побољшава, па ћете и сами осјетити да имате више енергије. Ваша интересовања ће се кретати у смјеру духовности, па бисте могли да отпочнете с медитацијом, јогом или нечим што смирује дух.

Најбољи дан: 20. април

Најлошији дан: 17. април

 

Вага

Посао: Одважни сте и уживате велики углед у јавности. Право је вријеме да затражите повишицу, изнесете надређенима своје идеје или започнете остварење дуго одлаганог пројекта. Неким Вагама ће се повећати плата.

Љубав: Ствари се покрећу с мјеста, добијате све више простора у партнеровом животу и успјешно се борите за оно што вам припада. Ако сте често на друштвеним мрежама, могућа је љубав на даљину или познанство са странцем који ће вас одушевити.

Здравље: Витални сте и енергични, али и превише немирни, па сте најсрећнији ако сте тамо гдје се нешто догађа. Могли бисте да претјерујете, што ће резултирати појачаним исцрпљењима. Јутро започните калоричним доручком.

Најбољи дан: 22. април

Најлошији дан: 18. април

 

Шкорпија

Посао: Није повољно вријеме за промјене и већа улагања. Нећете бити довољно концентрисани, нити мотивисани за извршавање обавеза, па ће помоћ сарадника бити од пресудне важности. Ослоните се на колеге.

Љубав: Заокупљеност послом Шкорпијама неће остављати много времена да се посвете емотивним потребама. Партнер ће вам замјерати одсуство духом, а ви ћете чешће него икад бјежати у самоћу. Слободни, неко вас изазива, али и заводи игром ријечи.

Здравље: Често ћете бити напети, иако нећете моћи да докучите узроке. Планетарни утицаји су такви да вас чине немирним, што ће се некима од вас одразити на лош и неквалитетан сан. Опуштајте се медитацијом и биљним чајевима.

Најбољи дан: 16. април

Најлошији дан: 20. април

 

Стрелац

Посао: Стрелчеви ће оставити добар утисак на околину, а контакти и познанства особа на високом положају помоћи ће им да каријера крене жељеним током. Незапослени би могли да се запосле.

Љубав: Нервоза коју ћете осјећати, биће главни кривац за бројне свађе и размирице с ближњима. Могле би да падну тешке ријечи, стога прије сваке расправе добро размислите да ли заиста желите да повредите партнера. Стрпите се, од идуће недјеље слиједи велико побољшање.

Здравље: Нећете бити у пуној форми, па ће вашем организму требати много одмора и сна. Ако имате неких здравствених тегоба, немојте покушавати да их лијечите на своју руку него затражите љекарску помоћ.

Најбољи дан: 19. април

Најлошији дан: 22. април

 

Јарац

Посао: Углед и популарност ће вам порасти, посебно ако је ваш рад изложен јавности. Бићете изузетно корисни за своју радну средину, а послови који вам се понуде могли би да прошире ваше знање.

Љубав: Уложени труд у љубавни однос уродиће плодом, па ће многи побољшати везу и у њу вратити романтику. Ако сте слободни, пред вама је интензиван период излазака и нових познанстава од којих ће се једно показати посебно занимљивим.

Здравље: Пуни сте енергије и ентузијазма који ће вам омогућити да се бавите свим врстама физичких активности, па чак и оним најзахтјевнијима. Млађи Јарчеви би могли да имају проблематичан тен, а старији се жалити на сувоћу коже лица.

Најбољи дан: 21. април

Најлошији дан: 18. април

 

Водолија

Посао: Очекују вас крупне промјене, посебно када је посреди кадровска политика, средства за рад и расподјела задатака. Могли бисте да промјените радно мјесто или да радите на другачијем опису послова.

Љубав: Водолије ће пажњу полагати на квалитетно дружење с партнером. Заједничке вечере, дуге шетње и посјете биоскопу постаће незаобилазни део ваше свакодневице, а уједно и одличан начин за поновно зближавање. Самци ће се загледати у неког привлачног.

Здравље: Иако имате много енергије и издржљиви сте, ипак сте у периоду појачаног стреса. Људи из ваше посредне или непосредне околине прилично ће вас умарати, па ћете морати опрезније бирати с ким се дружите.

Најбољи дан: 22. април

Најлошији дан: 20. април

 

Рибе

Посао: Способни сте и организовани, што ће учврстити добар углед у радној средини. Повољно су аспектовани планови и уговори везани уз иностранство, а идеално је вријеме и да размислите о дошколовању.

Љубав: Пуни самопоуздања, нећете се задовољавати ситницама. Знате шта желите и како то да добијете. Супротан пол ће вашу новостечену самоувереност сматрати врло привлачном, што слободним Рибама отвара добру прилику за промјену самачког статуса.

Здравље: Вама склона владавина Бика заслужна је за ваш пролепшан изглед и добро расположење. Дружељубиви сте и отворени, али ипак пазите да се не излажете претераним напорима који воде у исцрпљеност.

Најбољи дан: 16. април

Најлошији дан: 22. април

(Курир.рс/ 24сата.хр)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана