Недjељни хороскоп од 14. до 20. августа: Ове седмице три знака ће бриљирати

Г.С.
Недjељни хороскоп од 14. до 20. августа: Ове седмице три знака ће бриљирати

Нова седмица доноси нов распоред небеских тијела која утичу на живот свих знакова Зодијака, а ви откријте шта вас према космосу очекује на плану љубави, посла и здравља, пише ehoroskop.net.

Топ три ове седмице биће Шкорпија, Јарац и Рибе.

Ован

Љубав: Вjероватно ћете постати помало тупи јер ових дана ништа не испуњава ваша љубавна очекивања. Не будите разочарани, миром и хумором можете сасвим успjешно одржавати солидан статус кво у вашој вези. Будите дипломата.

Посао: Побољшаће се атмосфера на радном мjесту. Могуће је да ће провокатори отићи да раде негдjе другдjе, па ће свима бити лакше. Неки ће морати да позваршавају заостатке и то ће им ићи на живце. Недостатак праве акције у вама ће изазивати монотонију.

Здравље: Добро сте. Погледајте неки акциони филм и опустите се.

Бик

Љубав: Шаренило које сад живите рефлектује се на ваше личне односе такође разнолико. Можете бjежати, можете трпjети, можете се иронично смијати. Ви ћете вјероватно пролазити све те реакције, али снагу ћете увијек црпити из своје љубави и међусобног уважавања.

Посао: Два корака напред, па један назад. Тако би се могла описати ваша радна недјеља наредних дана. Ипак, кад саберете све, није тако лоше јер се ипак нешто помјера. И то је нешто. Размислите о својим амбицијама и плановима.

Здравље: Доброг сет здравља. Покушајте да будете што више реални.

Близанци

Љубав: Биће малих љубавних брига које ће вам повремено доносити нерасположење, али не такво да би вам било тешко. Узмите то као изазов који вас обоје може подстаћи да још више побољшате свој однос. Самци ће бити помало укочени.

Посао: Услиједиће одговори које сте очекивали и сад настављате своју борбу до краја, односно до коначне побједе. Ове промјене толико ће вас заокупити да каткада нећете видјети ништа друго. Оно што постигнете на овај начин заживјеће.

Здравље: Сјајног здравља, неки од вас се све више интересују за филозофију.

Рак

Љубав: Бићете привлачни. Служићете се еротиком за потпуно завођење. То ће вам заправо најбоље ићи од руке у приватном животу. Ако покушате мало више да разговарате са другом страном, наићи ћете на неразумијевање. Зато је најбоље да ћутите.

Посао: Биће занимљивих послова, а посебно оних услужних. Понекад од свега нећете моћи да предахнете, али највише ће вас живцирати што ће неки ваши колеге функционисати и више него аљкаво. Покушаћете да их усмјерите да раде савјесније.

Здравље: Без већих промена, само се редовно опуштајте.

Лав

Љубав: Љубавна резигнација и нерасположење обиљежиће вам наредне дане. Дистанца у личним односима биће ваш одговор на потребе друге стране за нежностима. Ипак, покажите бар мало пажње неким даром како вам касније не би било жао.

Посао: Ваша главна преокупација ове недјеље биће како да се завучете у мир властитог дома. Кућне послове или тихе делатности из мирних простора догађаће се спонтано. На радном мејсту вјероватно ћете се борити са шефовима. Будите мудри.

Здравље: Потребан вам је одмор. Фокусирајте се на оне садржаје који вас радују.

Дјевица

Лубав: Ових дана смањићете своје изласке и више се усредсредити на заједнички боравак у свом дому. Неће вам више бити потребне друштвене атракције. Биће довољно остати код куће с вољеном особом или поћи на неко мјесто гдје ћете бити сами.

Посао: Погледајте мало боље око себе и открићете да много људи жели да сарађује с вама. Потребно је боље се повезати и осмислити квалитетнији организацијски план. Кад то урадите, требаће још да разрадите неке детаље. Разрадите све у детаље.

Здравље: Прија вам боравак у природи. Јачајте самопоуздање.

Вага

Љубав: Како недјеља буде пролазила, примјетићете да све боље комуницирате се особама супротног пола. Поред тога, бићете врло атрактивни и предузимљиви. У таквим околностима можете завести многе. Они у везама биће помало немирни.

Посао: Комуницираћете са сарадницима око невеликих тема, али ћете то одрадити беспријекорно. Понекад ће вам недостајати правих изазова јер они које доживљавате свакодневно биће обојени стресом. Борите се, исплатиће се.

Здравље: Здравље вам је добро. Ослоните се на своје блиске пријатеље.

Шкорпија

Љубав: Током ове недјеље ваши ће се лични односи вероватно побољшати. Сваким даном ви ћете постајати све спремнији за дијељење с другима. Вољена особа ће опет бити отворена према вама. Освјежиће вас занимљив излет или путовање.

Посао: Већина главних потеза зависиће од других, али ви полако дио преузимате у своје руке. Срећа да је тако јер имате потребу да развијете неке своје идеје у пракси. Утолико ће доћи до побољшања на вашем радном мјесту. Будите храбрији.

Здравље: Сјајан здравствени билтен. Осјетите природу око себе.

Стрелац

Љубав: Ваш љубавни живот ових ће дана бити просечан. Бићете више-мање задовољни, али не толико да би се могло рећи да сте пресрећни. Биће забављања, али и пријатних доживљаја у атмосфери властитог дома. Неки ће зрело смањити своја очекивања.

Посао: Пред вама је недјеља повећаних кретања. Многи ће путовати у други град због посла. Све то ће вас освјежити и пробудити нове идеје како унапредити оно што радите. Биће и оних који ће с лакоћом размијењивати нове информације са сарадницима.

Здравље: Ослушкујте своје тијело. Не можете избјећи дневне стресове.

Јарац

Љубав: Своју завидну енергију уложићете у учвршћивање односа са особом коју волите. Биће то искрени труд с важним резултатима. Послужићете се новим идејама које ће повремено изненађивати другу страну. Ништа вас неће зауставити у изражавању емоција.

Посао: Учврстићете стечене позиције и повремено се понашати као пави вођа. Схватате да се вриједило потрудити и сад мирно можете наставити даље. Посебно добро ићи ће онима који у својој професији користе интуицију или већ иза себе имају доказане резултате.

Здравље: Осјећате се добро, само задржите неке ствари за себе.

Водолија

Љубав: Вјероватно ћете смањити изласке, а више времена проводити на сасвим обичним мјестима. Они који још траже сродну душу баш ту би могли наићи на љубав, док ће везани сваким даном све више откривати колико ситнице живот значе.

Посао: Пред вама су неке нове могућности, али само ако се будете снашли у новим сарадњама које нису једноставне. Све вас то усмјерава на даљи рад у ком могу доћи до изражаја неки ваши мали таленти, али и знање. Контактираћете младе сараднике.

Зравље: Не претјерујте са спортом. Наспавајте се.

Рибе

Љубав: Не гњавите партнера с доказима љубави јер то нико не воли. Тренутно вам је сасвим добро, а ваша мала несигурност само је плод ваше маште. Схватите да не постоји гаранција ни за шта на овом свијету, а кад то усвојите, сами ћете се осјећати боље.

Посао: Рад из сјенке биће вам најпријатнија опција. Оно што радите чинићете мирно, без превише атракција. Уживаћете у истраживању непознатог, али и у ситницама. Неки ће своје амбиције свијести на реалну мјеру. Постајете зрелији.

Здравље: Радо излазите у природу, а здравље вам је добро и непромијењено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана