Недјељни хороскоп од 11. до 18. децембра

GS
Foto: Ilustracija

Прочитајте недељни хороскоп од 11. до 17. децембра 2023. године и сазнајте шта вам звијезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље.

ОВАН

Недjељни хороскоп од 11. до 17. децембр 2023. године вам саветује да почетком недеље направите јасан план за будуће дане. Записујте информације како вам не би промакле. Средином недеље могући су изненадни трошкови. Заузети Овнови наилазиће на недоумице са парнером, али ће икх успешно решити. Они слободни добиће прилику која се не пропушта. Обратите пажњу на исхрану. Најбољи дани биће вам среда и петак.

БИК

Почетка недjеље доста ужурбан, имаћете доста задатака и обавеза са одређеним роком. Уколико не можете сами све да постигнете, звезде вам саветују да потражите помоћ поверљивих људи. Обратите пажњу на документацију и пажљиво читајте како вам нешто не би промакло. У љубави размишљате о следећем кораку. Слободни Бикови пожелеће да се скрасе. Чекају праву особу. Док не пробате нећете знати. Они слободни „подижу“ однос на виши ниво. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

БЛИЗАНЦИ

Ово је ваша недеља. Имаћете доста пословних понуда која вам звезде саветују да искористите. Фокусирајте се на организацију и боље испланирајте време. И сами знате да не можете да будете на сто страна. И слободни и заузети Близанци су на мети удварача. Будите јасни и на време поставите границу. Помало сте запоставили породицу, крајем недеље организујте квалитетно време са њом. Пријаће вам! Најбољи дани биће вам петак и недеља.

РАК

Прави је тренутак да ставите по страну свој его и отворено поставите границе у послу. Заузети Ракови имаће прилику да са својим партнером разговарају о озбиљним корацима, па и да подигну однос на виши ниво. Слободним се пружају прилике на сваком кораку. На вам ће бити да ли ћете прихватити или не. Обратите више пажњу на шта трошите новац. Најбољи дани биће вам понедељак и субота.

ЛАВ

Ове недјеље сва пажња вам је усмјерена на посао. Држите се људи од угледа, али будите обазриви. Некада је добро по вас да повучете ручну и зауземете јасан став. У љубави се тренутно налазите на раскрсници и морате да пресечете. Није лако, али шта год да урадите биће вам лакше. Слободни Лавови не могу да се одлуче за једну особу. Све што се деси зависиће искључиво од ваше одлуке. Пажљиво бирајте… Најбољи дани биће вам уторак и петак.

ДЈЕВИЦА

Ове недјеље бићете отворени за нова познанства, идеје и искуства. Очекује вас доста контаката, потенцијалне сарање и изазова. Добро анализирајте сваки исход и имајте план „Б“. Неко ће се у друштву заинтересовати за вас, обратите пажњу на мале тајне сигнале које вам шаље. Заузете Девице сусрећу се крајем недеље на љубомору. Што се тиче здравља, поведите рачуна о исхрани. Најбољи дани биће вам среда и неделеља.

ВАГА

Недељни хороскоп од 11. до 17. децембра 2023. године вам доноси нове ситуације са којима се раније нисте срели. Неко из иностранства ће вас се сетити и позвати вас. Водите рачуна о потрошњи и на шта трошите свој новац како не бисте касније жалили. Када је реч о љубави, нисте сигурни шта желите. Време је да се преиспитате и схватите шта желите. Могуће су чешће промене расположења! Најбољи дани биће вам среда и петак.

ШКОРПИЈА

Звезде вам савјетују да не идете „главом кроз зид“, већ да направите мудар план и размислите шта заправо желите. Док не решите унутрашње немире, нећете ни ви бити мирни. Слободне Шкорпије још увек нису спремне за романсу, а оне заузете су упале у свакодневицу. Време је за промене! Размислите шта би то могло да буде. Могућа је прехлада. Најбољи дани биће вам субота и недеља.

СТРИЈЕЛАЦ

На послу сте се мало улијењили. Размислите да ли је то заиста шта вам прија. Изађите из зоне комфора. Проводите више времена са пријатељима, јер ће вам указати на ствари које ви не видите, а тичу вас се. У љубави сте помало сумничави. Дајте себи и другима времена. Пустите да време одрати своје, а ви се трудите да будете своји и природни. Најбољи дани биће вам уторак и четвртак.

ЈАРАЦ

У току недеље бићете примећени од стране важних људи. Радите на себи и докажите свој пун потенцијал. Очекује вас позив који се не одбија. Уколико мислите да је добра прилика, могла би да вам отвори многа врата. Изађите из оквира и размишљате на нови и иновативан начин. Слободни Јарчеви упознаће једну занимљиву особу, док они заузети подижу однос на виши ниво. Најбољи дани биће вам среда и субота.

ВОДОЛИЈА

Недељни хороскоп вас упозорава да се не осврћете у прошлост. Шта је било, било је! Време је за нове подухвате, радите оно што вам прија и испуњује вас. Могућа је потенцијална сарадња у вама блиској сфери. Припазите се беспотребног трошења новца, јер ће ускоро доћи тренутак када ће вам бити потребан. Љубав вам је ове недеље у мањем фокусу. Уколико вам нешто не прија, не морате да силите… Најбољи дани биће вам петак и недеља, преноси Мондо.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 11. до 17. децембра 2023. године вам доноси доста нових размишљања, одлука и преиспитивања. Уколико не можете сами да изађете на крај са тим, посаветујте се са неким старијим и искуснијим. Слободне Рибе не знају где ће пре, можда би било добре да послушате свој инстинкт. Оне у вези праве нове планове за будућност са партнером. Будите спремни на компромис. Најбољи дани биће вам среда и субота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана