Недјељни хороскоп: Некоме прилив новца, а некоме тешке одлуке

ГС
Недјељни хороскоп: Некоме прилив новца, а некоме тешке одлуке

Прочитајте недјељни хороскоп од 5. до 12. августа 2024. године и сазнајте да ли су вам звијезде наклоњене.

Ован

Представници овог знака ће открити нову унутрашњу снагу. Препоручује се да искористите ову енергију за психолошку трансформацију и развој унутрашњег магнетизма. Укључивање у суптилне енергетске праксе помоћи ће вам да успоставите равнотежу између материјалног и духовног аспекта живота. Очекујте профит од пословних и финансијских активности.

Бик

Бикови ће се наћи на прагу нових прилика и перспектива. Путовања и унапређење образовања могли би постати кључни приоритети. Размислите о ангажовању у туристичким, спортским и научним активностима. Судски поступци ће се завршити успјешно. Ово је савршено вријеме за постављање дугорочних циљева.

Близанци

Ова седмица пружа прилику за постизање значајних циљева, унапређење професионалних вјештина и напредовање у каријери. Осјећај признања може отворити врата новим приликама и помоћи вам да пронађете прави пут. Планирајте радне задатке и, ако имате, региструјте своју фирму.

Рак

У тешким ситуацијама, подршка неба ће бити уз вас. Можете рачунати на помоћ пријатеља и блиских особа. Од вас ће бити захтијевано да се активно укључите у друштвене и добротворне активности. Размислите о промјени животног стила, али увијек задржите позитивно мишљење.

Лав

Ваша машта и креативност ће открити нове аспекте ваших талената. Учење езотерије и психологије може вам помоћи да подигнете ниво свести, развијете интуитивне способности и разумијете подсвесне мисли. Обратите пажњу на снове, јер могу садржавати важне поруке.

Дјевица

За Дјевице, важна ће бити способност да се представе у најбољем свјетлу. Нови изазови и прилике за лични и пословни развој ће се појавити. Пуни сте енергије и иницијативе, што је идеално за започињање нових пројеката. Ослободите се свега што вам одузима енергију или вам ствара сумњу у себе.

Вага

Материјално богатство, акумулација и повећање имовине биће наглашени. Повећање прихода, профитабилне куповине и коришћење ваших вјештина доприноси осјећају испуњености и олакшава задовољење тренутних потреба.

Шкорпија

Шкорпије ће се истакнути у пословном окружењу и у односима са друштвом, рођацима и колегама. Биће све израженија потреба за промјеном локације и новим искуствима, као и за унапређењем професионалних вјештина. Они са интелектуалним способностима у књижевности, психологији, новинарству и ИТ сектору биће посебно успјешни.

Стријелац

Сада је право вријеме за фокусирање на оно што вам може пружити стабилност. Размислите о куповини некретнине, градњи породичног дома или изнајмљивању простора за посао. Припремите ужине за чланове породице и уживајте у пријатној атмосфери.

Јарац

Јарчеви ће осјетити повећану жељу за креативношћу и самоостварењем. Чак и они који су обично скромни, сада ће жељети признање и славу. Отворите се према људима, прихватите комплименте и удварање јер сте заслужили љубав.

Водолија

Вријеме је за ослобађање од старих навика и образаца мишљења. Посветите више пажње свом емоционалном и физичком стању. Ваше аналитичке способности, марљивост и методичност ће позитивно утицати на радне процесе и односе са колегама.

Рибе

Рибе ће имати среће у стварању различитих заједница – љубавних, брачних, пријатељских и пословних. Развијање личних квалитета попут мирољубивости и способности за компромис помоћи ће вам у успјешном функционисању у друштву. Додајте мало креативности у везе како бисте их обогатили, пише najzena.alo.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана