Недјељни хороскоп: Два знака на крају седмице очекује изненадни новац

Г.С.
Недјељни хороскоп: Два знака на крају седмице очекује изненадни новац

Шта очекује ваш хороскопски знак на пољу љубави, посла и здравља?

Ован

Љубав: Размишљате о будућности, желите да обезбједите својој породици и вољеној особи сигурност. Покушајте да сарађујете са партнером и направите договор који ће бити продуктиван, задајте својој вези и браку нове циљеве. Слободни желе да уђу у озбиљну везу са особом коју већ доста дуго познају.

Посао: Пословна ситуација је стабилна, прва половина недјеље ће бити мирна и нећете осјећати веће турбуленције. Напокон можете да се одморите и посветите себи. Четвртак и петак могу бити напорни, јер вас очекују састанци са надређенима.

Здравље: Вашем телу недостаје физичке активности.

БИК

Љубав: Почетак прољећа дониоо вам је жељу за уређењем дома, која се преноси и на недјељу пред нама. Немојте укућанима задавати темпо, останите толеранти и распоредите обавезе у складу са плановима партнера. Слободни уживају у викенду и дружењу са пријатељима.

Посао: Немојте брзоплето трошити новац, распоредите лијепо свој кућни буџет како крајем недјеље не би осетили финансијску кризу. Радна атмосфера је меланхолична, ваше колеге немају енергије и осјећа се напетост у колективу. Покушајте да избјегнете сукобе.

Здравље: Добро.

БЛИЗАНЦИ

Љубав: Близанци су прошли турбулентан период са партнером, сада ћете моћи да се опустите. Ви напокон можете да вјерујете партнеру и осјећате се сигурно. Пред вама је недјеља са позитивним дешавањима, дружењем и заиста ћете уживати у загрљају вољене особе. Слободни не желе да покажу отворено емоције према особи која им се дуго допада- можда је вријеме за ризик.

Посао: Тешко вам је да се сконцетришете, волели би да одете на одмор. Уколико је могуће покушајте да узмете неколико дана слободно како би се опустили и одморили. Радна атмосфера од вас тражи максимум, надређени неће дуго трпијети ваше кризе.

Здравље: Потребан вам је одмор.

РАК

Љубав: Очекује вас недјеља у којој ћете бити усресређени на даље рођаке и пријатеље које дуго нисте видели. Уживаћете у смехи и провести што више времена у природи. Слободнима ће пријати друштво а заузети Ракови не треба да забораве на партнера и његове планове.

Посао: Нећете се оптерећивати послом, сматрате да сте се у претходном периоду трудили превише. Надређени виде ваш труд и залагање и неће вам створити непријатне ситуације, тако да можете да се опустите. Запишите важне обавезе, како не би и њих превидјели!

Здравље: Мигрена

ЛАВ

Љубав: Покушајте да се опустите и заборавите на пословне обавезе. Непрестано мислите о послу што почиње да смета партнеру, осјећаћете се усамљено. Слободни уживају у темпу живота који су наметнули сами себи, ово је продуктиван период за лични напредак.

Посао: Очекујете финансијски добитак средином недјеље, али он може закаснити. Немојте се додатно нервирати, трошите снагу на ствари које не можете да промјените. Фокусирајте се на радне задатке и оставићете фантастичан утисак на колектив.

Здравље: Брзо се умарате, провјерите опште стање организма.

ДЈЕВИЦА

Љубав: Ви сте лепо расположени и чини вам се да је партнер тај који изнова ствара проблеме. Размислите два пута о томе шта сте прећутали и како сте се понашали у протеклим недјељама- кривица је обострана. Слободне Дјевице желе да се одморе и уживају у удобности дома.

Посао: Имате утисак да вас притискају са свих страна али имајте на уму да је ово пролазан период. Немојте схватити свачије ријечи озбиљно и сами поставите приоритете. Сам крај недјеље донеће вам лијепе вијести, а многима од вас и повишицу.

Здравље: Без већих промјена.

ВАГА

Љубав: Ваге су организовале свакодневницу тако да у њој нема мјеста за непредвиђене сусрете и спонтана дружења. Ваша организованост доводи драге људе до лудила, морате их упознати са својим обавезама како би вас боље разумијели. За слободне припаднике знака нема већих промјена.

Посао: Усресређени сте на посао, вама не промиче ни једна ситница и сигурни смо да ће вам оваква концетрација донети успјех. Почетак недјеље је изузетно стресан, али како недјеља одмиче полако ћете се опустити. Очекује вас мањи финансијски добитак на крају недјеље.

Здравље: Смањите унос слаткиша.

ШКОРПИЈА

Љубав: Недјељу започињете у романтичном расположењу, имате идеје за изласке са вољеном особом и желите максимално да јој угодите. Слободне Шкорпије очекују занимљиви сусрети, немојте склапати нова познанства ако постоји особа са којом сте дуго у контакту. Морате дефинисати овај однос!

Посао: Код вас је пословна ситуација турбулентна, имате утисак да вас нико не разумије. Немојте преузимати целокупан посао на себе, поделите задатке са својим колегама. Заслужили сте одмор, али ће он у току сљедеће недјеље изостати.

Здравље: Стабилно.

СТРЕЛАЦ

Љубав: Пред Стрелчевима је миран период, пун међусобне подршке и разумијевања партнера. Позитивна енергија ће вас пратити током недјеље али би требало да се продужи и на недјеље пред вама. Слободне не очекују нагле промјене, уживаћете у слободном времену и дружењу са пријатељима.

Посао: Ви не волите лажи и не толеришете их, али ћете бити принуђени да прећутите и не одреагујете на упорне лажи једног од колега. Немојте допустити да вас ова ситуација уздрма, усресредите се на лични развој и напредак.

Здравље: Болови у доњем делу леђа.

ЈАРАЦ

Љубав: Немате планове, одлучили сте да максимално уживате у свакодневници и да се препустите емоцијама. Ово је велика промена, биће вам потребно вријеме да стишате свој темперамент. Слободне Јарчеве очекује удварање особе коју већ дуго познају.

Посао: Пословна атмосфера је напокон пријатна, сусрећете се са позитивним ставом колега што ће вам дати вољу за рад. Немојте одустати од својих циљева, потрудите се да одржите континуитет и испратите темпо који вам намећу.

Здравље: Опустите се, вашем тијелу потребан је одмор.

ВОДОЛИЈА

Љубав: Немојте дозволити да вас мишљење ваших пријатеља поремети, ваша интуиција је непогрешива. Слободне очекује сусрет са нешто старијом али изузетно занимљивом особом. За Водолије у вези и браку овог пута нема већих промјена.

Посао: Ви учите важне лекције на пољу посла, морате се изборити за себе. Испланирајте свој говор за важне састанке и храбро се суочите са проблемима како би задобили поштовање својих колега. Финансија ситуација је добра, очекује вас финансијски добитак.

Здравље: Могућа прехлада.

РИБЕ

Љубав: Рибе су у протеклом периоду чиниле све како би угодиле партнеру, сада је вријеме да угодите себи. Истакните све што желите и ставите себе у први план. Слободне Рибе провешће недјељу мирно, у кругу драгих људи. Уколико желите можете ступити у контакт са особом према којој сте давно осјетили симпатије, али никад нисте реализовали свој однос.

Посао: Пословна ситуација је стабилна, дани пред вама биће мирни. Можете да се опустите, заправо ви сте дуго тежили ка пословној стабилности и нема разлога да не будете срећни. Уколико сте планирали већу куповину, одложите је за сам крај недјеље.

Здравље: Добро се осјећате, пише Могу ја то сама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана