Недјељни хороскоп: Близанци доносе битне одлуке, Лава ће шармирати неко са посла

Г.С.
Недјељни хороскоп: Близанци доносе битне одлуке, Лава ће шармирати неко са посла

Меркур је кренуо правим ходом, Марс је у знаку своје егзалтације, даје снагу и покреће нас на конкретне циљеве.

У току нејдеље Млад мјесец у знаку Јарца нам наговештава такође нове почетке и даје нам дозу смирености. Покренимо само оно најбоље за нас.

Ован

Посао: Пуни сте енергије, само обратите пажњу на мање несугласице са сарадницима. Свакако задовољство неће изостати.

Љубав: На овом пољу партнер може бити помало узнемирен, имајте стрпљења. Лијепи тренуци. Слободни - могуће је неко лијепо познанство и авантура.

Здравље: Благи опрез на хроничне здравствене тегобе и проблеме са коштаним системом.

Бик

Посао: Половином недјеље један глас може да вас изненади, неког позитивно, некога не. Свакако један миран период је пред вама.

Љубав: На овом плану нема већих промена. Радите на бољој комуникацији. Слободни - код вас су могуће емоције везане за неки пут.

Здравље: Опрез на дигестивни тракт.

Близанци

Посао: Нема битних дешавања. Вријеме је да донесете битне одлуке, али само смирено.

Љубав: Лијепа дешавања. Некима слиједи улазак у авантуре, другима могућност уласка у тајне везе. Заузети - уживајте и дајте подршку вољеној особи. Могуће мање несугласице.

Здравље: Добро се осјећате, али пад енергије је могућ код неких припадника овог знака и подзнака.

Рак

Посао: Код вас све тече по плану. Бићете задовољни радом и резултатима. Лијепи дани на пословном плану када сте ви у питању.

Љубав: Слободни - може вам привући пажњу неко из окружења. Заузети - мало и безазлено неразумијевање.

Здравље: Добро се осјећате. Благи опрез на кардиоваскуларни систем.

Лав

Посао: Радићете, али и резултати неће изостати. Могуће је више посла него што сте намјеравали али ће се свакако исплатити.

Љубав: Уживаћете и пленићете шармом. Код женске популације неко везан за посао може да вас заинтригира.

Здравље: Опрез од лакших повреда.

Дјевица

Посао: Бићете задовољни дешавањима, али ћете жељети мало одмора. Свима који се баве креативним послом успјех је ту.

Љубав: Могућ је улазак у емотивну везу. Ипак, сачекајте још мало за нешто озбиљније. Заузети - појачане страсти, али и жеља да се мало осамите.

Здравље: Одмарајте што више и јачајте имунитет.

 

Вага

Посао: Бићете активни, али ћете пожељети и да се удаљите од свега. Финансије су задовољавајуће. Опрез од повећане потрошње новца или улагања у дом. Немојте бринути, ствари иду својим током.

Љубав: Могућ је краћи пут са партнером и уживање у овој недјељи. Заузети - избјегавајте сукобе ако до њих дође. Будите активни и радите на позитивној енергији.

Здравље: Појачана нервоза, али радите на себи.

Шкорпија

Посао: Можете бити задовољни околностима. Биће новца и заслуга за рад и ваше залагање. Само будите опрезни када је потрошња новца у питању.

Љубав: Ствари иду по плану и вашим жељама. Могућност уласка у везу код неких. Заузети - лијепи тренуци и планирање даље будућности.

Здравље: Пуни сте енергије и без већих проблема. Само обратите пажњу на исхрану и више се крећите.

Стријелац

Посао: Фокус вам је на реализацији планова. Бићете задовољни и ускоро очекујте просперитет на овом пољу. Опрез на потрошњу новца.

Љубав: И на овом сегменту живота имаћете радости и успјеха. Али сачекајте слиједећу недјељу ако планирате улазак у нове емотивне везе.

Здравље: Добро се осјећате. Могући су хронични проблеми и правилно се храните.

Јарац

Посао: Пуни сте оптимизма, само ових дана останите стрпљиви и покушајте да сагледате ствари реално, како то ви иначе радите. Мање недоумица и жеља за променама су ту. Свакако добар период за вас.

Љубав: Није период за улазак у нове емотивне везе. Убрзо на овом пољу очекујте доста лијепих дешавања. Могући су уласци у авантуре и тајне везе. Заузети - више пажње посветите вољеној особи.

Здравље: Имате енергије и добро се осјећате. Могућа је појава хроничних тегоба.

Водолија

Посао: Нервоза и могући мањи проблеми. Останите стрпљиви и биће све добро. Ако и дође до несугласица са колегама покушајте да останете смирени.

Љубав: На овом пољу је боља ситуација. Доста дружења и могућност уласка у романсу. Заузети, више се посветите вољеној особи и уживајте.

Здравље: Могући појачана нервоза и несаница.

Рибе

Посао: Добар је период, а уз стрпљење долазе резултати. Опустите се и уживајте у плодовима рада. Успјех када су партнерски послови у питању.

Љубав: На овом пољу, такође су ту и активнија дешавања и покрећу се многе ствари које сте жељели. Права веза, ако сте слободни је на помолу. Заузети - пријатна атмосфера и дружење. Уживајте.

Здравље: Без већих здравствених проблема. Јачајте имунитет, преноси Она.рс

Инстаграм налог Александре Бјељац можете пратити ОВДЈЕ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана