Недјељни хорокоп: Овну значајно познанство, Шкорпији појачан стрес

ГС
Недјељни хорокоп: Овну значајно познанство, Шкорпији појачан стрес

Недељни хороскоп од 12. до 18. фебруара 2024. године

ОВАН

Недељни хороскоп од 12. до 18. фебруара 2024. године доноси низ изненадних догађаја који ће вам пријати. Крај монотоније, спремите се за промене и на пословном и на љубавном пољу. Почетком недеље ћете се уверити да се труд исплатио, очекује вас напредак у сваком смислу. Ако сте слободни, имаћете прилику да стекнете нова познанства и занимљиву комуникацију. Уколико сте заузети, резервишите омиљено место за викенд и изненадите партнера. Време је за озбиљне теме. Добро се осећате. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

БИК

Ваш недељни хороскоп вас упозорава на нове особе у пословном тиму. Отворите "четворо очију" ако желите да избегнете грешке, неспоразуме или могућност да будете преварени. Ова недеља вам доноси важну лекцију - не очекујте од других да поступе онако како бисте ви. Љубавна ситуација не доноси велике промене, али звезде кажу да ће ситне препирке са партнером бити лако премостиве. Ако сте слободни и желите да кренете даље, важно је да отпустите прошлост. Јачајте имунитет. Најбољи дани биће вам понедељак и петак.

БЛИЗАНЦИ

Сам почетак недеље је турбулентан. Изненадне потешкоће на пословном пољу могу у потпуности да промене ваше планове, али звезде вас саветују да одложите новчане трансакције. Није повољан тренутак за позајмице и велика улагања. Дугогодишњи пријатељ може да вам помогне од средине недеље, не одбијајте помоћ. Хороскоп вас саветује да се крећете што више, пријаће вам осећај да сте у центру пажње где год да се појавите. Одлична недеља за јачање односа са партнером или ступање у нов емотивни однос. Чувајте се прехладе. Најбољи дани биће вам субота и недеља.

РАК

Недељни хороскоп од 12. до 18. фебруара 2024. године вам доноси позитивну енергију, ведре људе и сјајне тренутке! Све ћете постићи са лакоћом, а на самом почетку ћете прославити велики успех! Финансијска ситуација ће се стабилизовати, али хороскоп вас саветује да не трошите новац на непотребне ствари. Ово је одличан тренутак за планирање буџета. Партнер је спреман да усвоји ваше предлоге за побољшање односа. Ако сте слободни, не срљајте олако у комуникацију са свима. Више спавајте. Најбољи дани биће вам понедељак и четвртак.

ЛАВ

Ваш ентузијазам и самопоуздање биће на врхунцу, што ће привући пажњу људи око тебе. Целе недеље ћете се осећати храбро и спремно да преузмете изазове. На пословном плану фокусирајте се на циљеве и покажите да можете да будете лидер. Ваше иновативне идеје могу да привуку пажњу надређених. У љубави, звезде вам саветују да покажете своју страствену страну. Изразите своје емоције које ће отворено ојачати ваше везе. Медитација може да вам помогне да одржите равнотежу и избегнете стрес. Најбољи дани биће вам уторак и среда.

ДЕВИЦА

Ово је недеља када ћете јасно дефинисати приоритете. Бићете вредни, спремни да постигнете резултате и унапредите зараду, али не по сваку цену. Време је да застанете и посветите се приватном животу. Средином недеље бићете преплављени емоцијама, једна особа вам неће избијати из главе. Сјајна комуникација може лако да прерасте у везу на дуже стазе. Ако сте заузети, ово је одличан период за разговор о заједничком животу, проширењу породице и плановима за будућност. Појачајте унос витамина и уведите физичку активност. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

ВАГА

Недељни хороскоп од 12. до 18. фебруара 2024. године вам доноси велико узбуђење. Жељно ћете ишчекивати авантуру коју планирате да остварите, а она ће се испунити током викенда. Уколико треба да потписујете важне уговоре, боље их одложите за наредну недељу. Могу да вам се поткрадају ситне грешке. У љубави сте већ сумњичави према партнеру, имаћете утисак да нешто крије. Комуникација је кључ успеха, али и интуиција коју треба да послушате. Добро се осећате. Најбољи дани биће вам четвртак и недеља.

ШКОРПИЈА

Фокусирајте се на сарадњу и тимски рад. Можда ће бити много изазова, али добра комуникација са колегама ће вам помоћи да превазиђете препреке. Отворите се за нове идеје и будите спремни на промене, може да вам се исплати вишеструко! Било да сте заузети или слободни, ове недеље можете да очекујете појачану страст и емотивну дубину у својим односима. Многе Шкорпије ће одлучити да пруже шансу особама које дуго познају. Појачан стрес покушајте да решите било каквим видом релаксације. Најбољи дани биће вам среда и недеља.

СТРЕЛАЦ

Ваш недељни хороскоп од 12. до 18. фебруара 2024. године вам доноси сјајне вести! Ово је најуспешнија недеља од почетка године за вас. Имаћете чему да се радујете, следи велико славље са породицом. Позитивну енергију усмерите и на посао, искористите прилику да завршите све оно што је започето. Ваша оптимистична природа могла би да вам помогне у превазилажењу препрека. Будите опрезни са финансијама. Добро се осећате. Најбољи дани биће вам уторак и четвртак.

ЈАРАЦ

Ако имате пословне или финансијске циљеве, поставите реалне кораке како бисте их остварили. Фокусирајте се на добру организацију. Имаћете прегршт обавеза, али размислите да ли сами прихватате и више него што је у вашој могућности да обавите. Могући су проблеми са роковима. Ове недеље можете да доживите дубље емоционалне повезаности са неком новом особом. Ако сте у вези, посветите се разговору о заједничким циљевима и плановима. Могућа несаница. Најбољи дани биће вам понедељак и петак.

ВОДОЛИЈА

Имате сјајну прилику да уновчите свој хоби. Будите слободни да покажете сву своју креативност, исплатиће вам се. У љубави ћете можда осетити потребу за више слободе. Ако сте у вези, важно је да комуницирате са партнером о својим потребама и очекивањима. Слободне Водолије могу да доживе неочекиване сусрете који ће их подстаћи на размишљање о својим емотивним жељама. Чувајте се преједања. Најбољи дани биће вам среда и недеља.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 12. до 18. фебруара 2024. године каже да ћете бити веома заузети ове недеље. Нека млађа женска особа може да вам помогне на послу. Будите упорни и не одустајте од циљева. Не дозволите другима да вам се мешају у планове. Што се љубави тиче, неке промене могу да вас изненаде. Ако сте слободни, очекујте познанство са особом коју можете да упознате преко пријатеља. Добро се осећате. Најбољи дани биће вам понедељак и уторак.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана