Седмични хороскоп: Овај знак никако не смије да позајмљује новац

Г.С.
Foto: Илустрација

Ова седмица доноси много вијести и изазова за већину знакова. Ево шта можете очекивати ове седмице

Ево та можете очекивати ове седмице.

Ован

Овнови се суочавају с изазовима који утичу на продуктивност. Многи се осјећају уморно, па је важно узети одмор и промијенити средину. Ако буду пажљиви, могу постићи напредак у пословном окружењу.

Бик

Ова седмица доноси срећу Биковима, а повољан је тренутак за нове пословне аранжмане и куповине. Међутим, у суботу је потребно бити опрезан у свим активностима.

Близанци

Близанци треба да се суздрже од импулсивних куповина како би избјегли дугове. Фокусирање на посао и опрез у комуникацији с колегама је кључно, јер ће се неки трудити да пребацују одговорности.

Рак

Раковима се савјетује да избјегавају позајмљивање новца и непотребне трошкове. Ризици у финансијама су присутни, па је боље остати на сигурном.

Лав

У суботу, Лавови могу бити склони импулсивном трошењу. Умјесто тога, требали би направити детаљан финансијски план и усмјерити енергију на оптимизацију потрошње.

Дјевица

Дјевице ће морати уложити додатни труд за финансијски успјех. Одговорно преузимање обавеза може донијети награде, као и повећати самопоуздање.

Вага

Новац и посао су тренутно приоритети. Ваге не би смјеле одбијати примамљиве понуде, а логично размишљање ће им помоћи да избјегну грешке у важним финансијским питањима.

Шкорпија

Шкорпије очекују брзе резултате у финансијама. Важно је задржати оптимизам и вјеру у себе, чак и када наиђу на мање препреке.

Стрелац

Положај планета помаже Стрелчевима да остваре своје финансијске планове. У овом периоду је важно консултовати се с искуснијима и не губити вјеру у себе.

Јарац

Јарци ће доживети побољшање у финансијама и очекују продуктивну недјељу. Ова недјеља је идеална за стицање нових вјештина и повезивање с корисним контактима.

Водолија

Позитиван став Водолија помоћи ће им да преброде изазове. Њихово материјално стање зависи од пажљиве стратегије, па је боље не журити у нове пословне подухвате.

Рибе

Рибе треба да буду стрпљиве и да се фокусирају на рад. Ове недјеље је препоручљиво избјегавати непотребне трошкове и токсичне људе који би могли да их искористе.Овај период доноси различите прилике и изазове за сваки знак, па је важно остати фокусиран и мудро управљати финансијама, преноси Крстарица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана