Недељни хороскоп: Ко је у походу на љубав, а ко ће срести старе пријатеље

Г.С.
Недељни хороскоп: Ко је у походу на љубав, а ко ће срести старе пријатеље

Сазнајте шта вам звијезде говоре када су у питању љубав, посао и здравље у наредних седам дана.

ОВАН

Недељни хороскоп од 30. септембра до 6. октобра 2024. године каже да ће Овнови ове седмице обратити више пажње на питања безбједности, како личне, тако и пословне. Ово је право вријеме да размислите о начинима на које можете додатно да заштитите себе и своју каријеру. У другој половини седмице, прилике ће вас подстаћи да предузмете кораке у том правцу. Када је љубав у питању, Овнови у вези ће уживати у хармонији, док ће они слободни храбро кренути у нове авантуре, спремни да преузму иницијативу.

БИК

Бикови ће током ове седмице схватити колико су претходна искуства драгоцјена. На пословном плану, али и у приватним односима, ваша прошлост доноси корисне лекције. У другој половини седмице добијате прилику да примјените нова знања, чиме ћете ојачати своју позицију и повећати шансе за будуће успјехе. У љубавном животу, уживаћете у појачаној сензуалности и блискости с партнером.

БЛИЗАНЦИ

Близанци ће ове седмице бити пуни енергије, посебно у пословним и личним односима. Отворени сте према својим партнерима, али ваша асертивност може да захтјева прилагођавање планова. У љубави, очекују вас нова познанства, можда и романса с особом из другог града или земље.

РАК

Недељни хороскоп од 30. септембра до 6. октобра 2024. године каже да прва половина седмице доноси Раковима сусрете са старим пријатељима, што ће пробудити носталгична осјећања и помоћи им да прошире видике. У другој половини седмице, ваши планови и идеје, нарочито везани за иностранство, добиће јаснији облик. На послу ћете бити успјешни, а у љубави вас чекају склад и разумијевање с партнером. Ово је вријеме за ширење круга пријатеља и сарадника.

ЛАВ

Ваш недељни хороскоп каже да ће Лавови почетком седмице анализирати прошлост, што ће вам помоћи да разумијете себе и своје одлуке. Интуиција ће вам током друге половине седмице бити најбољи водич, па слободно слушајте унутрашњи глас. Иако ћете у овом периоду бити активни и пуни самопоуздања, звијезде савјетују дискрецију када су ваши циљеви у питању. У љубавном животу, уживаћете у хармонији с партнером, а нова познанства би могла донијети узбуђење.

ДЈЕВИЦА

Ове седмице неки догађаји из живота ваших пријатеља би могли да вас подстакну на дубоку интроспекцију. Прва половина седмице доноси преиспитивање ваших идеја и планова, док ће друга половина бити савршена за склапање нових пријатељстава и савеза. У каријери ћете бити продуктивни, а у љубави отворени за нове изазове, док истовремено анализирате прошле грешке.

ВАГА

Недељни хороскоп од 30. септембра до 6. октобра 2024. године каже да ће се Ваге ове седмице посветити финансијама. Ово је право вријеме за анализу трошкова и прихода, а промишљено управљање буџетом доноси прилику за побољшање финансијске ситуације. У љубави ћете имати прилику да освјежите свој изглед и унесете промјене које ће код вас подићи самопоуздање. Такође, пријатељски односи добијају нову динамику, што доноси позитивне промјене.

ШКОРПИЈА

Финансијски успјех пратиће Шкорпије током ове седмице, али биће важно да мудро управљају својим новцем. Иако је ово повољан период за одмор и опуштање, на послу ћете морати да будете пажљиви, посебно у раду с документима. Односи са браћом, сестрама и комшијама ће се побољшати, постаће пријатељскији и конструктивнији. У љубави, очекују вас стабилност и склад.

СТРЕЛАЦ

Стрелчеви ће у првој половини седмице уживати у пријатним сусретима са старим пријатељима и рођацима. Ова топла дружења пробудиће носталгична сјећања и створити прилику за рјешавање породичних питања. У другој половини седмице, лако ћете рјешавати питања везана за некретнине, а мања путовања доносе радост. На љубавном плану, флерт и нова познанства су у ваздуху.

ЈАРАЦ

Јарчеви ће током седмице размишљати о прошлим љубавима, док ће их непланирани сусрети с бившим партнерима подстаћи да анализирају прошле грешке. Овај период није повољан за обнављање старих веза, али је одличан за флерт и нове романтичне сусрете. У другој половини седмице, финансијска питања долазе у први план, а односи с породицом постају стабилнији.

ВОДОЛИЈА

Водолије ће током ове седмице бити продуктивне на пословном и приватном плану. Прва половина седмице је идеална за организацију и планирање, док ће друга донијети прилику да спроведете идеје у дјело. Љубавни живот ће бити испуњен романтиком, а нова познанства доносе освјежење. У постојећим везама, заједнички тренуци с партнером обогатиће вашу везу.

РИБЕ
Недељни хороскоп од 30. септембра до 6. октобра 2024. године каже да ће Рибе током ове седмице бити суочене с питањима која су већ неко вријеме присутна у њиховим везама. Прва половина седмице је идеална за размишљање о овим проблемима, док друга половина доноси прилику за искрен разговор с партнером. У љубави, могуће је обнављање старих веза, али само ако сте сигурни да сте превазишли претходне грешке. У послу ћете бити ефикасни и посвећени, а креативност ће вам бити на врхунцу, преноси Мондо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана