Недељни хороскоп од 8 до 14. јула: Рибе очекује љубав, а Стрелчеви да обрате пажњу на пријатеље

Г.С.
Недељни хороскоп од 8 до 14. јула: Рибе очекује љубав, а Стрелчеви да обрате пажњу на пријатеље

Сазнајте шта су планете припремиле за вас наредне седмице

Ован

Динамична енергија долази вам са Мјесецом у Лаву у понедјељак, подстичући вашу потребу за друштвеним везама и интеракцијом. Мјесец Дјевице 9. јула уводи вас у добру рутину са плодоносним дугорочним предностима све док сте фокусирани на рад. Нећете бити исцрпљени у овом периоду.

Бик

Када вам је потребан одмор или вријеме за размишљање, Мјесец у Лаву може вам донијети мир и смиреност. Такође је одличан период да проведете квалитетно вријеме са вољенима.

 Близанци

Ствари постају узбудљиве са Мјесецом у Лаву дајући вам оптимистичнији начин размишљања све док не дођете до практичног тренутка када вас Мјесец у Девици приземљи и помогне вам да поставите нове циљеве да стигнете тамо гдје желите.

Коначно, Мјесец у Ваги 11. јула даје вам енергију док прави тригон према вашем знаку, помажући вам да пронађете жељени пут. Можете се осјећати сигурније у свој план и процес каријере.

Рак

Мјесец у Лаву вас поставља у продуктивну енергију која вам помаже да се подигнете. Када Мјесец уђе у Девицу, држање фокуса постаје много лакше. Мотивисани сте и имаћете добре сарадње која ће вас одржати у побједничком режиму. То је такође интелектуално стимулирајући транзит који ће вам помоћи да останете у фокусу док вам Мјесец у Ваги не помогне да покренете све планове које сте смислили током Мјесеца у Девици.

 Лав

Љубав, забава и авантуре су теме почетком недеље. Осјећате се много ангажованије и друштвеније док се припремате да Сунце ускоро уђе у ваш знак. Са Меркуром и Венером такође у истом знаку, видјећете како ће ваш ум бити веома инспирисан људима и књигама које читате.

Крстарење Мјесецом у Девици биће буђење јер видите своју вриједност и вриједност. Мјесец у Ваги вам доноси много могућности за умрежавање и дружење, тако да ћете се осјећати пријатно и у центру пажње.

Дјевица

Одмор ће бити главна тема транзита Мјесеца у Лаву, који ће вас ускладити са вашом сврхом и циљевима. Такође је вријеме да размислите и погледате уназад док откривате оне квалитете у себи који вас чине борцем.

Мјесец у вашем знаку ће вам погићи енергију, помажући вам да видите своју снагу и храброст. Мјесец у Ваги може да учини да се осјећате спремно за нове авантуре и истраживања.

Вага

Имати Мјесец у Лаву од почетка недеље значи да ће вам бити узбудљиво јер то може бити вријеме када можете да славите побједе из посла који сте завршили у последњих шест Мјесеци. Сада можете добити неко признање. Мјесец у Дјевици ће вам омогућити да одвојите време сами и фокусирате се на оно што сте можда занемарили.

Са Мјесецом у вашем знаку крајем недеље - ви сте романтичнији и креативнији.

Шкорпија

Мјесец у Лаву доноси драму. Фокусирајте се на дипломатски приступ како бисте спријечили стресне сусрете све док Мјесец у Девици 9. не помогне у ублажавању тензија. Можете видјети себе како успостављате позитивније везе са људима које упознате током овог времена, чија ће вас радна етика инспирисати. Коначно, Мјесец у Ваги вас смирује да се опустите и узмете слободно вријеме ако је потребно.

Стријелац

Мјесец у коњукцији Меркура и Венере у Лаву је прелијеп транзит почетком недеље током којег се осјећате много више у свом елементу и оптимистичнији у погледу вашег пута који је пред вама. Мјесец у Девици вам помаже да направите неопходне планове да бисте остварили своје снове.

Радите споро, али сте одлучни знајући да можете стићи гдје сте замислили. Када Мјесец уђе у Вагу, видјећете како је напредак који сте направили у последњих годину дана уобличио оно што постајете.

Јарац

С обзиром да Мјесец у Лаву покреће ствари ове недеље, може се осјећати неодољиво, али ви то видите као неопходан изазов за подизање. Мјесец у Девици додаје пријатељску енергију, гурајући вас да изађете из своје зоне комфора и дружите се са другима у вашем пословном простору. Мјесец у Ваги вам омогућава да преузмете лидерске улоге и уједините се са пријатељима, школским друговима или колегама.

Водолија

Енергија везе се интензивира са Меркуром, Венером и Мјесецом у Лаву дајући вам до знања шта заиста тражите од партнера. Мјесец Дјевице вам помаже да откријете себе кроз размишљање о прошлим искуствима. Мјесец Вага увеличава ваше самопоуздање, окрећући вас на ваше заслуге. Увидјећете да сте незаустављиви и моћни када верујете у своје способности.

Рибе

Очекујте период продуктивности и напретка.

Мјесец у Девици може донети напредак у динамици односа док носите лекције Пуног Мјесеца. Спремни сте да отворите своје срце некоме ко вас увуче у романсу звезданог неба. Мјесец у Ваги вам помаже да откријете елементе романтичне везе који су вам важни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана