Недељни хороскоп од 21. до 27. октобра: Ево шта вам звијезде говоре о љубави, послу и здрављу!

Г.С.
Недељни хороскоп од 21. до 27. октобра: Ево шта вам звијезде говоре о љубави, послу и здрављу!

Прочитајте недељни хороскоп од 21. до 27. октобра и сазнајте шта вам звијезде говоре о љубави, послу и здрављу.

ОВАН

Недељни хороскоп од 21. до 27. октобра 2024. године најављује вам да ће ваше стрпљење бити стављено на тест, и да ћете схватити да неки односи више одузимају, него што вам дају. У љубави покушајте да ствари видите из партнерове перспективе, и ријешићете несугласицу која траје већ дуго. На послу немојте да крећете од претпоставки о људима или њиховим поступцима, држите се само чињеница. Здравље вам је добро, али поведите рачуна да не претоварите стомак у вечерњим часовима. Најбољи дани биће вам сриједа и недјеља.

БИК

У љубави ове недјеље морате да пронађете баланс и компромис, али прије тога, провјерите да ли постоји нека особа која се мијеша у ваш однос са партнером. На послу желите да направите другачију динамику и неки члан тима вам се опире, морате да покушате да пронађете заједнички језик иначе неће бити успјеха! Новчани хороскоп вам је добар, биће простора и да се почастите нечим. Најбољи дани биће вам понедјељак и петак.

БЛИЗАНЦИ

Бићете тврдоглави ове недјеље, и то више него обично, и могуће је да ће то баш сметати људима у вашој околини. Ако утврдите зашто одједном имате мање стрпљења него раније, лакше ћете ријешити проблеме. Партнер планира неки велики трошак и новац ће бити главна тема у вашем односу ове недјеље, па будите спремни. На послу сте главна звијезда, искористите то! Најбољи дани биће вам уторак и петак.

РАК

Недељни хороскоп од 21. до 27. октобра 2024. године вас савјетује да се припазите ове недјеље на послу, имаћете жељу да ваша увијек буде посљедња, а за неке ствари ипак нећете бити у праву. Породичне несугласице су могуће крајем недјеље, али пробајте да их избјегнете јер вас се не тичу директно. На послу, све иде глатко па се завалите и уживајте! Здравствени хороскоп вам савјетује да провјерите холестерол. Најсрећнији дани ове недјеље биће вам сриједа и четвртак.

ЛАВ

Ваш недељни хороскоп каже да знате шта је исправно и шта треба да се деси, али као да вам фали само мало храбрости да бисте све у животу поставили на право мјесто. Посао вас оптерећује јер неко у вашем тиму одбија да преузме одговорност за резултате, а жели све да контролише. У љубави сте неодлучни, али то ће трајати само неколико дана, послије тога вам се отварају очи. Пробајте више да се бавите физичком активношћу. Најбољи дани биће вам петак и недјеља, преноси Мондо.

ДЈЕВИЦА

Партнер је забринут због нечега и жели вашу помоћ и подршку, али из неког разлога, ви не желите да се бавите туђим проблемима. Да ли мислите да је сам крив за оно кроз шта пролази, и да ли можете да пронађете у себи жељу да се ипак нађете као дио рјешења? Одлука је само на вама. Новчана ситуација вам није баш блистава, уздржите се од великих трошкова до почетка новембра. Најсрећнији дани са највећим потенцијалом за успјех биће вам четвртак и недјеља.

ВАГА

Недељни хороскоп од 21. до 27. октобра 2024. године каже да сте врло расположени за сањарење, а скоро па нимало за „стварни“ свијет и обавезе које вас очекују. У вама гори жеља да нешто промијените, али околности у којима сте тренутно вас само коче и гуше. Пословни успјех је могућ почетком сљедећег мјесеца, ако до краја октобра све урадите како треба и покажете шта можете. Новчани добитак вам стиже крајем ове недеље. Најбољи дани биће вам понедјељак и сриједа.

ШКОРПИЈА

Пријатељи ће очекивати да ове недеље будете много више на располагању, а питање је да ли ћете за то имати енергије и воље. Запамтите да нисте увијек дужни да другима рјешавате проблеме, већ је у реду и да ви покажете да сте од крви и меса и да вам је потребна подршка. Љубавни хороскоп вам најављује ново познанство које ће вас испунити узбуђењем. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

СТРИЈЕЛАЦ

Ове недеље будите смирени и стрпљиви, иако ће вам инстинкт говорити да бјежите главом без обзира! На послу се гомилају проблеми, али ако покажете да их рјешавате брзо и успјешно, напредак је загарантован. Повремено осјећате као да вам је повишен притисак, па га провјерите и по потреби се консултујте са љекаром. Љубавни хороскоп вам је у знаку сјећања из прошлости. Најбољи дани биће вам субота и недеља.

ЈАРАЦ

Отворите срце ове недеље, за све који желе да уђу у њега и да их огрије ваша топлина. Партнеру и некој пријатељици биће потребно да их подржите у неким тешким ситуацијама, али ће се све ријешити на најбољи начин. Ако сте иначе склони мигренама, ове недеље будите спремни за неколико „напада“. Новац вас оптерећује, али нема потребе да будете забринути, само се боље организујте. Најбољи дани биће вам сриједа и петак.

ВОДОЛИЈА

На послу ћете морати да се помјерите корак уназад и да пустите да неко други заблиста. Помогли сте савјетима, али не треба увијек да будете у центру пажње. Ако се мало удаљите, сагледаћете ствари јасније, ово важи и за ваш љубавни живот, нарочито ако сте тек на почетку везе. Мало дистанце ће вам дати јаснију слику. Здравље вам је добро ове недеље, најсрећнији дани биће вам четвртак и субота.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 21. до 27. октобра 2024. године најављује да ћете бити склони осуђивању других, нарочито почетком недеље. Помало сте изгубили стрпљење за људе који су вас разочарали у прошлости, али је боље да искрено попричате са њима, него да будете пасивно-агресивни. Када је здравље у питању, имате мањак енергије и могуће је да треба да коригујете исхрану. Љубавни хороскоп вас упозорава да ћете једну грешку превише замјерити партнеру. Најсрећнији дани биће вам понедјељак и недеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана