Недељни хороскоп од 1. до 7. јула: Машта ће нас завести

GS
Недељни хороскоп од 1. до 7. јула: Машта ће нас завести

Ретроградно кретање Нептуна ће започети 2. јула. То ће с једне стране изазвати пораст интуиције код половине светске популације, ојачаће глас савести и испољавање милосрђа и љубави.

С друге стране, негативне последице ће бити урањање у илузије и фантазије, избегавање решавања проблема у прорицању судбине, медитацији и бесплодном размишљању.

Наредни ће бити тригон Меркура и Нептуна који ће ојачати машту, али упркос томе ће свима бити тешко да пронађу практичну примену за своје способности. Близанци и Девице ће моћи да комбинују логику и интуицију захваљујући чему ће постићи значајан успех у професионалним пословима. Бикови и Јарчеви ће имати прилику да своје односе са партнерима усагласе на пољу романтике. За Вагу ће посећивање психолога бити повољно.

Тригон Венере и Сатурна у среду ће бити повољан за оне који су посвећени озбиљним партнерствима, како у романтичној, тако и у пословној сфери. Шкорпије ће моћи да побољшају своје финансијске послове и да склапају исплативе дугорочне уговоре. Способност да испуните своја обећања ће бити важан квалитет што не само да ће побољшати вашу репутацију, већ ће донети и значајн приход на дужи рок.

Опозиција Меркура и Плутона ће донекле покварити целокупну слику недеље. То ће нас учинити сумњичавим, створити емоционални стрес, а може изазвати и здравствене опасности. Ово последње ће бити посебно релевантно за оне чије су активности везане за животну средину, друмски саобраћај и организовање јавних манифестација. Од среде до четвртка би требало да ограничите контакте, путовања и посете било каквим догађајима.

Млад Месец у Раку у петак ће мало неутралисати напети аспект Меркура и Плутона. У најмању руку, честе манифестације агресије ће нестати, а снажне емоционалне тензије ће се изгладити.

Недеља ће бити завршена хармоничним секстилом Марса и Сатурна који се може успешно користити за пословна унапређења, као и оних области где су потребни стрпљење и истрајност, доследност, разумно планирање и јасноћа управљања. Сви уговори и поразуми закључени у овом периоду ће бити реализовани на време и донеће планирану добит.

Недељни хороскоп од 1. до 7. јула

Ован (21. март – 20. април)

Овнови ће морати да реше важне проблеме повезане са радом на себи. Неке ситуације ће вас приморати да анализирате своја животна уверења у корист промена. Ово ће помоћи да побољшате психичко здравље, али и да видите нове перспективе за себе. Друга половина недеље ће бити посвећена креативности и романтици.

Бик (21. април – 20. мај)

Бикови ће много времена посветити односима са својим партнерима. Породични представници знака ће морати да се прилагоде како би испланирали заједничко време, али ће за сада они који нису у вези имати прилику да упознају свог будућег партнера. Могуће су и неке промене у материјалној сфери због великих издатака на дуго планиране ствари или имовину. Здравље ће бити стабилно уколико се спрече хронични проблеми.

Недељни хороскоп од 1. до 7. јула: Близанци (21. мај – 20. јун)

Близанци ће већину времена бити заузети професионалним задацима. Представници знака ће моћи успешно да организују све процесе и да што ефикасније покажу своје способности, па чак и да забележе средњу личну зараду. Романтична сфера ће бити посебно емотивна и инспиративна за оне који су на почетку везе. Здравље се може благо погоршати крајем недеља, али правилна исхрана, здрав начин живота и добар сан ће помоћи да се одржи њихово благостање.

Рак (21. јун – 22. јул

Ракови ће посебно осетити утицај Нептуна и Месеца. Почетком недеље би могли да доживе повећану нервну напетост, опсесивне страхове и анксиозност. Немири и застрашујући снови такође могу негативно да утичу на опште стање, па се препоручује посета психотерапеуту и медитативној пракси. Након младог Месеца, ваше стање ће се стабилизовати, а расположење и здравље ће се значајно побољшати. Финансије ће остати непромењене у односу на претходни период.

Лав (23. јул – 22. август)

Лавови ће пронаћи одличан начин да се суоче са невољама. Док ће други знаци бити нервозни и опсесивни, они ће се радије повући и бавити креативним пројектима. То могу бити занати и уметност. У свим активностима у које представници знака улажу своју љубав и страст, како у емотивној тако и у материјалној сфери. Романтична сфера може бити у фокусу током друге половине недеље, нарочито ако ваши партнери припадају воденом знаку. 


Девица (23. август – 22. септембар)

Почетком недеље, Девице ће почети да добијају прве резултате својих претходноуложених напора. Многи ће имати материјалну потврду исправности изабраних праваца у пословању, као и нове изгледе за напредовање. Романтична сфера се може мало променити ка већој стабилности и предвидљивости што ће такође омогућити да заједно са партнером правите реалне планове за будућност. Финансије ће се мало побољшати и требало да обратите пажњу на своје здравље.

Недељни хороскоп од 1. до 7. јула: Вага (23. септембар – 22. октобар)

Ваге ће имати прилику да остваре неке своје дугогодишње материјалне снове или планове. Куповина имовине обећава да ће бити успешна и корисна. Професионална сфера ће одушевити оне који су укључени у финансијске сегменте пословање. Биће добре изгледе за побољшање прихода. Известан емоционални пад је могућ у другој половини недеље. Такође нису искључене флуктуације у осећањима према партнерима. Представници знака треба да обрате пажњу на своје здравље.

Шкорпија (23. октобар – 21. новембар)

Представници овог знака ће имати веома напет и тежак радни део недеље. Овде ће представници знака провести доста времена на новим пројектима, склапању уносних уговора, уласку уу конфронтације са конкурентима и борећи се за повећање сопствених прихода. Већина предузетих акција ће бити прилично успешна. Викенд посветите опуштању и комуникацији са блиским пријатељима. Романтична страна живота опчиниће Шкорпије испољавањем физичке страсти. 

Стрелац (22. новембар – 21. децембар)

Стрелчевима ће продуктивни периоди бити замењени емоционалном падом. У првим случајевима, многи ће се успешно носити са професионалним задацима и проблемима, ефикасно комуницирати са свим људима. У другом случају, представници овог знака ће уронити у самопреиспитивање, неуротична и опсесивна стања и доживљаваће неизвесност, страх и анксиозност. За неке представнике овог ватреног знака могућа је чак и промена погледа на свет. Здравље и финансије ће бити стабилне.

Јарац (22. децембар – 19. јануар)

Јарчеви ће много времена посветити рутинском послу, чак и код куће. Многи ће почети да доводе ствари у ред у оконом простору и ослободиће се непотребних ствари и предмета. монотони рад са урањањем у детаље на крају ће донети добре резултате. Чврста партнерства могу настати међу онима који траже сапутнике или истомишљенике за посао или хобије. Пословна путовања треба планирати за понедељак-уторак, а средином недеље је боље избегавати групна догађања. Ваше здравље обећава да ће се побољшати током викенда.

Недељни хороскоп од 1. до 7. јула: Водолија (20. јануар – 18. фебруар)

Водолије ће моћи да постигну добре резултате, под условом да су потпуно уроњене у тему или област у којој треба да се докажу. Скрупулозност и дисциплина ће бити веома тражени у професионалној области. Међутим, ова репутација ће одиграти изузетно позитивну улогу у животу Водолије јер можете добити занимљиве обећавајуће понуде за посао. 

Рибе (19. фебруар – 20. март)

У току ове недеље, Рибе ће се суочавати са много емотивних потешкоћа које ће бити претеране. Зато се код првих симптома емоционалне нестабилности треба обратити психологу или предузети неке друге неопходне мере. Многима је загарантована анксиозност, страхови, бриге, неизвесност и немоћ, преносу ЉепотаиЗдравље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана