Не можете му ништа: Овај знак у хороскопу је убједљиво емотивно најхладнији

Агенције
Не можете му ништа: Овај знак у хороскопу је убједљиво емотивно најхладнији

Неко тугу показује јавно, а неко је превише поносан да призна да пати за бившим партнером.

Свако на свој начин доживљава раскид везе, али можда вам и хороскопски знак утиче на разборитост у том случају.
Процјените и сами.

Ован

Пати пуно више и дуже него што ће то икада показати. На први поглед припадници овог знака изгледају као да им није стало и да уопште не осјећају љубавни бол, али истина је да пате неизмјерно и бесконачно. Повући ће се у себе и само ће ријеткима показати како се осјећају.

Како ће преболети: Када прође „драма" храбро ће кренути у нове побједе, јер – зашто би због једне пропале везе пустили да живот пролази?!

Бик

Цијени мир и удобност дуге везе. Прави Бикови добро ће размислити прије него што одлуче прекину однос са партнером. Ако постоји и најмања ситница која је може одржати везу у животу, сигурно се неће одлучити на прекид.
Како ће пребољети: Ако се деси најгоре врло брзо ће „улетити" у нову везу у којој ће на силу створити склад и хармонију.

Близанци

Они од свих знакова најлакше подносе прекид љубавне везе. Колико год причају да им је тешко, они посједују способност да брзо забораве ружне ствари које су им се догађале.
Како ће пребољети: Врло брзо након прекида правог Близанца пронаћи ћете како осваја неку нову симпатију!

Рак

Оплакује и жали због прекида искрено и дуго. Када се распадне веза, Рак има осјећај да се распао цијели његов свијет који више никада неће моћи да састави.
Како ће пребољети: Једино што може да му олакша патњу је нова симпатија која ће показати разумијевање за стање његове душе. Без обзира колико прекид био болан, никада неће опростити невјеру.

Лав

Тешко показује осјећања, тако да вам сигурно неће показати колико сте га повредили, јер би то за једног Лава значило мањак самопоштовања. Таштина је оно што најтеже лечи, па када осјете да је крај близу, исхитрено ће да оставе партнера само зато да им се не би догодило да они буду остављени.
Како ће пребољети: Нису злопамтила тако да им лоша искуства неће уништити вјеру у љубав. Опоравиће се када нахране своју сујету.

Дјевица

Нису јако емотивне, али се чврсто вежу за људе и то је разлог зашто тешко подносе прекиде. Распад везе доживљавају као да им се срушила кула коју су дуго градили. Промјену животног простора и круга Дјевице доживљавају као лични неуспјех.
Како ће пребољети: Проћи ће мало времена, а Девица ће сабрати своје мисли, сложити коцкице и наставити даље. Рутина је оно што припаднике овог знака враћа у живот.

Вага

Воле хармоничан однос без свађа тако да ће, кад осјете да су ствари измакле контроли, сами прекинути везу. Овај знак воли да ужива, па љубавни однос има смисла једино док је пун ужитака.
Како ће пребољети: Карактеристично за Ваге, посебно мушке, је страст за кокетирањем, па се често нађу у љубавним искушењима. То је оно што ће их вратити на колосјек.

Шкорпија

Врло тешко и болно преживљава прекиде. Вријеме проводе у анализирању везе не би ли на вријеме открили потешкоће које би могле да угрозе њихов партнерски однос. Шкорпија никада неће себе оптужити за проблеме, увијек је крива она друга страна.
Како ће пребољети: Прикриваће осјећања, правиће шале на свој рачун, док ће у себи патити. Послије љубавног бродолома, није искључено ни да се никад више не опорави.

Стрелац

Лако преживљавају прекиде иако се на први поглед чини да падају у депресију из које нема повратка. Они, ипак, прије свега мисле на своју срећу, па ће мало коме допустити да их повреди.
Како ће пребољети: Ужасно су егоцентрични, па ако их вољена особа остави, могу да постану прави гњаватор који ће хтети да обнови везу по сваку цијену.

Јарац

Стидљиви су и врло тешко проналазе партнера. Када им се то једном догоди, тешко да ће раскинути постојећу везу. Када се то ипак догоди тешко да ће са било киме подијелити своју тугу. Радије своје кризе решавају у тишини своје собе.
Како ће пребољети: Осамиће се и размислити о свему. Када се опораве биће спремни за нове животне изазове.

Водолија

Раскид их наводи да дуго анализирају пропале везе, али сагледаће је из свих углова и прихватити свој дио кривице. Водолије веома тешко заборављају, па нису баш склони опраштању иако то никада неће признати.
Како ће пребољети: Време лијечи све је изрека створена за припаднике овог знака.

Рибе

Када је крај љубави, онда је све пало у воду. Послије раскида за Рибе слиједи дуго раздобље прихватања новонастале ситуацаије и идеје да су напуштене. Затим слиједи дуго раздобље плакања у друштву сродне душе која ће им пружити раме за плакање.
Како ће пребољети: Са пријатељима ће провести сате и сате у разговорима о пропалој љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана