Најзахтјевнији хороскопски знакови: Један живи од пажње, други је емоционално нестабилан

ГС
Најзахтјевнији хороскопски знакови: Један живи од пажње, други је емоционално нестабилан

Сваки хороскопски знак има своје врлине и мане. Неко се с неким боље слаже, с неким не, а честе су расправе који хороскопски знак је "лак" за сарадњу, а с којим је можда теже функционисати.

Који хороскопски знаци имају велика очекивања?

Пет хороскопских знакова се посебно издваја од осталих по својим захтјевима. Они тачно знају шта желе и неће их задовољити ништа мање. У љубави често ће оклијевати прије него уђу у везу јер желе да буду сигурни да су направили прави избор прије него се упусте у било шта, а могу бити компликовани и на послу.

Сазнајте да ли је ваш знак међу пет најзахтјевнијих.

Дјевице имају највећа очекивања од свих

Као критични и осуђујући људи, Дјевице су несумњиво најзахтјевнији хороскопски знак. Иако је лијепо како се Дјевице држе високих стандарда, биле би уважаване да друге не држе према истим невјероватним очекивањима.

Веома су критичне према људима за које мисле да не раде напорно као они. Иако можда имају непоколебљив став, оне су осјетљиве особе које могу оштро да реагују током сукоба.

Шкорпије су праве диве

Понекад може бити веома напорно бити у близини Шкорпије. Они су вјероватно најмистериознији знак, јер своје карте држе близу груди, а ипак успијевају да привуку људе повученом спољашњошћу.

Покушај да упознате Шкорпију може бити немогућа мисија, јер вам често дају мало прилика да сазнате више о њима, али ипак очекују вашу пажњу. Ако уђете у везу са Шкорпијом, ниво очекивања се само повећава.

Као најљубоморнији хороскопски знак, Шкорпије ćе постати посебно неповјерљиве ако осјете да им ниво наклоности није узвраćен.

Лавови су превише егоистични

Свако има једног пријатеља Лава који живи од пажње. Иако знамо да су Лавови срдачни и великодушни људи, они се лако заносе сопственим достигнућима и имиџом, што може постати неподношљиво. У таквим расположењима, Лавови могу изгубити тактичност и заборавити да узму у обзир осјећања оних око себе.

Сваки покушај да се скрене од разговора у којем су они главна тема, изгледаће као напад на његов его.

Овнови су стално конкуренти

Овнови су као дјеца – стално морате да их забављате.

Њихова способност да претворе лагану активност у такмичење живота и смрти брзо постаје досадна, посебно када се то дешава више пута дневно. Стално хвалисање је шлаг на торти који вас може гурнути преко ивице.

Раковима је потребна емоција

Као водени знак, требало би да буде очигледно да је Рак емотивно најзахтјевнији хороскоп. Под утицајем владајуће планете, Мјесеца, Ракови често доживљавају спорадичне емоционалне промјене.

Иако имају мало контроле над расположењима, могу постати темпераментни током ових периода, прелазећи од туге до анксиозности до среће. Њихова емоционална нестабилност захтијева вашу пуну пажњу и подршку, преноси Телеграф.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана