Најважнији дани у јулу према Зодијаку: Обратите пажњу на ових пет датума

ГС
Најважнији дани у јулу према Зодијаку: Обратите пажњу на ових пет датума

Јул је динамичан мјесец, у којем ће бити доста изазова, али постоје и дани снаге. Астролози су открили који дани у мјесецу јулу за нас могу бити најуспјешнији и зашто.

10. јул – Опозиција Меркура и Плутона

Опозиција ова два планета је врло јака; 10. јул биће дан комуникације, флерта, романтике, али и успјешне креативне и пословне сарадње. С великом вјероватношћу, људи ће на овај дан бити врло продуктивни и спремни за почетак дијалога. Ако имате непријатеље с којима се желите помирити, учините први корак. Ово ће свакако бити добро рјешење. Чак и ако вам не буде узвраћено, то ће свеједно смањити ступањ негативности и помоћи вам да удахнете, уђете у преговоре.

11. јул – Меркур улази у Лава

Пролаз Меркура кроз знак Лава врло је повољно вријеме за оне који желе потрошити дио свог новца и времена на забаву и добијање свијетлих емоција. Многи од нас моћи ће значајно успјети у љубавној сфери, као и пронаћи прилику да успјешно уложе свој новац – на примјер, у некретнине. 11. јул је дан моћи, на који требате извршити планиране куповине.

20. јул – опозиција Марс/Сатурн

Марс и Сатурн овог дана биће у стабилном и повољном аспекту – опозицији. Они ће се налазити на супротним странама Земље, што ће изазвати снажан вал позитивне енергије. Појавиће се мотивација, инспирација, нове тежње и позитива. Живот већине нас промијениће се набоље, јер ће се ментално стање знатно побољшати.

22. јул – опозиција Сунца и Плутона

Сунце и Плутон су два најудаљенија објекта у Сунчевом система. До њиховог сукоба долази врло ријетко. Ово је врло занимљив догађај са стајалишта астрологије. Стручњаци напомињу да ће овај дан протећи у знаку позитивне енергије и доброг расположења. Сунце и Плутон помоћи ће људима да се ослободе огорчености, депресивних мисли и сумњи. Овај аспект ће повољно дјеловати на наше самопоуздање.

28. јул – Меркур улази у Дјевицу

Меркур у Дјевици остаће до 4. октобра у једном од за себе најбољих знакова. Тамо се осјећа једноставно сјајно. Ово ће бити најбоље вријеме за овај планет и за наше финанцијске послове, комуникацију и креативност. Што се тиче 28. јула, то ће бити финанцијски дан снаге - можете и чак требате више радити, тражити нове прилике и стјецати нова знања, пише Атма.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана